ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Γλυφάδας μεταφέρονται και θα παραμείνει κλειστό

Οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ μεταφέρονται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, και λόγω της μεταφοράς θα υπάρξει διακοπή λειτουργίας την Πέμπτη 21 Απριλίου, μέχρι και τη Δευτέρα 25 Απριλίου.

Το υποκατάστημά του ΙΚΑ επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από τις 21 έως και τις 25 Απριλίου.

Υποσημείωση: Τουλάχιστον για εμάς, είτε λειτουργεί, είτε παραμείνει κλειστό, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, δεδομένου ό, τι επί χρόνια γνωρίζουμε ό, τι υπολειτουργεί, και δεν εξυπηρετεί όπως απαιτείται τους συμπολίτες μας.

Ο εμπαιγμός και η εξαπάτηση που γίνεται από τη πλευρά ορισμένων διορισμένων εργαζομένων του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Γλυφάδας, επί κυβερνήσεων παλαιοκομματισμού, δεν έχει όριο, και μάλλον αποτελεί λύση να στρεφόμαστε δικαστικά.

Συγκεκριμένα, πριν από αρκετούς μήνες υπάλληλος του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Γλυφάδας ανακοίνωσε σε συμπολίτες μας ό, τι θα ειδοποιηθούν σε μια εβδομάδα, και έκτοτε περιμένουν ακόμα την ειδοποίηση !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Γλυφάδας μεταφέρονται και θα παραμείνει κλειστό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">