ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συμπλοκές μεταξύ της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και αντιφασιστών

Δώστε τέλος σε όσους εκμαυλίζουν το πολίτευμα 

Συμπλοκές μεταξύ μελών της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και αντιφασιστών σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά κατά την διάρκεια των δυο παράλληλων συγκεντρώσεων που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα.

Στο σημείο της συγκέντρωσης της ΧΑ παρευρίσκονταν κάποιοι από τους βουλευτές της που έχουν αποφυλακιστεί ( Κασιδιάρης, Λαγός), δημιουργώντας ερωτήματα εάν παραβιάζουν τους περιοριστικούς όρους, ενώ υπήρξε επίθεση με σιδερολοστό σε τηλεοπτικό συνεργείο.

Η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή καταγγέλλει στην Εφημερίδα των Συντακτών πως μόλις οι διαδηλωτές έφτασαν στον χώρο της κινητοποίησης στην πλατεία Κοραή και πριν προλάβουν να ανοίξουν τα πανό τους, δέχτηκαν επίθεση από 30-50 χρυσαυγίτες. 



Αφού ακούστηκε παράγγελμα για «ντου» μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος επιτέθηκαν με πέτρες και παλούκια στους συγκεντρωμένους, όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η αστυνομία επενέβη κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης αδιακρίτως προς τις δύο πλευρές, ενώ οι επιτιθέμενοι χρυσαυγίτες συνέχισαν την επίθεση και κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης. Στη συνέχεια το επεισόδιο έληξε, τα πνεύματα ηρέμησαν και άρχισε η συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα: «Έξω οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τον Πειραιά και τις γειτονιές του Παύλου Φύσσα.

Τέλος, όσοι στέλνουν στο κοινοβούλιο και στους δήμους αυτά τα άτομα, όπου και να ανήκουν ιδεολογικά , είναι οι βασικοί υπονομευτές της πραγματικής δημοκρατίας και του πολιτικού πολιτισμού. Δώστε τέλος σε όλους όσους εκμαυλίζουν το πολίτευμα στη χώρα μας, και με κινήσεις εντυπωσιασμού, όπως και με τραμπουκισμούς προσπαθούν να εδραιωθούν σε πολιτικό επίπεδο.

Από εσάς εξαρτάται αν θα επιστρέψει στη χώρα μας η πραγματική δημοκρατία. Έχουμε πολλές παθογένειες και λάθη ένθεν και ένθεν, είτε για την συντήρηση, είτε για την επάνοδο. Θεωρώ ό, τι δεν χρειάζονται περισσότερα, και κάθε νοήμων αντιλαμβάνεται επαρκώς.

Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η δημοκρατία, από το τσίρκο εντυπώσεων το οποίο έχουν στήσει στη χώρα μας. Τουλάχιστον προσωπικά δεν μας πείθει κανένας από δαύτους ώστε να τον επιλέξουμε στις επόμενες εκλογές.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συμπλοκές μεταξύ της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και αντιφασιστών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">