ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριε Κόκκορη η παρέμβαση στο τύπο αποτελεί παρέμβαση στο πολίτευμα

Κύριε τέως δήμαρχε, Κώστα Κόκκορη, η παρέμβαση στον τύπο αποτελεί παρέμβαση στο πολίτευμα, και ειδικότερα η φίμωση του τύπου, σε όποιο καθεστώς και να λειτουργεί αυτός, δηλώνει παραβίαση του πολιτεύματος.

Ο τύπος είναι ελεύθερος να ασκεί το λειτούργημά του, δια μέσω των δημοσιογράφων, και κανείς δεν δικαιούται την παρέμβαση σε αυτόν.

Εμείς ως Γλυφάδα web καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια φίμωσης που μας ζητήθηκε από δικηγόρο του δήμου Γλυφάδας για λογαριασμό του Κώστα Κόκκορη, και σαφώς καταδεικνύει ό, τι υφίσταται σχέση συνδιοικήσεως του δήμου Γλυφάδας από ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , κ λ π.

Παράλληλα εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη, δεδομένου ό, τι ο ρόλος του τύπου δεν είναι να καταδικάζει τους πολιτικούς και τους πολίτες, ο ρόλος του τύπου είναι να παρέχει τα στοιχεία τα οποία καλείται να αξιολογήσει η εκάστοτε πολιτική ηγεσία όπως και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Εμείς ούτε δικάζουμε ούτε καταδικάζουμε, και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ως κίνητρο την συκοφαντία εις βάρος των συμπολιτών μας, όμως, με βασικό δεδομένο την πλήρη άρνηση όσων διετέλεσαν δήμαρχοι, όπως ο Κώστας Κόκκορης, και σειρά παρανομιών από τη πλευρά τους σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, γνωρίζουμε ό, τι η εκάστοτε δημοτική αρχή, μεριμνά επιλεκτικά υπέρ ημέτερων, και σε κανένα βαθμό δεν εκπροσωπεί το τόπο και το δημόσιο όφελος.

Ο κ. Κόκκορης γνωρίζει ποιο είναι το κομματικό κράτος, διότι επί ημερών του στο δήμο Γλυφάδας δέσποζαν σε όλες τις θέσεις στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως επίσης γνωρίζει και τις παθογένειες εις βάρος του πολιτεύματος και του συνόλου των πολιτών.

Στην εν λόγω περίπτωση του δημοσιεύματος, ( Κλήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη Σημίτης - Κόκκορης ;το οποίο ενόχλησε τον τέως δήμαρχο και αξίωσε να κατέβει, έχουμε αυτούσια δηλώσεις καταγεγραμμένες και δημοσιευμένες από τη πλευρά του τέως υφυπουργού Δημήτρη Καμμένου, όπως και του τέως υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.


Ο κ.Κόκκορης ας αναζητήσει τις ευθύνες από τα στελέχη των δυο πολιτικών των συγκεκριμένων κομμάτων, διότι δική μας υποχρέωση ήταν και είναι να δημοσιοποιούμε όσα έχουν τεθεί από τη πλευρά πολιτικών.

Οι πολίτες κρίνουν επαρκώς τι ισχύει σε πολιτικό επίπεδο, και αν πράγματι όσοι διαχειρίστηκαν κατά το δοκούν τα δημοσία έσοδα – έξοδα, υπηρετούσαν το δημόσιο όφελος και εκπροσωπούσαν επάξια το τόπο και τους Έλληνες - Ελληνίδες.

Παραθέτουμε τις δηλώσεις των δυο πολιτικών.



Ο ελληνικός λαός περιμένει καρτερικά τη στιγμή που πρώην πρωθυπουργοί της Ελλάδας θα κληθούν από την ελληνική δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα τους, τη διαχείριση των δημοσίων εσόδων – εξόδων και την εφαρμογή της αδιέξοδης πολιτικής τους, η οποία σήμερα τους έχει όλους ξεγυμνώσει - Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος ξεσκεπάζει τα έργα και τις ημέρες του Κώστα Σημίτη.

Με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα www.olympia.gr , ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Δημήτρης Καμμένος, σπεύδει να ζητήσει ουσιαστικά την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τα έργα και τις ημέρες του Κώστα Σημίτη, παρουσιάζοντας μια σειρά πεπραγμένων της κυβέρνησής του.

Δημήτρης Καμμένος στο Olympia.gr 23/08/2015:

«Επί κυβερνήσεως Σημίτη:

• Από τον Οκτώβριο του 1996 μέχρι τον Οκτώβριο του 1997 είχαν ψηφισθεί 42 νομοσχέδια, με τα οποία διαγράφηκαν χρέη ύψους 702 δισ. δρχ.

• Διέγραψαν χρέη ύψους 600 δισ. δρχ. από τον ΟΣΕ και χρέη ύψους 1 τρισ. δρχ. από τον ΟΑΣΑ.



Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης 15/02/2011 : Να σας πω πως αυξήθηκε το κόστος; Ας πάρουμε μία εταιρεία μόνο, την ΕΘΕΛ. Στο «όργιο» της σπατάλης, στο «όργιο» της κακοδιαχείρισης το οποίο συντελέστηκε επί δικών σας κυβερνήσεων. Μην ξεχνάτε ότι η ΕΘΕΛ είναι μία εταιρεία που συνεστήθη το 1994 όταν «επανακρατικοποιήσατε» τα λεωφορεία και μέσα σε μία δεκαετία, από το 1994 έως το 2004, είχε συνολικά ελλείμματα και ζημίες ένα δισεκατομμύριο ευρώ.«Έτρεχε» δηλαδή με ημερήσιο έλλειμμα 300.000 ευρώ. Θα σας πω εγώ χαρακτηριστικά γιατί «έτρεχε». Παραθέτω τα τιμολόγια.   

 Παραδείγματος χάρη, αγορά ή αναγόμωση πυροσβεστήρων: 

Το 2004 ένας πυροσβεστήρας έξι κιλών κόστιζε 6 και 72 ευρώ.
Το 2005 επί Ν.Δ. ο ίδιος πυροσβεστήρας κόστιζε 3 ευρώ.
Το 2004 ο πυροσβεστήρας των 25 κιλών κόστιζε στην ΕΘΕΛ 29 και 32 ευρώ.
Το 2005 ο ίδιος πυροσβεστήρας κόστιζε 9 ευρώ.
Το 2004 ο πυροσβεστήρας 50 κιλών κόστιζε 57 και 38 ευρώ.
Το 2005 επί Ν.Δ. κόστιζε μόλις 11 και 50 ευρώ. 



Με τέτοιες διοικήσεις, με τέτοιους ανθρώπους που βάζατε επάνω, που άφηναν εκθέσεις αποθήκης-μπάχαλο, πώς να μην ξεφύγει το έλλειμμα στις αστικές συγκοινωνίες; 

Είναι σαφές ό, τι ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρετε και στον Κώστα Κόκκορη, ο οποίος διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στην ΕΘΕΛ. Άλλωστε τα ίδια είχε αναφέρει και στο δήμο Γλυφάδας, όσων αφορά τις ημέρες σας στην ΕΘΕΛ, λέγοντας ό, τι ζημιώσατε το Ελληνικό δημόσιο και τον Ελληνικό λαό.

Υποσημείωση: Όταν και όπου υπάρχει μια τέτοιου επιπέδου σπατάλη η οποία οδήγησε τη χώρα στην οικονομική καταστροφή, δεν πρέπει να αναζητηθούν οι πολιτικές ευθύνες επί παντός υπευθύνου, και ειδικότερα όταν οι πληττόμενοι πολίτες απαξιώνουν καθολικά την πολιτική, και θεωρούν κοινή συντεχνία το σύνολο των πολιτικών ; Έχουμε διατελέσει και εμείς στις εν λόγω θέσεις, η μήπως ευθυνόμαστε για δις οικονομική ζημία πολιτών και χώρας ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, ενώ στον αντίποδα το κομματικό κράτος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπηρετούσε πέντε οικογένειες διαπλοκής, οι οποίες λειτουργούν χωρίς άδειες λειτουργίας, και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Το δημοσίευμα είναι συνάρτηση της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής και των ημερών της κομματοκρατίας στην διακυβέρνηση της χώρας, αντί πραγματικής συνταγματικής νομιμότητας, και δημοκρατίας, με γνώμονα την υπηρέτηση του Ελληνικού λαού, και των συνταγματικών του δικαιωμάτων.

* Κύριε Κόκκορη να γνωρίζετε ό,τι οι πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, στις οποίες επιλέξατε να παρανομήσετε, επισύρουν κακούργημα, δεδομένων όσων ακολουθήθηκαν στο δήμο επί ημερών σας, και όσων ίσχυσαν στη συνέχεια, και συνεχίζουν να τελούν σε ισχύ. 

* Σύντομα θα ζητήσω αντίγραφα επί των πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, επί ημερών σας, για δικαστική χρήση. Ελπίζω να υπάρχουν οι πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, και να μην φρόντισαν ορισμένοι να εξαφανιστούν, διότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα καταστεί σαφές ό, τι υπάρχει ''πραξικοπιματικού'' τύπου παρέμβαση των κομμάτων στους Ο.Τ.Α. εις βάρος των πολιτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριε Κόκκορη η παρέμβαση στο τύπο αποτελεί παρέμβαση στο πολίτευμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">