ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρα δεν σε σώζει τίποτα !!!

Τσίπρα ομολογουμένως μετασχηματίσατε το κόμμα σε κακή κόπια της ΝΔ, και πλέον δεν έχει κανένα στοιχείο σοσιαλιστικού κόμματος, όμως, αυτό είναι το λιγότερο κακό μπροστά στην υιοθέτηση νεοφιλελεύθερων πολιτικών και πρακτικών, τις οποίες παρεμπιπτόντως σε καθοδηγεί ο φιλαράκος σου ο Καμμένος.

Αν έχεις πάρει προσωπικά το θέμα με τον Ψυχάρη, προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει, δεδομένου ό, τι δεν αποτελεί ο Ψυχάρης την διαπλοκή στη χώρα μας.

Σήμερα η διαπλοκή είναι πολιτικοοικονομική, και ο φιλαράκος σου ο δεξιός Πάνος Καμμένος, γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να μετασχηματίσει ένα σοσιαλιστικό κόμμα σε καθαρά νεοφιλεύθερο για υπηρέτηση του μεγάλου κεφαλαίου, και εξυπηρέτηση μιας ολιγαρχίας.

Δώσε και την ΕΥΠ στον Καμμένο, άλλωστε ως δεξιός έχει μακρά εμπειρία και γνωρίζει πως να παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, και στη συνέχεια κάνε του και ένα πέρασμα το ΕΣΡ, την Ε.Ε.Τ.Τ, ώστε να υπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά συμφέροντα, όμως, προσωπικά τίποτα πλέον δεν σε σώζει.

Άλλωστε μη ξεχνάτε ό, τι και ο Καμμένος ( κάτοικος Νοτίων Προαστίων ) ήταν στη ΝΔ όταν δεχόμαστε συστηματικά τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις επί ημερών τους με στόχο την φυσική μου εξόντωση. 

ΑΚΟΜΑ ΖΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ 

Τσίπρα πασοκοποίησε περισσότερο το κόμμα με τα στοιχεία του παλαιοκομματισμού, βγάλε εκτός τους Συριζαίους, μην αξιοποιήσεις τα στελέχη του κόμματος, δώσε προνόμια και εξουσία στον παλαιοκομματισμό, ικανοποίησε τις βλέψεις και ορέξεις όσων κατασπάραξαν τον Ελληνικό λαό, υπουργοποίησε τον Δημήτρη Ρέππα, την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τον Νίκο Χριστοδουλάκη, και ποιος ξέρει πόσους και πόσες ακόμα, όμως οι ψηφοφόροι του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ σε καθημερινή βάση μετατοπίζονται πολιτικά.

Προσωπικά δεν περίμενα έναν τόσο αχάριστο πρωθυπουργό, και ειδικότερα πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος υποστηρίχτηκε ανιδιοτελώς επί σειρά ετών από τη δική μου πλευρά, σε περιόδους που ορισμένοι της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ με έπιαναν σε καθημερινή βάση και μου έλεγαν '' Τον Τσίπρα υποστηρίζεις; Σε καθημερινή βάση βάζεις δημοσιεύματα με φωτογραφίες του Τσίπρα, δεν γνωρίζεις ό, τι ο Τσίπρας έχει ολόκληρο στόλο από έμμισθους της δημοσιογραφίας; Έχεις κλείσει κάποια συμφωνία μαζί του και γι' αυτό τον υποστηρίζεις; '' Και προσωπικά τους απαντούσα '' Γνωρίζω όσα ισχύουν, και αποτελεί προσωπική μου επιλογή να υπάρξει αποτέλεσμα σε κοινωνικό επίπεδο ώστε να ανατραπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την εξουσία. Δεν έχω κλείσει καμία συμφωνία, προσωπική μου επιλογή είναι, και με τη πάροδο του χρόνου θα έχουμε τα στοιχεία αν υπάρξει αποτέλεσμα σε τοπικό επίπεδο.

Όντως υπήρξε αποτέλεσμα σε τοπικό επίπεδο, και οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό και στις δικές μου ενέργειες δεδομένου ό,τι ήμουν ο μοναδικός υποστηριχτής ΔΗΜΟΣΙΑ στα νότια προάστια, με μια άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ της τάξεως του 500% σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, και σαφώς πληρώνω το τίμημα των επιλογών μου, και είναι εμφανές επί του παρόντος, με μια τοπική ΟΜ, η οποία αποτελεί το αντίστοιχο των επιλογών του Τσίπρα.

Το ό, τι ανέλαβα να εκτεθώ δημόσια, υποστηρίζοντας το κόμμα και τον Τσίπρα, το πλήρωσα επανειλημμένα, τόσο από τα μέλη της ΟΜ, όπως και από τους υπόλοιπους συμπολίτες μας. Δεν με πειράζει, εγώ έχω μάθει να πληρώνω το τίμημα των προσωπικών μου επιλογών, στον αντίποδα θα δείξει αν μπορούν να αντέξουν το αντίστοιχο ο Τσίπρας και οι κολλητοί του.

Ως κυβέρνηση δημιουργήστε το πλαίσιο χρεωκοπίας της χώρας, εξοντώστε μας ως πολίτες, νομοθετήστε και υπηρετήστε το μεγάλο κεφάλαιο και την οικονομική ελίτ, βάλτε ξανά σε πρώτη προτεραιότητα τους έχοντες και κατέχοντες, βολέψτε όλη την σαβούρα της πολιτικής, η οποία για υψηλές αποδοχές κάνει μέχρι και ''κωλοτούμπες'' όσων διακήρυσσαν ως ιδεολογία,(άλλωστε σήμερα ξεβράκωτοι είναι στο κοινωνικό σύνολο) όμως να θυμάστε ό, τι έρχεται η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού και τίποτα πλέον δεν σας σώζει.

Όταν απαξιώνεται τόσο τις προτάσεις, όσο και τα ίδια τα μέλη του κόμματος, θέτετε την αριστερά στο καναβάτσο, και ερωτοτροπείτε με όσους οδήγησαν τη χώρα στη παρούσα φάση, και θεωρείτε ικανά αυτά τα άτομα για άσκηση πολιτικής, θα πληρώσετε το τίμημα, διότι ο λαός δεν είναι ηλίθιος, έχει μνήμη.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ: Όσο ερειστικός μου λένε ό, τι γίνομαι, τόσο περισσότερο θα γίνομαι όσο καταφέρνω να ζω, διότι υποστήριξα ένα κόμμα για αλλαγή σελίδας όσων ίσχυαν, με κοινωνική δικαιοσύνη και πραγματική δημοκρατία. Δεν θεωρώ ό, τι υπήρχε, η υπάρχει ως ζητούμενο το αντίστοιχο από τη πλευρά των υπολοίπων, διότι αυτοί έχουν μάθει να ενεργούν στο παρασκήνιο, και όπως γνωρίζετε ο υποφαινόμενος βρίσκεται από την δεκαετία του 70 στο προσκήνιο - ΔΗΜΟΣΙΑ, και κάθε συμπολίτης μας γνωρίζει όσα ίσχυσαν και ισχύουν εις βάρος ημών._ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρα δεν σε σώζει τίποτα !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">