ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νεοδημοκράτες - Συριζαίοι σας δουλεύουν κανονικά !!!

Ενώ σε καθημερινή βάση η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, και ειδικότερα των συμπολιτών μας στα νότια προάστια είναι δεδομένη, και καθημερινά ακούμε από δεκάδες ηλικιωμένους συμπολίτες μας ότι έχουν αραιώσει τα δρομολόγια των συγκοινωνιών του ΟΑΣΑ, από τον ΟΑΣΑ ανακοίνωσαν πυκνότερα δρομολόγια τα σαββατοκύριακα !!!




ΟΑΣΑ: ''Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων, με απόφαση του ΟΑΣΑ έχουν πυκνώσει τα Σαββατοκύριακα τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών προς τις παραλίες της Αττικής''

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων, με απόφαση του ΟΑΣΑ έχουν πυκνώσει τα Σαββατοκύριακα τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών προς τις παραλίες της Αττικής κατά τους θερινούς μήνες σε σχέση με τους αντίστοιχους χειμερινούς, ενώ από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 – 10 Ιουλίου τίθεται σε λειτουργία μία νέα λεωφορειακή γραμμή με αριθμό 122Θ και ονομασία «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ».

Στον αντίποδα, η κακοδιοίκηση Παπανικολάου στο δήμο Γλυφάδας πληρώνοντας είτε συστημικά λιβανιστήρια, είτε δια μέσω των ανώνυμων ιστοσελίδων που συντηρούν ως κόμματα - παρατάξεις για αποπροσανατολισμό των πολιτών ανακοίνωσε:

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ:  «Ο Δήμος έχει φροντίσει ιδιαίτερα την παραλία της Γλυφάδας, που έχει γίνει πλέον μία από τις πιο ωραίες και καθαρές της Αττικής.







Ταστάνης - Παπανικολάου στο ίδιο μήκος κύματος, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με ταυτόσημες πολιτικές επικοινωνιακών τεχνασμάτων, ενώ η πραγματικότητα είναι γνωστή από τους συμπολίτες μας, και αδιάψευστος μάρτυρας οι πρόσφατες φώτο από την παραλία Γλυφάδας με τόνους σκουπιδιών. 

Όπως δήλωσε ο παρανομούντας δήμαρχος Παπανικολάου «Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τρίτη ηλικία, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παρατεταμένη κρίση που βιώνει ο τόπος μας με καθημερινά δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων».

Η τρίτη ηλικία έχει πληγεί περισσότερο απατεώνα δήμαρχε ;;; Οι συνταξιούχοι με τις δεδομένες συντάξεις έχουν πληγεί περισσότερο ψεύτη και κάπηλε δήμαρχε ;;;

Η αλίευση ψήφων με τεχνάσματα θεωρείται ότι περνάει στην πλειονότητα των συμπολιτών μας ;;; Ρωτήστε τους ηλικιωμένους της Γλυφάδας, όπως έχουμε κάνει και εμείς, οι οποίοι δεν έχουν κανένα λόγο να υποκρίνονται, και θα πάρετε ξεκάθαρες απόψεις. ( Ειδικότερα και για την δημοτική συγκοινωνία )

Αν ψευδόμαστε δημόσια, είτε συκοφαντούμε αναίτια, γιατί δεν παρέχετε ένα δελτίο τύπου με αιτιολόγηση αναλαμβάνοντας την ευθύνη αντί για τα επικοινωνιακά τεχνάσματα ;;; Η παραλία Γλυφάδας δεν ήταν γεμάτη με τόνους σκουπιδιών ;;; Γιατί δεν πήρατε την ευθύνη να τοποθετηθείτε ;;;

Όσο για τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ, Τ.Ταστάνη, ο οποίος σημειωτέων ακόμα δηλώνει άνεργος !!!... έρχεται η κρίση και η δίκη... δεδομένου ότι θα υπάρξουν πάλι εκλογές.

Σε ποιο βαθμό διαφέρουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ;;; Σε ποιο βαθμό διαφέρουν οι τακτικές των βολεμένων καπήλων Παπανικολάου - Ταστάνη ;;;
Είχαμε καμία υποχρέωση να φτιάξουμε τις ζωές σας ώστε να δουλεύεται τους συμπολίτες μας ;;;

Πείτε στους συμπολίτες μας τα πεπραγμένα σας ώστε να υπάρξει πραγματικά διαφάνεια και πολιτισμός στο τόπο μας ;;; Το προσωπικό σας βόλεμα, όπως και ελαχίστων κολλητών διαφοροποιεί την πραγματικότητα ;;;

Τέλος, υπηρετείστε χέρι χέρι Ταστάνης - Παπανικολάου, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τα συμφέροντα των ολιγαρχών, της διαπλοκής, και όσων εδραιώθηκαν στον παρελθόντα χρόνο κατά της Γλυφάδας και ημών, και σας περιμένουν εκπλήξεις στις επόμενες εκλογές. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νεοδημοκράτες - Συριζαίοι σας δουλεύουν κανονικά !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">