ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι διαπλεκόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ θα πατάξουν τη διαπλοκή ;

Πόσο ανήθικοι είναι όσοι επιθυμούσαν το προσωπικό τους βόλεμα στους θεσμούς με εξασφαλισμένα έσοδα και διαβίωση, υποσχόμενοι αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, και δημοκρατία ;;;

Προσωπικά δεν γνωρίζω τι λόγους έχει ο κάθε ένας να προσποιείται και να υποκρίνεται, όμως, υπάρχει η απτή πραγματικότητα η οποία είναι σαφής και δεν αμφισβητείται.

Έπειτα από 42 χρόνια παλαιοκομματισμού, η πολλά υποσχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αναπαράγει τις ατραπούς του χθες χωρίς να αλλάζει το ελάχιστο.

Πρέπει να είναι τουλάχιστον ανεγκέφαλος κάποιος ώστε να πιστέψει τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όπως και τα διαπλεκόμενα, τα οποία εξυπηρετούν τα συμφέροντα συγκεκριμένων προσώπων και σε καμία περίπτωση του συνόλου των πολιτών.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαγορασμένα από τον Λάτση και λοιπούς, και άλλωστε είναι αυταπόδεικτο. Αρκεί να ρίξει μια ματιά κάποιος στα κομματικά ραδιόφωνα, εφημερίδες, και ιστοσελίδες.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εξαπάτησαν το λαό και κάκιστα βρίσκονται στην κυβέρνηση

Μαριονέτες των Βαρδινογιάννηδων, των Λάτσηδων,  και λοιπών.

Είναι σαφές ότι δεν έχει γυρίσει σελίδα στη χώρα μας, ο Τσίπρας και λοιποί είναι εγκάθετοι λίγων οικογενειών, άλλωστε γι΄αυτό έπειτα από τα καθεστωτικά κρατικά ΜΜΕ, σε πρώτη προτεραιότητα έβαλαν την αδειοδότηση των ολιγαρχών, αντί για πλήρες σχέδιο νόμου, και χάρτη συχνοτήτων για το σύνολο. 

Επίσης, ο βασικός λόγος κωλοτούμπας όσων αφορά το Ελληνικό είναι η εξαγορά τους από τον Λάτση.

Η προδοσία είναι δεδομένη, δεν κυβερνά ο λαός, κυβερνούν τα διαπλεκόμενα, οι ολιγάρχες, και καθημερινά δίνουν την παράσταση της ζωής τους παραμυθιάζοντας το κοινωνικό σύνολο για πάταξη της διαπλοκής.

Αφού είναι διαπλεκόμενοι οι ίδιοι, με κομματικά ραδιόφωνα και εφημερίδες, τα οποία τροφοδοτούνται καθημερινά από διαφημίσεις - ΕΣΟΔΑ - από τους ολιγάρχες θα πατάξουν την διαπλοκή ;;;

Τα αφεντικά τους είναι οι ολιγάρχες, δεν υπηρετούν τον Ελληνικό λαό, και τόσο από την περιφέρεια Αττικής, όσο και από τις κατά τόπους παρατάξεις τους, όλα τα στελέχη υπηρετούν τα συμφέροντα της διαπλοκής. 

Έπειτα από την Βάρκιζα και την δεδομένη προδοσία, έχουμε την ''Λάτζηζα'' η οποία υπερβαίνει την προδοσία του παρελθόντος.

Κάτω η χούντα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ των προδοτών
Επιστροφή της Δημοκρατίας στην γενέτηρά της

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Δεν με ενδιαφέρουν οι συμμαχίες σας με το κεφάλαιο και τους ολιγάρχες, και τονίζω ότι προσβάλλεται βάναυσα την αριστερά λέγοντας ακόμα ότι είστε αριστερά. ( Προσωπικά δεν αλλοιώνω σε κανένα βαθμό τα πιστεύω μου και την ιδεολογία μου, και σε καμία περίπτωση δεν θα τα άλλαζα ακόμα και με ένα εκατομμύριο διαφημίσεων από τον Λάτση. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΕ για άλλη μια φορά !!! )

Ξέρετε τι σημαίνει να μπορείς να έχεις το τέλειο και να περιορίζεσαι στο ελάχιστο ;;; ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! 

Ξέρετε τι σημαίνει να μπορείς να ρίξεις στη τσέπη και να μην το κάνεις ώστε να μην ξεπουλήσεις τα ιδεώδη σου ;;; ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!! 

Εσείς τι είστε ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι διαπλεκόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ θα πατάξουν τη διαπλοκή ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">