ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θεσμοθετήστε όσα απαιτούνται για τους Ο.Τ.Α

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, και η κυβέρνηση παρακάμπτει την δικαίωσή μας, και ειδικότερα το πλαίσιο για τους Ο.Τ.Α, στους οποίους επί 42 χρόνια συντελούνται εγκλήματα.

Επί 42 χρόνια ανοίγουν οι πόρτες για κόμματα και πολιτικούς ψευτιάς και απάτης, οι οποίοι αντί να συνδράμουν υπέρ της συνταγματικής και θεσμικής νομιμότητας, όπως και του δημοσίου συμφέροντος, ευεργετούν κομματικούς ημέτερους, και κολλητούς. 

Μια κυβέρνηση αριστεράς αδυνατεί επί δυο χρόνια να παρέχει το πλαίσιο που απαιτείται για τους Ο.Τ.Α;;;

Αν η κυβέρνηση αδυνατεί στην διαμόρφωση όσων απαιτούνται, και κυρίως στην κάλυψη όσων διακηρύξαμε επί δεκαετίες, τα οποία αποτελούν την σφραγίδα του σοσιαλισμού, δεν καλύπτει τους αριστερούς, καλύπτει επιτήδειους.

Όλες οι προτάσεις μας, επί δεκαετίες, οι οποίες είχαν επίκεντρο την ραδιοτηλεόραση, στόχευαν στην διαμόρφωση όρων πραγματικής δημοκρατίας, ενώ μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται τα στενά κομματικά και προσωπικά συμφέροντα όσων εκμαυλίζουν τόσο το πολίτευμα, όσο και τον πολιτισμό.

Αν η κυβέρνηση επιλέξει να κινηθεί αποκλειστικά με γνώμονα τα συμφέροντα ιδιωτών, τα οποία υπηρετούσαν επί 42 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σαφέστατα δεν διαφοροποιεί το ελάχιστο όσων αφορά το πολίτευμα.

Αν η κυβέρνηση επιλέξει να κινηθεί αποκλειστικά με γνώμονα τα συμφέροντα των κομματικών στελεχών, που ήδη ισχύει σε πλειάδα περιπτώσεων πάλι δεν διαφοροποιεί το ελάχιστο όσων αφορά το πολίτευμα.

Η κυβέρνηση επέλεξε να παίζει αποκλειστικά στο δικό της γήπεδο, παρέχοντας εθνικές άδειες στην οικονομική ελίτ, και αμέσως μετά να συνεχίζει το ανάλογο σε ολόκληρη τη χώρα με τις τοπικές άδειες, ενώ έχει παρακάμψει απόλυτα τα χαρακτηριστικά της αριστεράς.

Από μια αριστερή κυβέρνηση ο ιδιωτικός παράγοντας έχει πρωτεύοντα ρόλο, και ειδικότερα τα συμφέροντα ολιγαρχών, και λίγο πολύ όσων ήταν οι προνομιούχοι των κυβερνήσεων που προηγήθηκαν, και παρακάμπτετε η διαμόρφωση που αποτελούσε την κυρίως προμετωπίδα των προεκλογικών δεσμεύσεων.

Όσων αφορά τα κομματικά στελέχη σε τοπικό επίπεδο, και το βρώμικο παιχνίδι το οποίο επέλεξαν ώστε να περάσουν στο κοινωνικό σύνολο, και να έχουν προσωπικά οφέλη, με συστημική προπαγάνδα υπέρ της νεοδημοκρατικής διοικήσεως, των αντιπάλων παρατάξεων, και κάθε λογής ενδιαφερόμενου, η μέλους της διευρυμένης συντεχνίας, θα κριθούν στον κατάλληλο χρόνο.

Όταν υπόσχεσαι σε ένα λαό, δημοκρατία, δικαιοσύνη, και αλληλεγγύη, περιμένει να τα διαπιστώσει και να τα βιώσει, και σε αυτό το σημείο υπάρχει καθολική αδράνεια καλύψεως των πολιτών, ενώ δια της πλαγίας καλύφθηκαν ορισμένοι πολιτικοί, ένα κομμάτι της κοινωνίας, όπως και ορισμένα στελέχη - μέλη και υποστηριχτές.

Ενώ αυταπόδεικτα δεν έχουν να προτάξουν τους πολιτικούς σχεδιασμούς και την εφαρμογή τους, συστηματικά αφήνουν απ' έξω όσους είχαν συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες είναι άμεσα εφαρμόσιμες. 

Στον αντίποδα παρουσιάζονται με χίλια διαφορετικά πρόσωπα, και ενώ δεν έχουν να επιδείξουν από τα έδρανα του δήμου κανένα απολύτως έργο υπέρ όσων υποτίθεται ότι πρεσβεύουν και εκπροσωπούν, λειτουργεί το συντεχνιακό πνεύμα, όπου οι γνωρίζοντες Συριζαίοι, δεξιοί, Πασόκοι, κ.α, έχουν γίνει μια κοινή συντεχνία, ενώ στον αντίποδα βρίσκονται οι ''άλλοι'', οι οποίοι υποτίθεται ότι εκπροσωπούνται από όσους έχουν εκλεγεί.

Μην έχετε αυταπάτες, διότι το ακολουθούμενο σύστημα από τη πλευρά ειδικά όσων παρουσιάστηκαν ως αριστερά στη Γλυφάδα, είναι ένα (1) και συγκεκριμένου χαρακτήρα: Να έχουν άμεσα οικονομικά οφέλη ορισμένα άτομα,συντηρώντας όσα βρήκαν από τα κόμματα παλαιοκομματισμού, και δίνοντας δημόσια την παράσταση της αλληλεγγύης, της προσφοράς, και των αγωνιστών της ανατροπής. Αλήθεια της ανατροπής ποιων ακριβός; Όσων κατάφεραν με ψέματα να βρεθούν στις διοικητικές καρέκλες, και αποκομίζουν την μερίδα του λέοντος έναντι των ιδίων;  

Κάποια στιγμή πρέπει να δημοσιοποιήσουμε, αναλυτικά, όσα προτάθηκαν από εμάς στον παρελθόντα χρόνο, παρουσία όσων παρουσιάζονται τοπικά ως αριστερά, και ποια ήταν τα πεπραγμένα τους στη συνέχεια για το προσωπικό και ιδιοτελές τους όφελος, κινούμενοι στη βάση συντεχνιακών αντιλήψεων μακρά κατά κάθε έννοιας αριστεράς.

Ξέρετε, αν γίνεις ένα με τους καπιταλιστές δεξιούς, τους εκσυχρονιστές Πασόκους, ακροδεξιούς, κ.α., ( αυτό που ισχύει στο δήμο Γλυφάδας ) στη συνέχεια δεν ανατρέπεις απολύτως τίποτα, και δεν διαφοροποιείς απολύτως τίποτα,  παρά μόνον ενισχύεις τα προσωπικά σου οικονομικά, και μετοχές, εις βάρος τόσο της αριστεράς όσο και των αριστερών.

Ωραίο το παραμύθι της αριστεράς, και όσων πρεσβεύει, σε μια πλήρως καπιταλιστική νεοελληνική κοινωνία, όμως χρειάζεται να συνοδεύεται από παροχή αποδείξεων, και στη δική μας περίπτωση έχουμε τις αποδείξεις της προσωπικής ωφέλειας ορισμένων στελεχών - μελών, ενώ από πολιτικές, σχεδιασμούς, και έργο, δεν υπάρχει ούτε ίχνος.

Συγκεκριμένα ένας από τους βασικούς συντελεστές κατά κάθε έννοιας αριστεράς, δικαίου, και τοπικού πολιτισμού - δημοκρατίας, ο οποίος ήταν φανατικός κατά της δικής μας υποψηφιότητας στις δημοτικές εκλογές, ετεροχρονισμένα από το παρασκήνιο κινεί νήματα τοπικού διαδικτυακού εκδότη, μαζεύοντας ετησίως αρκετές χιλιάδες ευρώ, και παράλληλα φροντίζει τις αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο για το κοινωνικό σύνολο !!! 

Ουσιαστικά πρόκειται για βάνδαλους οι οποίοι μπροστά στον δικό τους εύκολο πλουτισμό, και ωφέλεια, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να προβούν σε κάθε ακρότητα, κατά των υπολοίπων, όμως χειρίζονται με περίσσευμα θράσους και υποκρισίας την χειραφέτηση των υπολοίπων.

Άλλωστε, αν υποκριτικά πας με το ρεύμα των πολλών, και είσαι ένας λύκος με μια προβιά προβάτου, ανάμεσα στο σύνολο των προβάτων, είναι πολύ εύκολο οποτεδήποτε να πετάξεις την προβιά και να λειτουργήσεις ως λύκος, ''τρώγοντας'' τα πρόβατα, διότι αυτό είσαι. Ουσιαστικά τρώγοντας την δημοκρατία, το δίκαιο, τον πολιτισμό, και πολύ περισσότερο όσα πρεσβεύει η αριστερά. 

Μπορείτε να χαρακτηρίσετε πως αποκαλείτε όποιος η οποίοι ενισχύθηκαν επί σειρά ετών ώστε να έχουν το αποτέλεσμα των επιδιώξεών τους, οι οποίοι επί δυο χρόνια κωφεύουν στην κάλυψη όσων υποσχέθηκαν στο λαό;

Να δοκιμάσουμε να καλύψουμε οι εκτός όσα απαιτούνται, ενώ οι εντός από την σιγουριά που τους προσφέραμε δεν πράττουν απολύτως τίποτα;   

Οι εκπρόσωποι των πολιτών σήμερα εκπροσωπούν τους πολίτες, οι δολοφονούν τους πολίτες ; 

Ποιοι ήταν οι πληττόμενοι; 

Ποιοι εκτέθηκαν δημόσια, και ποιοι έτρεχαν επί χρόνια για την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; 

Θεσμοθετήστε όσα απαιτούνται για τους Ο.Τ.Α, σε μια χώρα που η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται έρμαιο στα χέρια της ΝΔ και των στελεχών της, στην οποία οι κομματικοί δήμαρχοι της ΝΔ συνεχίζουν ακόμα και σήμερα τα εγκλήματα του παρελθόντος.

Δεν μπορεί ένας πρωτεργάτης ενός χώρου να αιτείται έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, και όσων συνεπάγονται αυτές, και οι κομματικοί δήμαρχοι να φροντίσουν παρασκηνιακά τα συμφέροντα βολεμένων ημετέρων τους, και της διαπλοκής. Αυτό είναι καθαρά έγκλημα.

Αν δεν μπορείτε να καλύψετε όσα υποσχεθήκατε στο λαό, τα πρωτοκλασάτα και προβληθέντα στελέχη, να ζητήσετε την συνδρομή μας για την διαμόρφωση που απαιτείται, αντί να κωφεύετε και να γεμίζετε τους κωδικούς των τραπεζών.

Άλλωστε τις προτάσεις μας σας τις παρείχαμε επανειλημμένα, για την διαμόρφωση που απαιτείται στους Ο.Τ.Α, αντί να έχουμε εκβιαστές, χρηματισμένους κάτω από τραπέζια για συκοφάντηση και λασπολογία, άλλους οι οποίοι πληρώνονται ώστε να μην βλέπουν και να μην ακούν τίποτα, εξαγορασμένους για συστημική προπαγάνδα, ενώ επικαλούνται ότι είναι εκδότες, και όσους το παλεύουν ακόμα.

Θέσπιση στο νόμο για τους Ο.Τ.Α σε κάθε δήμο τοπικών δημοτικών η διαδημοτικών ΜΜΕ, όλων των δημοτών, υπό την αιγίδα του δήμου - Δήμων, και της πολιτείας,  για πραγματικά άμεση και μαζική κατά τόπους ενημέρωση. Ουσιαστικά αναφέρουμε θυγατρικές της ΕΡΤ, ώστε οι 2.500 χιλ. αργόμισθοι της ΕΡΤ να γίνουν πραγματικά εργαζόμενοι, και άλλωστε το ανταποδοτικό τέλος παρέχεται τόσο στην πολιτεία, όσο και στους δήμους, για κάτι το οποίο δεν υφίσταται. ( Άμεση και μαζική Τοπική ενημέρωση, από δημόσια τοπικά μέσα, σύμφωνα των συνταγματικών υποχρεώσεων που έχει η πολιτεία και οι εκλεγμένοι της ) 

Αν εσείς επιθυμείτε το μοντέλο των κατά τόπους κομματικών στελεχών, τα οποία παρασκηνιακά θα λειτουργούν και ως τοπικοί εκδότες, δεν συντελείτε υπέρ αλλαγών και της δημοκρατίας, και παραμερίζεται το κοινωνικό σύνολο.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 

Υποσημείωση: Φροντίστε για άλλη μια φορά, για πολλοστή φορά, τα συμφέροντα των πολλών, των ιδίων και ιδίων, και προκλητικά αγνοείστε όσα απαιτούνται, όμως να θυμάστε, θα με βρείτε ΟΛΟΙ μπροστά σας, διότι εμείς αυτή την αριστερά θέλουμε, και αυτή θα διαμορφώσουμε. Αυτή τη δημοκρατία θέλουμε, και όχι τους κολλητούς, τους παραταξιακούς, τους ημέτερους και τα συμφέροντά τους. ( Θέλουμε το κοινωνικό σύνολο στο προσκήνιο, τις απόψεις, τις σκέψεις, και τα θέλω του, όμως αυτό προϋποθέτει οργανωμένες δημόσιες δομές, κατάλληλα πλαισιωμένες, για άμεση και μαζική τοπική ενημέρωση.)

* Τουλάχιστον εσείς οι λίγοι/ες που γνωρίζετε από ποια εποχή θέτω δημόσια τις προτάσεις μου, όσων αφορά τις τοπικές κοινωνίες, κρίνετε επαρκώς τις σοσιαλιστικές κυβερνήσεις και πολιτικούς, όπως και κατά πόσο μας ακούν και ενδιαφέρονται για εμάς !!! Βεβαίως συνολικά δεξιοί, αριστεροί, και λοιποί, θα επιθυμούν ξανά ψήφους και υποστήριξη, και θα θυμηθούν την προεκλογική περίοδο των δημοτικών, περιφερειακών, κ.α. εκλογών ότι υπάρχουμε, και θα επιχειρήσουν να μας πουν πόσο ενδιαφέρονται για εμάς, όμως θα είναι μάταιο, και καλύτερα να μην το επιχειρήσουν καθόλου. 

* Όσοι και όσες δεν έχουν παρέχει αποδείξεις στα δυο χρόνια διοικήσεως, ότι εκφράζουν την εκπροσώπηση του συνόλου των δημοτών, καλύτερα να εγκαταλείψουν...παράλληλα με τους αντιπολιτευομενους, οι οποίοι επίσης δεν μας εκπροσωπούν. Έχετε πλήρη εικόνα των πεπραγμένων των εκάστοτε διοικούντων, όπως και της καθολικής άρνησης εκπροσώπησης από τη πλευρά των αντιπολιτευομένων στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θεσμοθετήστε όσα απαιτούνται για τους Ο.Τ.Α Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">