ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έρχεται το ''Glyfada R'' ώστε να βλέπετε και να ξαναβλέπετε τα ψέματα των πολιτικών



Ελπίζω σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσω το ''Glyfada R'', ώστε να ''απολαμβάνετε'' διαρκώς, αυτοματοποιημένα, και για όση ώρα επιθυμείτε τα ψέματα από την πλευρά των πολιτικών της χώρας μας.

Το  ''Glyfada R'' αποτελεί ένα πιλοτικό project, το οποίο θα σας το παρέχουμε δωρεάν ώστε από τον υπολογιστή, το laptop, το tablet, κ.α., να έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε και να ξαναβλέπετε τα ψέματα των πολιτικών όση ώρα επιθυμεί η ψυχή σας.

Το συγκεκριμένο project ξεκίνησε ως αφιέρωση σε ορισμένους αγράμματους και αστοιχείωτους συμπολίτες μας, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουν Ελληνική συνείδηση καθώς και συμπεριφορά.

Σύντομα θα υπάρχει ως προσφορά του κατασχεμένου τοπικού πολιτισμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'',  ο οποίος αποτελούσε το μοναδικό σήμα κατατεθέν αμιγώς τοπικού πολιτισμού της Γλυφάδας.

Εμείς από τη πλευρά μας, έπειτα από δεκαετίες υπονομεύσεων στον ίδιο μας το τόπο, και έχοντας μια πολύχρονη δράση δεκαετιών, ουδέποτε εξαπατήσαμε το κοινωνικό σύνολο, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων βρέθηκαν στο Μαξίμου και μολύνουν το πολίτευμα και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Ο πρωτεργάτης των FM,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ 

Υ.Γ: Οι κύριοι ξέχασαν από που έπρεπε να ξεκινήσουν, όπως και ποιοι είχαν το δίκιο με το μέρος τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έρχεται το ''Glyfada R'' ώστε να βλέπετε και να ξαναβλέπετε τα ψέματα των πολιτικών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">