ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απαλλάξτε μας πλήρως από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ

Πρέπει να είσαι το λιγότερο βλάκας ώστε να υποστηρίζεις μια κυβέρνηση - κόμμα, το οποίο επιδεικτικά αδιαφορεί για τους πολίτες και για το πολίτευμα.

Απροσάρμοστοι στην απάτη, στο ψέμα, την υποκρισία, και σε όσα διαμορφώθηκαν ως νεοελληνικές παθογένειες, πραγματικά είμαστε, βλάκες όμως αποδεδειγμένα δεν υπήρξαμε.

Άλλωστε όσοι προσαρμόζονται στην πλάνη του Ελληνικού λαού, σαφέστατα έχουν άμεσα οφέλη, τα οποία όμως δεν διαρκούν εσαεί, διότι ο Ελληνικός λαός, έχει αποδείξει ότι διαθέτει μνήμη, και στον κατάλληλο χρόνο παρέχει τις ενέργειές του. 

Αντί να ασκείς κριτική είναι ευκολότερο να κάνεις αναπαραγωγή όσων εκθειάζουν την πρόσκαιρη επιτυχία, δόξα, έχοντας υλικά οφέλη, και προσπαθώντας προσαρμοσμένος σε αυτή τη πλάνη να αποκτήσεις και εσύ μερίδιο από την ραχοκοκαλιά του τόπου μας.

Κύριοι της κυβερνήσεως, και συγκεκριμένα κ. Παππά, απαλλάξτε μας πλήρως από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ, δεδομένου ότι εμείς ουδέποτε είχαμε ανταπόδοση ως κάτοικοι και τοπικές κοινωνίες στα νότια προάστια της Αττικής, σαφέστατα ούτε και εκπροσώπηση από πλευράς αιρετών - διοικούντων, διότι αν ίσχυε το συγκεκριμένο, θα υπήρχαν πριν από δεκαετίες οι ενέργειες επί του συγκεκριμένου ζητήματος των κομματικών δημάρχων. 

Όταν πληρώνετε, εφ' όρου ζωής, ως κάτοικοι νότιων προαστίων για ανταποδοτικότητα, χωρίς ανταπόδοση, είσαστε συνολικά τα θύματα επιτήδειων πολιτικών και των αργόμισθων της ΕΡΤ.

Το αντιστάθμισμα για την εκπλήρωση των σκοπών της δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας, ( ΕΡΤ) το οποίο επιβάλλεται και εισπράττεται ως ανταποδοτικό τέλος, αξίας τριών ευρώ μηνιαίως, μέσω του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς πραγματικό χαρακτήρα ανταποδόσεως αποτελεί ληστεία του κοινωνικού συνόλου.

Κάθε οικογένεια, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, παρέχει τρία ευρώ μηνιαίως ως ανταποδοτικό τέλος στην ΕΡΤ, άρα σε μια πόλη όπως η Γλυφάδα, 120.000 χιλ. κατοίκων, συγκεντρώνεται και παρέχετε μηνιαίως mimimum περίπου το ποσό των 100.000 χιλ. ευρώ χωρίς κανένα ουσιαστικό βαθμό ανταποδόσεως.

Κάνουμε αναφορά για ένα κονδύλι το οποίο υπερβαίνει το ένα εκ. ευρώ σε ετήσια βάση, το οποίο αν αυτούσια δινόταν στους Ο.Τ.Α (στο δήμο Γλυφάδας) για λειτουργία τοπικής ραδιοτηλεοράσεως ο βαθμός ανταποδοτικότητας θα ήταν της τάξεως του 100%.

Επιπροσθέτως θα είχαν εργασία 15 - 20 οικογένειες συμπολιτών μας, οι οποίες θα παρείχαν ουσιαστικό έργο στην τοπική κοινωνία με αμεσότητα και μαζική ενημέρωση.

Αν διευρύνουμε το υφιστάμενο καθεστώς στο σύνολο των νοτίων προαστίων Αττικής, στα οποία δεν υφίσταται ούτε ένα (1) άμεσο μαζικό ραδιοτηλεοπτικό δημόσιο ΜΜΕ, αντιλαμβάνεστε ότι δημιουργείτε ένα ολοκληρωμένο - πλήρες - ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, ανάλογης δυναμικής - προσωπικού, των ιδιωτικών ραδιοτηλεοράσεων, και με δυνατότητα ανταγωνιστικού χαρακτήρα, σε πλήρη αντιδιαστολή της ΕΡΤ, και της τηλεθεάσεως την οποία έχει, όμως κυρίως παρέχοντας άμεση και μαζική τοπική ενημέρωση, ψυχαγωγία, και κάλυψη όλων των τοπικών δραστηριοτήτων.

Απαλλάξτε μας πλήρως από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ, η υιοθετήστε τις προτάσεις μας για πραγματική δημοκρατία, και για ανταπόδοση των χρημάτων που παρέχουν οι δημότες - πολίτες στα νότια προάστια Αττικής.

Όποια και να είναι η δική σας πραγματικότητα, ότι και να κάνετε, υπάρχουν τα μοναδικά παρεχόμενα από τη δική μας πλευρά (...), τα οποία ουδέποτε αποτέλεσαν ζητούμενο της πλειονότητας, η των άλλων, ώστε να κρίνετε οι ίδιοι/ες, αν μπορεί να υπάρξει πραγματικά ανταποδοτικός χαρακτήρας, και τι υφίσταται στο τόπο μας. Η αν προτιμάτε, τι δεν υφίσταται στο τόπο μας με τα χρήματα τα οποία παρέχονται από το κοινωνικό σύνολο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απαλλάξτε μας πλήρως από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">