ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπάτσε πρόσεχε...

Μπάτσε πρόσεχε... Την επόμενη φορά που θα πέσεις σε ατόπημα θα είναι η τελευταία σου.

Δεν με ενδιαφέρει ποιοι και γιατί έχουν συμβιβαστεί σε μια νεοελληνική κοινωνία που καθημερινά αντί να ανακάμπτει οδηγείται κατά διαόλου. 

Προφανώς, η εξήγηση είχε δοθεί πριν από πολλές δεκαετίες και δημόσια, για την φάρα των νεοελλήνων, η οποία στην πλειονότητά της δεν γνωρίζουμε αν έχει κάποια σχέση με τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εφιστώ την προσοχή τόσο του μπάτσου, όσο και του συνόλου των υπολοίπων όμοιας νοοτροπίας, οι οποίοι συνυφασμένοι με την κατρακύλα που διαμόρφωσαν επί δεκαετίες,  θέλουν δεν θέλουν θα πέσουν πάνω μας.

Όσοι καβάλησαν καλάμια και θεωρούν ότι είναι εξουσία, κάθε μορφής, γιατί έχουν καβαλήσει καλάμια, και πολύ περισσότερο όσοι και όσες δεν τους καταδίκασαν, η δεν τους καταδικάζουν, διότι τους δόθηκε, και θα τους δοθεί ξανά η ευκαιρία, θα διαπιστώσουν μια φορά το κοινωνικό δίκαιο.

Σε ορισμένους γνωρίζετε ότι δόθηκε η ευκαιρία που ζήταγαν, ενώ δεν μπορούν να είναι συνεπείς σε όσα όφειλαν να διαμορφώσουν, και ειδικότερα απέναντί μας, άρα θα διαπιστώσουν μια φορά το κοινωνικό δίκαιο.

Όπως στην περίπτωση του μπάτσου, ο οποίος οποτεδήποτε θεωρεί από αποτελεί εξουσία, και μπορεί να λειτουργεί κατά το δοκούν, έτσι ακριβός λειτούργησαν και λειτουργούν ορισμένα ερπετά της τοπικής μας κοινωνίας.

Ξέρουμε συνολικά ότι αν είχαν ισχύει όμοιες καταστάσεις για τα μέλη των οικογενειών τους, τα συγκεκριμένα άτομα δεν θα κρυβόντουσαν πίσω από την διαμορφωμένη κοινωνική υποκρισία, και η λειτουργία τους θα ήταν εντελώς διαφορετική, άρα κρίνουμε ποιοι μας περιβάλλουν, όπως και τις προδιαγραφές τους.

Μη ξεχνάτε ότι οι εξουσίες, οι ρόλοι, τα αξιώματα, και οι θέσεις, παρέχονται πάντα υπό μορφή δοκιμής,  δεν διαρκούν εσαεί, και οι αρχικοί διαμορφωτές (ΕΛΛΗΝΕΣ), γνώριζαν κατά πολύ περισσότερα από όσα γνωρίζουν οι κάπηλοι νεοέλληνες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πλην της καπηλείας και του τεράστιου θράσους, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει τίποτα άλλο, ούτε επιχειρήματα, ούτε τεκμηρίωση, ούτε προτάσεις, ούτε αιτιολόγηση, και σαφώς ούτε αρχές, ούτε ήθος, ούτε αξία.

1) Πως ονομάζεται η πλειονότητα η οποία παρέχει εξουσίες σε λάθος άτομα ;
2) Πως ονομάζονται όσοι υιοθετούν λαθεμένα μοντέλα και στη συνέχεια υποκρίνονται ;
3) Πως ονομάζονται όσοι και όσες υποκρίνονται ενώ όσα διαμόρφωσαν δεν είναι αρεστά ;
4) Ποιοι έχουν την υποχρέωση και από ποιους εξαρτώνται οι αλλαγές ώστε να ισχύσουν τα αυτονόητα ;

Τουλάχιστον οι περισσότεροι, και στη περιοχή μας, έχουν τόσο αποδεικτικά στοιχεία, όσο και ιδία εμπειρία, τι ίσχυσε σε πλειάδα συμπολιτών μας για τα οφέλη απαράδεκτων ατόμων της πολιτικής, και εν γένει των εξουσιών, οι οποίες αποτελούν τα δεκανίκια των συμμετεχόντων της πολιτικής.

Έχοντας αυτά τα δεδομένα, και πολύ περισσότερο τα προσωπικά μας, και μια εμπειρία δεκαετιών της απαράδεκτης συμπεριφοράς και λειτουργίας όσων μετέχουν των εξουσιών, δεν θα επιτρέψουμε σε τοπικό επίπεδο λειτουργίες που αντιβαίνουν την δική μας νοημοσύνη, και ουσιαστικά το κοινωνικό δίκαιο.

Μπάτσε πρόσεχε... την επόμενη φορά που θα πέσεις σε ατόπημα θα είναι η τελευταία σου, και ζήτημα χρόνου το ανάλογο και στο δήμο Γλυφάδας, με ορισμένους οι οποίοι επέλεξαν να παρουσιάζονται ως κατάλληλοι, και αλληλέγγυοι, αποκλειστικά για τα προσωπικά τους συμφέροντα. 

Μήπως υπήρχαν και υπάρχουν και των υπόλοιπων κατοίκων παράλληλα, η στο συγκεκριμένο σημείο κωλύονται ορισμένοι ;

Είναι το σημείο που ''κωλύονται'', και παράλληλα υποκρίνονται, όσοι και όσες γνωρίζουν πόσες δεκαετίες υφίσταται εξαπάτηση και βόλεμα ημέτερων στο δήμο Γλυφάδας, αντί όσων έπρεπε να ισχύουν στο τόπο μας.

Δεν θυμάμαι πότε, και ποιοι συγκεκριμένα, καταδίκασαν δημόσια τους αποδεδειγμένα ψεύτες, οι οποίοι φροντίζοντας αποκλειστικά τα προσωπικά τους συμφέροντα διαχειρίστηκαν κατά το δοκούν εκατοντάδες εκατομμύρια του κοινωνικού συνόλου, και ενώ επί δεκαετίες ζουν εκ του ασφαλούς χιλιάδες κολλητοί, ψηφοφόροι, παραταξιακοί, κουμπάροι, και συγγενείς, και κάθε λογής υπηρέτες πολιτικών και οικονομικών ελίτ, οι οποίοι δήλωσαν ''επαγγελματική ενασχόληση'', η υποψηφιότητα, και έπρεπε να ''βολευτούν'' με τα χρήματα του συνόλου, φροντίζοντας επί δεκαετίες την εξόντωση των ενδογενών δημοτών.

Εσείς που κατοικείται στη Γλυφάδα θυμάστε ;;;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΙΣ από τα κλεφτρόνια τόσο της τοπικής μας δημοκρατίας, όσο και της κοινωνικής συνοχής, και πολύ περισσότερο του τοπικού πολιτισμού.

Διαθέτετε έστω και ίχνος νοημοσύνης; Αν διαθέτετε σαφώς γνωρίζετε, όπως γνωρίζουμε και εμείς... και σήμερα είναι εξαρτώμενο από εμάς τι θα ισχύσει αύριο. ( Όσοι και όσες επιλέξουν την κοινωνική υποκρισία, αντί της κοινωνικής δικαιοσύνης, σαφέστατα στο πλαίσιο δούναι και λαβείν, για τα λίγα και σίγουρα, προσπαθώντας να διαμορφώσουν εκ νέου μια καθολικά υποκριτική μετεξέλιξη, όπου θα ληστεύουν ελάχιστοι, δημοκρατία, πολιτισμό, και δίκαιο, στο τέλος θα γίνουν οι δακτυλοδεικτούμενοι της Τερψιθέας και της Γλυφάδας, και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να τους σώσει η παρουσία τους σε δημόσιους χώρους. )

* Τα παιδιά των άλλων, είναι των ''άλλων'', όμως συνολικά από όλους τους δημότες διαμορφώνεται ο τοπικός πολιτισμός, δεν διαμορφώνεται ούτε από τα δικά μας, ούτε από των ''άλλων'', άρα όσοι βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου και παρανομούν επί σειρά ετών είναι αυταπόδεικτα απατεώνες, και ειδικότερα όταν συνυπάρχουν σχεδόν όλα τα κόμματα και χρώματα στα έδρανα ενός δήμου, απαράδεκτων δημοτών, χωρίς πραγματική δημοκρατία, όμως με περίσσευμα θράσους, και το απόλυτο της υποκρισίας. ( Να υποκρίνεσαι μια φορά συγχωρείται, να υποκρίνεσαι δεκάδες μπορεί να συγχωρηθεί, να το κάνεις σύστημα επί δεκαετίες δηλώνει απάτη και παλιανθρωπιά.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπάτσε πρόσεχε... Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">