ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν είμαστε οι κάτοχοι της μοναδικής αλήθειας !!! (VIDEO)

Εμείς δεν είμαστε οι κάτοχοι της μοναδικής αλήθειας, ούτε το σύνολο των υπολοίπων είναι αγωνιστές ''γιαλατζί'', όμως έχουμε μια σαφή πραγματικότητα η οποία δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα.

Δείτε το βίντεο και τι έλεγε ο πρωθυπουργός για το Ελληνικό !!!



Όσοι και όσες κατάφεραν με διάφορες μεθόδους να έχουν οφέλη από το κοινωνικό σύνολο, είτε ως πολιτικοί, είτε ως συνδικαλιστές, είτε ως αιρετοί, είτε ως εργαζόμενοι στο δημόσιο, είτε ακόμα και ως μέλη κομμάτων, έχοντας αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους ''συναδέλφους'' τους, και ''συναγωνιστές'' τους, καταλαμβάνουν μια περίοπτη θέση και φροντίδα από τη πλευρά των ομοίων τους, σε πλήρη αντιδιαστολή όλων ημών. ( Δηλ. της πλειονότητας )

Είναι σαφές, ότι αρκετοί από εμάς που γεννηθήκαμε εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, οι διάφορες κομματικές - τασικές συντεχνίες (ομάδες, ειδικά συγγενών και κολλητών) μας υπονόμευσαν μέχρις εσχάτων, και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι σε πλήρη αντιδιαστολή με όλους και όλες αυτούς, οι οποίοι ζούσαν εκ του ασφαλούς με αποδοχές του δημοσίου, κάποιοι εξ ημών δίναμε ένα άνισο αγώνα στον ίδιο μας το τόπο, με καθημερινές υπονομεύσεις για τα οφέλη των κολλητών, των συντεχνιών, και των βολεμένων.

Μπορεί να ξεχάσει εύκολα κάποιος εκ των συμπολιτών μας το βρώμικο - ελεεινό σχέδιο που κατέστρωσαν εις βάρος μας αυτά τα άτομα στις δημοτικές εκλογές ;;;

Ποιοι πραγματικά αριστεροί δέχονται ως ορθές τις μεθοδεύσεις εις βάρος μας, στις δημοτικές εκλογές, από την πλευρά αρκετών από όσους/ες σήμερα φαίνονται ως οι αγωνιστές και αγωνίστριες της αριστεράς κατά των σχεδίων ιδιωτικοποιήσεως του Ελληνικού ;;;

Ποιοι και ποιες εκ των συμπολιτών μας παραβλέπουν ότι η πλειονότητα αυτών των ατόμων δεν διαθέτει εντοπιότητα ;;;

Είναι δυνατόν σοσιαλιστικής ιδεολογίας συμπολίτες μας να επικροτούν όσα στήθηκαν εις βάρος κατά κάθε έννοιας πραγματικής αριστεράς, από ορισμένα άτομα για την προσωπική τους ανάδειξη ;;;

Μη ξεχνάτε ότι επί δεκαετίες είχαμε μια δημόσια παρουσία, με συγκεκριμένες τοποθετήσεις κατά του ξεπουλήματος του Ελληνικού σε ένα οικονομικό παράγοντα η σε ισχυρά κέντρα, και ενώ περνάγαμε δημόσια τις απόψεις μας για το τόπο μας, και για την ανάπτυξη όπως θεωρούσαμε εμείς ότι πρέπει να υπάρξει, ακόμα και έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, οι αγωνιστές και αγωνίστριες, ειδικά με αγκυλώσεις του δημοσίου, ( αντιλαμβάνεστε επαρκώς ) έστησαν ολόκληρο σχέδιο κατά ενός ανθρώπου, το οποίο καταφανέστατα ονομάζεται ανθρωποφαγία !!! 

Άλλωστε οι κυρίες και κύριοι που έστησαν ολόκληρο σχέδιο κατά ενός δημότη, και του δικαίου, ζούσαν εκ του ασφαλούς με μισθούς του δημοσίου, ( και παρένθετων προσώπων των οικογενειών τους) και η άκρατη πλεονεξία τους δεν τους επέτρεπε να δουν καθαρά ότι σε αντιδιαστολή με αρκετούς/ες εξ αυτών, δεν είχαμε αποκομίσει απολύτως τίποτα επί σειρά ετών τρέχοντας σε πλειάδα εκδηλώσεων, διαμαρτυριών, ομιλιών, κ.α. αγωνιζόμενοι για όσα πιστεύουμε.

Εμείς δεν μπήκαμε στο στίβο της πολιτικής ώστε να διασφαλίσουμε τους μισθούς του δημοσίου, και με την αβάντα των υπολοίπων να κερδίσουμε και περισσότερα, άρα η πλειονότητα των συμπολιτών μας κρίνει επαρκώς τι διαδραματίστηκε.

Λυπούμαστε αφάνταστα που η μετεξέλιξη επιτάσσει βασικοί συνεργάτες να βρίσκονται άτομα τα οποία από την μια στηρίζουν την μνημονιακή κυβέρνηση που ξεπουλά το Ελληνικό, και από την άλλη φαίνεται ότι αγωνίζονται κατά των σχεδίων της !!!

Όποιος οι οποίοι πατούν ταυτόχρονα σε δυο βάρκες εμπαίζουν τη νοημοσύνη της πλειονότητας, και άλλωστε απεδείχθη περίτρανα ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντί να φοιτήσουν στο εθνικό θέατρο, ώστε να έχουν ένα πτυχίο υποκριτικής, και μια εργασία, έδιναν παραστάσεις από τον στίβο της πολιτικής ότι συμμερίζονται όσα πρεσβεύουν και θέλουν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων, και στην πρώτη επαφή με την εξουσία άρχισαν τις πολιτικές ''κωλοτούμπες''.

Το ''πρώτη φορά αριστερά'' μετασχηματίστηκε σε κυβέρνηση υπηρέτησης οικονομικών ελίτ, και όσων υπηρετούσαν τα κόμματα παλαιοκομματισμού 42 ετών, και έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα στο λαό που τους παρείχε την λαϊκή εντολή και τα συμφέροντα των ολιγαρχών, επέλεξαν για το προσωπικό τους όφελος και μακροημέρευση την συμπόρευση με την πλουτοκρατία.

Στη χώρα της παθητικότητας, και της ασυνειδησίαςμένει να δούμε αν το χθες και τα συμφέροντα των ολιγαρχών θα πετύχουν επί μακρόν να παρουσιάζουν το κακό για καλό, και το όφελος των λίγων για όφελος των πολλών.

Η ρήση χαρακτηριστικά αναφέρει '' όπως έστρωσες θα κοιμηθείς'', άρα όσοι και όσες λειτούργησαν για τα προσωπικά τους συμφέροντα, και την διατήρησή τους, κατάφεραν ένα καίριο πλήγμα, τόσο στην τοπική μας δημοκρατία (στα νότια προάστια) , όσο και στους ιδίους, και πολύ περισσότερο σε όσους έδιναν ένα καθαρό αγώνα, μακριά από διαπλεκόμενα και συμφέροντα ολιγαρχών.  

Δυστυχώς τα πεπραγμένα αρκετών συμπολιτών μας δόμησαν την αποσύνθεση και την διάλυση όσων μπορούσαμε να πετύχουμε ως κάτοικοι της περιοχής μας, και ενίσχυσαν υπέρμετρα όσους ενίσχυαν οι ολιγάρχες και οι οικονομικές ελίτ.

H νέα τροποποιημένη σύμβαση για το Ελληνικό μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Development, όπως και οι υπογραφές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης, κ.α. δηλώνουν ευθαρσώς ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ελίτ, των βολεμένων με παχυλούς μισθούς, όσων βρέθηκαν σε κυβερνητικές και θεσμικές καρέκλες, ενώ στον αντίποδα μετράμε το εύρος από τα πλήγματα που διαμόρφωσαν οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες. ( Δεν αναφέρομαι στο σύνολο )

Τι έχουμε να μας υποστηρίξει ;;; Έχουμε κανάλια, έχουμε ραδιόφωνα, έχουμε εφημερίδες, η έχουμε έρεισμα στην πλειονότητα των κατοίκων η οποία χειραγωγείτε από τα συμφέροντα πέντε οικογενειών ;;;

Βλέποντας το βίντεο, και τι έλεγε αυτό το άτομο που σήμερα βρίσκεται πρωθυπουργός,  όσων αφορά το Ελληνικό, και τι ισχύει επί του παρόντος,  ο κάθε ένας βγάζει καθαρά συμπεράσματα. Όσων αφορά τους υπολοίπους στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα, με την ανάλογη λειτουργία, έκαναν σημαντικά λάθη τα οποία τους βάζουν φράγματα, διότι όλοι κρίνονται από το κοινωνικό σύνολο. 

Αν συμβιβαστείς μια φορά με την προδοσία, θα έρθει και η επόμενη, και το Ελληνικό έχει ''άρωμα προδοσίας''... Το δικό μας κόμμα - κίνημα είχαμε υποχρέωση να είναι τα νότια προάστια,  με κορωνίδα το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, και αντί αυτού υφίστανται οργανωμένα συμφέροντα συντεχνιών, κολλητών, κ.α., οι οποίοι ετεροχρονισμένα έκοψαν ένα κομμάτι από όσα διακηρύξαμε δημόσια, και με σύμπραξη λίγων ακόμα θερίζουν τα οφέλη.

''Καινοτόμοι'', ''πρωτοπόροι'', οι οποίοι ετεροχρονισμένα ακολούθησαν ορισμένα από όσα διακήρυξα δημόσια στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, σε εποχές που δεν υπήρχαν ούτε οικολογικά κόμματα, ούτε ανεξάρτητα, ούτε οι βασικοί συνεργάτες και ωφελημένοι του παρόντος. 

Ακολουθείστε το ΣΥΡΙΖΑ, το ΛΑΕ, τους ΑΝΕΛ, και στα λόγια θα έχουμε δημοκρατία, ευημερία, ανάπτυξη, δικαιοσύνη, και αλληλεγγύη, όμως η πραγματικότητα είναι σαφής. Προδοσία, και ξανά προδοσία, και πάλι προδοσία.

Προσωπικά δεν δημιούργησα ποτέ κόμμα, ούτε πρόκειται, διότι γνώριζα και γνωρίζω ότι η φάρα των νεοελλήνων δεν κάνει για την πολιτική, και πολύ περισσότερο δεν κάνει για πραγματική δημοκρατία. ( Φρόντισα να σας παρέχω και τα πειστήρια, ώστε να μην μπορεί να υπάρξει αμφισβήτηση. )

Είναι σημαντική υποβάθμιση της νοημοσύνης του κοινωνικού συνόλου, να ομιλεί για ''ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ'', ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος δεν στερείτε το ελάχιστο, και ενώ έχει τις αποδοχές του, παράλληλα έχει και σειρά κομματικών επιχειρήσεων, ώστε να ζουν εκ του ασφαλούς οι προνομιούχοι του κόμματος, που ουδεμία σχέση έχει με την αριστερά,  και να διασφαλίζει συστημική προβολή και ενίσχυση. 

1) Αυτές οι κομματικές επιχειρήσεις, δεν είναι Ιδιωτικά συμφέροντα ; 
2) Δεν λειτουργούν στον Ιδιωτικό χώρο ;  
3) Ορισμένοι προνομιούχοι δεν λαμβάνουν χρήματα από δέκα μεριές ;

Τεκμηριώστε κ. Τσίπρα γιατί δεν ίσχυσαν οι προτάσεις μας για δημόσια μέσα - θυγατρικές της ΕΡΤ ;;; 

Και τον κομματικό ''σκύλο'' χορτάτο και την πίτα ολόκληρη, και τα δικά μας δικά μας, και τα δικά σας δικά μας, και τα δικά τους δικά μας ;

Που είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που υποσχόσαστε ώστε να βρεθείτε στο Μαξίμου και την διακυβέρνηση ;

Δεν έχουν γνώση οι φύλακες ;

Κάντε παροχή στην ολιγαρχία - οικονομική ελίτ - των εθνικών αδειών, συνεχίστε να συντηρείτε ένα κομματικό στρατό χιλιάδων αργόμισθων της ΕΡΤ, και μην παρέχετε καμία λύση σε όσα προτείναμε, ειδικά για τα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, και θα διαπιστώσετε τα ισχύοντα στις επόμενες εθνικές, δημοτικές, περιφερειακές, και ευρωεκλογές._


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ: Σημειώνουμε ότι ακόμα δεν έχουμε μιλήσει !!! Δεν υπάρχουν ουτοπίες, ούτε εμείς υπήρξαμε ουτοπιστές, γνωρίζαμε τι μπορούσε να ισχύσει από εμάς, και τι ισχύει από τους έτερους, οι οποίοι σημειωτέων θεωρούν το κοινωνικό σύνολο ανεγκέφαλους.

* Πέντε δεκαετίες δημόσιας έκθεσης, διακηρύξεων, διώξεων, κατασχέσεων, υπονομεύσεων, και δεν έχω αποκομίσει ούτε μια δεκάρα από το κοινωνικό σύνολο, ούτε έχω εξαπατήσει το κοινωνικό σύνολο. 

1) Ποιοι αρμόζουν στους θεσμούς ; 
2) Σε ποιους άρμοζε η ελεγκτική εξουσία ; 
3) Γιατί μεθοδευμένα το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του μας άφησαν έξω από όλα, και ειδικότερα λειτουργώντας κατά των δικών μας προτάσεων ;
4) Έχετε υπόψιν σας ποια θα ήταν η τηλεθέαση και η ακροαματικότητα ενός κρατικού μέσου υπό την δική μας διεύθυνση ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν είμαστε οι κάτοχοι της μοναδικής αλήθειας !!! (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">