ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Eμάς δεν θα μας δώσει μερικά εκατομμύρια η Attica Bank;

Παρακολουθώντας την διαδικασία της εξεταστικής, στη βουλή, όπως και χιλιάδες από εσάς, διαπιστώσαμε γι΄άλλη μια φορά την απλοχεριά των τραπεζών, και των Δ.Σ. αυτών, στην διάθεση εκατοντάδων εκατομμυρίων σε ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ.

Πολλά από αυτά τα εκατομμύρια πήγαν ''υπέρ πίστεως'', η αν προτιμάτε χαρίστηκαν κάτω από άγνωστες συνθήκες σε οφειλέτες ιδιοκτήτες ΜΜΕ.

Σε μια χρονική περίοδο που ο Ελληνικός λαός βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση, οι τράπεζες διέθεταν υπέρογκα ποσά ( εκατομμύρια ) σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ, και συγκεκριμένα ραδιοτηλεοπτικών ομίλων - εταιριών - επιχειρήσεων.

Έχοντας αυτή τη πραγματικότητα, δανεισμού εκατοντάδων εκατομμυρίων, και κόκκινων δανείων, σε λίγες οικογένειες και οικονομικούς παράγοντες, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τα δημόσια αγαθά ποτέ δεν κάλυψαν επί της ουσίας σε επίπεδο πολυφωνίας τόσο τα κόμματα, όσο και τους πολίτες, κύριε Πλιάκη εμάς δεν θα μας δώσει μερικά εκατομμύρια η Attica Bank;

Εμάς, με εγγυήσεις, αν μας παρασχεθούν όσα έλαβαν όλοι αυτοί επί αρκετά χρόνια από τις τράπεζες για τις ραδιοτηλεοπτικές τους επιχειρήσεις, χωρίς να καλύπτουν τόσο πλουραλιστικά, όσο και πολυφωνικά τα κόμματα και τους πολίτες, σας υποσχόμαστε την πλήρη Συνταγματική ομαλότητα, και τήρηση της πολυφωνίας στο 100%.

Σας εγγυόμαστε ότι δεν θα υπάρξει ούτε ίχνος αποκλίσεως.

Κύριοι βολεμένοι διπλοθεσίτες και ''τριθεσίτες'' του ΣΥΡΙΖΑ, εννοούσατε έστω και το ένα τις εκατό όσων υποσχεθήκατε στο λαό και είχατε κάνει προεκλογική σημαία;;;

Εδώ κρίνεστε εσείς, όπως και εμείς, οι οποίοι αν εμπλακούμε επιχειρηματικά στη ραδιοφωνία - τηλεόραση θα υπάρξει πραγματική δημοκρατία στο τόπο μας.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Πλιάκη, που από την ημέρα που βρέθηκε το ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση μπουκώνετε τα κομματικά μέλη και στελέχη σε κρατική διαφήμιση. Άλλωστε την δικαιούνται, όμως άλλο τόσο δικαιούμαστε και εμείς όσα μας λήστεψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεν μας τα παρέχετε.

Αν βάλουμε και εμείς ενέχυρο ένα διαμέρισμα, όπως ο Αλαφούζος με σειρά αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων, θα μας παρέχετε μερικά εκατομμύρια από την Attica Bank ώστε να υπάρξει πραγματικά συνταγματική ομαλότητα και πολυφωνία;

Αν ακολουθήσουμε και εμείς τη πεπατημένη των ολιγαρχών, θα μας συνδράμουν οι τράπεζες, όπως και εσείς, ώστε να καλύψετε όσα υποσχόταν το ΣΥΡΙΖΑ στο λαό, η θα συνεχίζετε μέχρι τέλους το ''μπούκωμα'' με κρατική διαφήμιση, όπως και με των τραπεζών τους προνομιούχους του κόμματος;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Eμάς δεν θα μας δώσει μερικά εκατομμύρια η Attica Bank; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">