ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση στην ΕΡΤ ( VIDEO) Δεν μας δικαιώσατε




Αν στις επόμενες ημέρες δεν μας συνδράμει ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Παππάς, ο οποίος είναι ενήμερος για σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, οι οποίες έγιναν στη Γλυφάδα, στοχοποιείται η ΕΡΤ και οι υπάλληλοί της.

Είναι γνωστό ότι στη χώρα μας επί 42 χρόνια δεν έχει υπάρξει συνταγματική ομαλότητα, ούτε δικαιοσύνη,  και δεδομένου ότι έχουμε δεχθεί σειρά διώξεων και καταχρηστικών κατασχέσεων, ουσιαστικά ληστείες, οι οποίες διοργανώθηκαν έπειτα από σχεδιασμό εμπλεκομένων μεγαλόσχημων, αστυνομίας, δικαστικών, υπόδικων υπάλληλων του δημοσίου, κ.α., θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρξει ανάλογη ανταπόδοση.

Αρκετά με όσους βρέθηκαν σε θεσμικούς ρόλους υπηρετώντας την ανομία διαπλεκόμενων, γνωριζόντων, καθώς επίσης τα συμφέροντα κομματικών ημέτερων και κολλητών, εις βάρος τόσο των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, όσο και της δικαιοσύνης, η οποία παρεμπιπτόντως δεν υφίσταται στη χώρα μας.

Έχοντας το δεδομένο τόσο της αντισυνταγματικής λειτουργίας διαπλεκόμενων πέντε οικογενειών χωρίς άδειες, όσο και της καθολικής ανομίας από τη πλευρά κομμάτων, όσο και πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ, ( ΕΡΤOPEN) οι οποίοι επί χρόνια βρίσκονται στο απυρόβλητο, και κυρίως της λειτουργίας πλειάδας κρατικών ραδιοφωνικών σταθμών, αντλούμε το αναφαίρετο δικαίωμα της ανταποδόσεως.

Μη ξεχνάτε ότι το ληστρικό σύστημα, όλων όσων αναφέραμε, αποκομίζει κέρδη επί δεκαετίες εις βάρος ημών, οι οποίοι πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο, καταθέσαμε αιτήσεις, και παράβολα, και αντί εκπροσωπήσεως και αδειοδοτήσεων στράφηκαν κατά ημών μεθοδεύοντας σειρά καταχρηστικών ληστειών.

Αναφέρουμε ρητά ότι η υπομονή μας τελείωσε, και θα ανταποδώσουμε το κοινωνικό δίκαιο, σε όλο αυτό το διαμορφωμένο σύστημα, το οποίο στράφηκε κατά ημών για τα προσωπικά κέρδη ορισμένων συντεχνιών, κάνοντας αρχή από την ΕΡΤ, στην οποία δρομολόγησαν τα ληστεμένα της τοπικής μας δημοκρατίας.

Αν ο υπουργός θεωρεί ότι έπειτα από σειρά καταχρηστικών ληστειών εις βάρος μας, θα περάσουμε κάποια στιγμή από διαγωνιστική διαδικασία χωρίς την επιστροφή των ληστεμένων, χωρίς δίκαιο, παράλληλα με όσους διαπλεκόμενους υπηρέτησε και υπηρετεί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ απατάται οικτρά.

Ο υπουργός καλείται για τελευταία φορά, ως φυσικός προϊστάμενος της ΕΡΤ, ( δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ) με δική του παρέμβαση να μας επιστραφούν στο ακέραιο το σύνολο των ληστεμένων με καταχρηστικές κατασχέσεις, χωρίς λειτουργία Ρ/Σ, τα οποία βρίσκονται στην ΕΡΤ, και αν αδυνατεί επί του συγκεκριμένου, να μας παρέχει όσα παρείχε στην ΕΡΤ, και σε όσους προσέλαβαν και επαναπροσέλαβαν.

Επισημαίνουμε: Ενώ είχαμε καταθέσει αίτηση και παράβολο για αδειοδότηση, σαφώς χωρίς αδειοδότηση, η μέριμνα από τη πλευρά της πολιτείας, διορισμένων, και διαβιούντων από το δημόσιο χρήμα ήταν ο σχεδιασμός ληστρικών επιθέσεων.

Ο αρμόδιος υπουργός να ενημερωθεί πόσα απαλλακτικά βουλεύματα επιστροφής κατασχεθέντων δόθηκαν στα διαπλεκόμενα, και σε πολιτικούς, και αν υπάρχει έστω και ένα βούλευμα για οιονδήποτε άλλο, και ειδικότερα με αποδεικτικά καταχρηστικών κατασχέσεων, χωρίς λειτουργία Ρ/Σ, ενώ στον αντίποδα δόθηκαν απαλλακτικά βουλεύματα σε λειτουργούντες χωρίς άδειες λειτουργίας, και με σειρά αντισυνταγματικών ΜΜΕ Ραδιοφωνίας - Τηλεοράσεως.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα, ελλείψει της επιστροφής των ληστεμένων, εγκαταστάσεις και υπάλληλοι της ΕΡΤ θα δεχτούν επίθεση, αν δεν δεχθούν και αυτή τη φορά να υπάρξει πλήρης ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του Ελληνικού λαού για όσα κάκιστα ισχύουν στη χώρα μας, τη πλήρη εξυγίανση τους από τη πλευρά της πολιτείας, όπως και την άμεση απόδοση των ληστεμένων.

Είναι λίαν επιεικώς τερατούργημα να κατηγορηθεί ο οποιοσδήποτε πολίτης ως δολοφόνος διότι στο συρτάρι της κουζίνας του είχε ένα μαχαίρι, και όπως γνωρίζετε υπάρχουν σειρά δικαστικών αθωωτικών αποφάσεων για την νόμιμη κατοχή συσκευών ραδιοφωνίας τηλεοράσεως χωρίς λειτουργία, και απόδοση στους δικαιούχους των κατασχεθέντων, άρα όσα έχουν ισχύσει στην εν λόγω περίπτωση καθιστούν σαφή την ελλειμματική δικαιοσύνη στη χώρα μας, και το αντιφατικό πλαίσιο λειτουργίας της.

Η παράβαση έγκειται όταν και όπου εντοπιστεί και καταγραφεί ραδιοφωνική η τηλεοπτική λειτουργία, ώστε να αντλείται το δικαίωμα επεμβάσεως, διότι κύριε υπουργέ ο πολίτης ο οποίος αγόρασε νόμιμα από μια επιχείρηση με ΦΠΑ ένα πομπό ραδιοφωνίας, ( σε μια προσφορά και συμφέρουσα τιμή ) και αναμένει την προκήρυξη για αδειοδότηση, δεν αποτελεί ραδιοφωνικό σταθμό, και κυρίως παράνομο. 

Η κατοχή συσκευών ραδιοφωνίας - τηλεοράσεως δεν απαγορεύεται, ούτε διώκεται, και κυρίως υπάρχουν σειρά αθωωτικών δικαστικών αποφάσεων, άρα αναμένουμε την απόδοση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ την οποία υποσχεθήκατε στο λαό, με θέσπιση για την επιστροφή όλων των κατασχεθέντων ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Για εσάς που δεν είστε γνώστες αναφέρουμε, ένας ηλεκτρονικός στο εργαστήριό του διαθέτει ταλαντωτές για ευρύ φάσμα συχνοτήτων, άρα οποτεδήποτε μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε συχνότητα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι αποτελεί ραδιοφωνικό η τηλεοπτικό σταθμό, και πολύ περισσότερο, αν στο χώρο υπάρχουν ταλαντωτές ραδιοφωνίας η τηλεοράσεως δεν σημαίνει ότι συνιστούν ραδιοτηλεοπτικό σταθμό χωρίς την λειτουργία τους, η ακόμα και με τη λειτουργία τους χωρίς διαμόρφωση προγράμματος.

Μια πολιτεία που διώκει και στερεί από τους πολίτες της την ερεύνα, είναι καταδικασμένη διαχρονικά να βρίσκεται ουραγός των υπολοίπων. Επίσης, μια πολιτεία η οποία δεν ενισχύει και δεν συνδράμει την έρευνα είναι καταδικασμένη. ( Η έρευνα δεν μπορεί να είναι προνόμιο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, είτε των ΤΕ.Ι., πρέπει να είναι του συνόλου, και να ενισχύεται από την πολιτεία ) 

Η ζημία που μας έχει επιφέρει αυτό το κράτος είναι ανεπανόρθωτη, και χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω την περίπτωση του συμπατριώτη μας Χρήστου Βαλασέλλη, δημιουργού ενός από τα κορυφαία software αυτοματισμού για ραδιόφωνα, τον οποίο επίσης η πολιτεία τον αντιμετώπισε ως ''κακοποιό'' του κοινού ποινικού δικαίου, διότι επέλεξε σε τοπικό επίπεδο να εκπέμψει πειραματικό πρόγραμμα, ενώ συντελεί στην τεχνολογική ανάπτυξη, όπως και εμείς στον παρελθόντα χρόνο με την κατασκευή ενισχυτών ισχύος για περιφερειακά ραδιόφωνα, κ.α., και σαφώς χωρίς καμία συνδρομή από την πολιτεία, δήμο, περιφέρεια, κ.α.

Βεβαίως ο Βαλασέλλης για αποδεδειγμένα ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, (πειραματική ) στο πρωτόδικο δικαστήριο αθωώθηκε, και του επιστράφηκαν τα κατασχεμένα, ενώ στον αντίποδα ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, και σε πτυχιούχο μηχανολόγο - ηλεκτρονικό, σε δυο δίκες δεν αθωωθήκαμε.

Αφήνουμε ''ενέχυρο'' το τρίτο, ( σε αυτή τη περίπτωση ) ώστε να έχουμε τα πειστήρια αν επί της ουσίας  με το ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε έστω και το απειροελάχιστο στη χώρα μας, δεδομένου ότι την ''δικαιοσύνη'' σε αυτόν το τομέα επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την γνωρίζουμε απόλυτα.

Ο Βαλασέλλης λειτουργούσε 24 ώρες το 24ώρο τηλεοπτικό κανάλι, με περιοχή κάλυψης σχεδόν ολόκληρη τη Λέσβο, και αθωώθηκε, ενώ εμείς δεν λειτουργούσαμε,  δεν αθωωθήκαμε, και δεν μας επιστράφηκαν τα κατασχεμένα, και κυρίως όσα δεν ήταν δικά μας και αναγκαστήκαμε να δανειστούμε ώστε να αποπληρώσουμε με αρκετές χιλιάδες στους ιδιοκτήτες τους το κόστος τους.

Αυτό σημαίνει αυτομάτως Ευρωπαϊκό δικαστήριο, με τα αποδεικτικά, και ''τσεκούρι'' σε όσους βρίσκονται εμπλεκόμενοι στο χασάπικο '' ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'', που όπως όλα δείχνουν δεν λειτουργεί με γνώμονα το δίκαιο, λειτουργεί με γνώμονα τα διαπλεκόμενα, και όσα τις καθορίζουν πέντε οικογένειες, και οι κομματικοί τους φίλοι. ( Κόψτε τους επιτέλους !!!) 

Αν ο Βαλασέλλης αναφέρει ότι τον σταμάτησαν και του κατέστρεψαν τα σχέδια, με αποδεδειγμένα αθωωτική απόφαση έπειτα από οκτώ μήνες, για παράνομη 24ωρη λειτουργία τηλεοπτικού καναλιού, όσοι δεν είχαν λειτουργία, και δέχτηκαν ένοπλη ληστρική επίθεση, και δεν έχουν δικαιωθεί επί δεκαετίες, τι ακριβός έχουν υποστεί;;;

Η λειτουργία τους δεν συνάδει με δικαιοσύνη, και είναι αυταπόδεικτο, τι άλλο θέλετε οι αρμόδιοι;;;

Κάνετε ότι δεν γνωρίζετε σε ποια χώρα είμαστε; Ο φίλος, ο γνωστός, ο οποίος σου εμπιστεύεται μια συσκευή, διότι θέλει μια ρύθμιση, και σου λέει θα περάσω αύριο να την πάρω, και αναγκάζεσαι να αποπληρώνεις όσα λήστεψαν για τους δικούς τους λόγους όσοι ''μάδησαν'' το κοινωνικό σύνολο, και σαφώς συνεχίζουν, διότι η Τ.Α βρίσκεται ακόμη στο δικό τους έλεγχο, και με το κοινωνικό σύνολο είτε αποσβολωμένο, είτε με παραπληροφόρηση δια μέσω έμμισθων, είτε ακόμα εξαγορασμένο με ρουσφέτια και ειδικές χάρες.

Ουσιαστικά η λειτουργία όσων πληρώνονται από το κοινωνικό σύνολο, είναι ανασταλτικός και καταστροφικός παράγοντας της έρευνας και της ανάπτυξης, η οποία είναι κύριο προστατευόμενο του Ελληνικού Συντάγματος από τη πλευρά της αλλοπαρμένης και διφορούμενης πολιτείας.

Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η πειρατεία, με την πειραματική εκπομπή, και η πολιτεία οφείλει να αποκαταστήσει πλήρως το πλαίσιο ανάμεσα στην πειρατεία και τις πειραματικές - τεχνολογικές εκπομπές, δίνοντας τη δυνατότητα αδειοδοτήσεως για πειραματικές εκπομπές σε όσους αιτούνται.

Τέλος να σας θυμίσουμε ότι πρωτοστατήσαμε στην διακίνηση των ιδεών μας για όσα σήμερα αποτελούν την τεχνολογική μετεξέλιξη ολόκληρου του πλανήτη, και ενώ είχαμε τις πρότυπες ιδέες όσων ετεροχρονισμένα ίσχυσαν και ισχύουν, η δική μας πολιτεία μας μεταχειρίστηκε ως κοινούς κακοποιούς.


ΓΛΥΦΑΔΑ FM, 1977 - 2004 πειραματικές εκπομπές, χωρίς έσοδα, όμως με σειρά ληστρικών επιθέσεων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Είτε δεξιοί, είτε αριστεροί, είτε κεντρώοι, είτε των άκρων, έχετε τη πλήρη εικόνα, ενός καταργημένου συντάγματος, και πολιτικών οι οποίοι υποστηρίχθηκαν διότι μας υποσχέθηκαν αλλαγή σελίδας με δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, και δημοκρατία.

Δεν είχαμε ούτε υποχρεώσεις έναντι των υπολοίπων, ούτε αγκυλώσεις, ούτε οφειλές, ούτε είμαστε πρεσβευτές της αναπαραγωγής όσων κάκιστα ίσχυαν για τα οφέλη συντεχνιών και κολλητών.

Όσοι έβαλαν και βάζουν στην άκρη το σύνταγμα της χώρας, όπως και το δίκαιο του συνόλου των πολιτών, με ισοπολιτεία και ισονομία, πρέπει σταδιακά να πληρώνουν το τίμημα, και ειδικά όταν σήμερα στη χώρα μας υφίστανται χιλιάδες κατηγορίες πολιτών,  χιλιάδες ταχύτητες, χιλιάδες προνομιούχοι, και αρκετοί οι οποίοι ασχημονούν κατά του δικαίου. 

Καλό καλοκαίρι ... και καλές διακοπές... από την ριζοσπαστική και απροσάρμοστη αριστερά. Προσωπικά πάντα είχα την διάθεση της οποίας προσφοράς στους υπολοίπους, όμως αποδεικνύεται ότι η χώρα μας είναι τριτοκοσμική σύμφωνα με όσα ισχύουν στους κόλπους της δικαιοσύνης.

* Το παρόν αποστέλλεται στον πρωθυπουργό της χώρας, τον αρμόδιο υπουργό επικρατείας, και στους υπουργούς δικαιοσύνης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση στην ΕΡΤ ( VIDEO) Δεν μας δικαιώσατε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">