ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Για ποια ασφάλεια μιλάει ο πυροβολημένος;;;

Για ποια ασφάλεια μιλάει ο πυροβολημένος, και σε ποια συντεταγμένη πολιτεία και δημοκρατία αναφέρονται από το Μαξίμου;;;

Με αφορμή τη ληστεία στην τράπεζα στους Αμπελόκηπους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του τονίζει «η πλήρης αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Στην αντεπίθεση περνούν κυβερνητικοί κύκλοι απαντώντας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά τις κατηγορίες του πως η κυβέρνηση αδυνατεί να προσφέρει ασφάλεια στους πολίτες.

«Αμήχανος απέναντι στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε θεσμούς, οικονομία και κοινωνικό κράτος, ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τη γνωστή μα αποτυχημένη συνταγή "Νόμος και Τάξη"», τονίζουν και προσθέτουν:

«Γνωστή και σταθερή πολιτική συνέχεια της κυβέρνησης Σαμαρά στην οικονομία και στην προπαγάνδα».

«Το μόνο που διακυβεύεται είναι η προοπτική της ΝΔ και το καταδικασμένο από το λαό πρόγραμμά της. Την ασφάλεια των πολιτών την εγγυώνται καθημερινά οι θεσμοί της συντεταγμένης πολιτείας και της δημοκρατίας», καταλήγουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ: Το θέατρο του παραλόγου από όσους κατέστρεψαν τη χώρα και το λαό, και από όσους σήμερα διευρύνουν τη καταστροφή. 

Την ασφάλεια που επικαλούνται από τη ΝΔ την γνωρίζετε καλύτερα από όλους τους υπολοίπους κατοίκους της χώρας μας, δεδομένου ότι επί 42 χρόνια ρήμαξαν το σύνταγμα της χώρας, όπως και το πολίτευμα, ώστε να χρηματοδοτούνται από Αλαφούζους και λοιπούς.

Λήστευαν το λαό και όσα του ανήκουν ώστε να τα παρέχουν σε ημέτερους με το αζημίωτο ( Βλέπε δημόσιες δηλώσεις πατρός Αλαφούζου )

Όταν αναφέρει ''ασφάλεια'' ο πρόεδρος της ΝΔ μήπως εννοεί τους κοινούς λωποδύτες που κατόπιν εντολών τους λήστευαν τους πολίτες ώστε να συντηρούνται στην εξουσία καταστρέφοντας τη χώρα και το λαό;;;

Θα έχω διαχρονικά το επιχείρημα μιας κυβέρνησης ( Μητσοτάκη ) 90 - 93, η οποία κατόπιν σύννομων αιτήσεων, και παραβόλου, δεν παρείχε στον πρωτεργάτη των FM άδεια λειτουργίας με απόρροια στη συνέχεια να δεχτούμε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων. ( Ουσιαστικά ληστείες, για τις οποίες ακόμα δεν έχουμε προσφύγει δικαστικά, διότι όταν υπάρξει προσφυγή θα γίνει επί του συνόλου εμπλεκομένων από το 89 μέχρι και την ημέρα προκηρύξεως και αδειοδοτήσεων των ραδιοφωνικών σταθμών Ν.Αττικής. )

Όσοι μιλούν σήμερα για δημοκρατία, ας ερευνήσουν πρωτίστως όσα ίσχυσαν εκείνη τη περίοδο, ας αποκαταστήσουν το δίκαιο, και στη συνέχεια να αναφέρονται στη δημοκρατία, η οποία παρεμπιπτόντως αποτελεί σχήμα λόγου, διότι στην πραγματικότητα δεν υφίσταται, όπως δεν υφίστανται και οι αποκαταστάσεις από τη πλευρά της κυβερνήσεως.

Η κυβέρνηση επί δυο χρόνια συντηρεί την ανομία που δημιουργήθηκε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας ότι κερδίζει σε επίπεδο κοινωνίας, όμως αυτό δεν αληθεύει.

Έχουμε να κάνουμε με ένα λαό απατεώνα και κατεργάρη, ο οποίος δεν διέπεται πλέον από καλά χαρακτηριστικά, και όταν και όπου διαμορφωθούν οι όροι εξυπηρέτησης της ιδιοτελούς του ανομίας την θεωρεί κεκτημένο δεδομένο, και διαρκώς αποθρασύνεται, διότι του δίνετε η δυνατότητα από όσους έχουν μερίδιο από τις άνομες πράξεις. 

Σε καθημερινή βάση βλέπουμε και ακούμε άτομα τα οποία κινούνται απόλυτα σε καθεστώς ανομίας, να ειρωνεύονται την κυβέρνηση και εν γένει τους πολιτικούς, για την δυνατότητα που τους δίνουν να κινούνται στη βάση ανομίας, ανενόχλητοι από τα στοιχεία του παρελθόντος με τις παθογένειες του παρελθόντος, τα οποία προφανώς έχουν ένα μερίδιο επί των κερδών της ανομίας.

Η Σωματεμπορία, το εμπόριο ναρκωτικών, το λαθρεμπόριο, η φοροδιαφυγή, όπως και η διαφθορά,  χτυπάνε κόκκινο στη χώρα μας, και ενώ αυτά αποτελούν τη πρώτη παθογένεια, πολιτικοί, κόμματα, και ειδικότερα η κυβέρνηση και το σύστημα έχουν έντονο πρόβλημα αποκαταστάσεων όπου δεν υφίστανται όσα προαναφέραμε.  ( Τα παράγωγα και οι παθογένειες του νεοφιλελευθερισμού, και η αδυναμία των πολιτικών που οδηγήθηκαν από το λαό στην εξουσία για τις αποκαταστάσεις που χρειάζονται)

Δυσαρεστήστε εμάς, ώστε να μην δυσαρεστηθούν όσοι και όσες κινούνται σε αυτή τη βάση επί δεκαετίες, και να μην χάσουν τα οφέλη και τα έσοδα όσοι το έχουν ''δίπορτο''. ( Άλλωστε είναι περισσότερες ψήφοι !!!)

Ρίξτε και μια προσεκτική ματιά, μήπως ακόμα και σήμερα οι πολίτες στη χώρα μας είναι φακελωμένοι από πολιτικά κόμματα και τους υποστηριχτές τους, και ειδικότερα σε επίπεδο ''δικαιοσύνης'', διότι έχουμε σειρά αποφάσεων που καταφανώς δηλώνουν ότι δεν υπάρχει ίχνος δικαιοσύνης στη χώρα μας, παρά μόνον συμφέροντα.

Είναι δύσκολο για κάθε πολιτικό να γνωρίζει τι συζητούν χιλιάδες πολίτες, όμως, δεν αποκτάται το λαϊκό έρεισμα όταν οι πολιτικοί αδρανούν στην αποκατάσταση του δικαίου. Είναι βασικό προαπαιτούμενο για την δημοκρατία που αναφέρουν καθημερινά.

Μακροπρόθεσμα μπαίνουμε συνολικά ως λαός σε φάση προσαρμογής σε οτιδήποτε εδραιώνεται, ακόμα και αν είναι απόλυτα λάθος, και το αυταπόδεικτο στη χώρα μας είναι ένας λαός κατεργάρης, ο οποίος θέλει προνόμια, θέλει τις μίζες - προμήθειες, θέλει το απυρόβλητο, θέλει και την εξουσία για την υπηρέτηση των ημέτερων, ενώ είναι λάθος για τους θεσμούς. 
( Βλέπε ΝΔ 1990 - 2014 )

* Ο κάθε ένας έκανε τις επιλογές του, ακόμα και αυτός που επί δεκαετίες καθημερινά κινείτε στη βάση της ανομίας. ( Βλέπε αρχικά Πολιτικούς, και στη συνέχεια όλο το σύστημα στη χώρα μας, με έμμισθους οι οποίοι λόγω θέσεων πρέπει να αποκτήσουν περισσότερα, και κυρίως ληστεύοντας το σύνταγμα της χώρας ) Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν αρχικά σε ολόκληρο το μηχανισμό εξουσιών, καρεκλοκένταυρων, κ.α.

Διαδραματίσαμε ένα καθοριστικό ρόλο στη δομική ανισότητα της κοινωνικής διαστωμάτωσης, ώστε να υπάρξουν ουσιώδεις αλλαγές και εναλλαγή προσώπων σε θεσμικές, και λοιπές θέσεις, ενώ στον αντίποδα οι ωφελημένοι από τους κοινούς μας αγώνες προσπαθούν να πλασαριστούν ψηλότερα στην κοινωνική κατάταξή, συναγωνιζόμενοι όσους προϋπήρχαν, καταργώντας κάθε ιεράρχηση, αρχές, και δίκαιο, και υπηρετώντας όσα υπηρετούσαν και οι προκάτοχοί των θέσεων τους. Θεωρείτε ότι είναι δίκαιο;;; Αν δεν είναι δίκαιο...δικαιώστε μας !!!

Μεγάλοι άνθρωποι είστε, ευφυείς είστε, εμπειρία διαθέτετε, πράξτε και παρέχετε όσα αρμόζουν στο λαό, διότι έτσι κερδίζετε, διαφορετικά μεσοπρόθεσμα χάνετε. Αν περιοριστείτε στον συναγωνισμό μεταξύ σας, το χθες της πολιτικής και το σήμερα, χάνετε το έρεισμα στην κοινωνία, άρα την αξία των μετοχών σας !!! 

Τέλος, έπειτα από την καταστροφή που μας παρείχαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αναμένουμε τις πολιτικές σας,  αντί να συναγωνίζεστε μεταξύ σας, και ελλείψει αυτών θα κατέβουμε και στις εθνικές εκλογές. Για εμάς είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, ενώ για εσάς είναι ζήτημα περαιτέρω κοινωνικού και οικονομικού πλασαρίσματος. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για ποια ασφάλεια μιλάει ο πυροβολημένος;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">