ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κυβέρνηση εγκληματεί κατά των πολιτών

Σε καθημερινή βάση ακούμε και βλέπουμε χιλιάδες δηλώσεις από τη πλευρά των εκλεγμένων, των διαπλεκόμενων, και παράλληλα των βολεμένων τους, από τα δεκάδες αντισυνταγματικά ραδιοτηλεοπτικά, και ενώ λειτουργούν δεκάδες διαπλεκόμενα, καθεστωτικά, κρατικά, συστημικά, κ.α., αυτή η κυβέρνηση δεν έπραξε απολύτως τίποτα για τον πολίτη και την δημοκρατία.

Έχετε να πείτε κάτι για την Δημοκρατία, την δικαιοσύνη, και την αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ; 

Μας έχουν κατακλύσει από τα δεκάδες ΜΜΕ, με χιλιάδες δηλώσεις, σχόλια, τοποθετήσεις, απόψεις, κ.α., και οι θέσεις των πολιτών δεν υπάρχουν πουθενά.

Σε καθημερινή βάση αναφέρονται σε αντισταθμίσματα σε συνεργασία και με την ΕΕ για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, και της τοπικής οικονομίας, και αυτά περιορίζονται στους πρόσφυγες - μετανάστες, ενώ στον αντίποδα για τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι επανειλημμένα έχουν θέσει τις προτάσεις και τα αιτήματά τους στη κυβέρνηση κωφεύουν.

Μιλάτε ακόμα για δημοκρατία; 

Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ΜΜΕ, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, κ.α., οι οποίοι σε καθημερινή βάση ασχολούνται με την προπαγάνδα εξυπηρέτησης των συμφερόντων όσων λειτουργούν κατά του Συντάγματος, και άτομα τα οποία σαφώς δεν υπήρχαν όταν εμείς λειτουργούσαμε δημόσια, (κανείς από όλους αυτούς, και όλα αυτά )  

Μη μας πείτε ότι Αλαφούζοι, Βαρδινογιάννηδες, κ.α., είχαν σεβασμό στο Ελληνικό Σύνταγμα, οπότε δεν είχαν καμία ενασχόληση με την ραδιοτηλεόραση, και ανέμεναν θέσπιση νόμων το 1989 ώστε να προβούν σε όσα ακολούθησαν, και παραμερίζοντας το Σύνταγμα και τους νόμους για λειτουργία ενός ΜΜΕ.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση από όσα ισχύουν επί του παρόντος στη χώρα μας, από τη πλευρά όλων των πολιτικών, και ειδικότερα της κυβέρνησης, έχοντας το δεδομένο όσων πρωτοστάτησαν σε ένα χώρο ανοίγοντας τη πόρτα σε όσους ακολούθησαν, και όσα διακήρυξαν κάνοντας χρήση της ακροτελεύτιας διατάξεως του Συντάγματος, ώστε ένα ολόκληρο σάπιο σύστημα να στραφεί εναντίον μας με σειρά διώξεων και κατασχέσεων.

Σαφώς ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται ακόμα και σήμερα, ότι οι καταχρηστικές ενέργειες εις βάρος μας, ήταν ο δεδομένος φασισμός από τη πλευρά εξουσιών, πολιτικών, και κυβερνήσεων, για την κατάργηση του θεμελίου του πολιτεύματος.

Αποτελούν ντροπή και πληγή του πολιτεύματος όσοι παραμέρισαν την δικαίωση των πρωτεργατών των FM, και κινούνται με γνώμονα την συντήρηση της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής με διαφορετικούς όρους.

Δεν ανοίγει κανένας δρόμος όταν στην κορυφή της διακυβέρνησης δεν υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα. Και εμείς έχουμε υποχρέωση καθημερινά να τονίζουμε ότι οι κυβερνώντες απαξιώνουν τους θεσμούς και το πολίτευμα, σύμφωνα των προτάσεων και αιτήσεών μας χωρίς ανταπόκριση από τη πλευρά τους.

Πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο από τη δεκαετία του 70, θέσαμε δημόσια ποια είναι η συνταγματική ομαλότητα, όπως και τι ισχύει από τη πλευρά πολιτικών και κομμάτων παλαιοκομματισμού, δεχτήκαμε σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, διότι προασπιζόμαστε το Ελληνικό Σύνταγμα, και ενώ ετεροχρονισμένα εμφανίστηκαν κάθε λογής ραδιοτηλεοράσεις μεθοδευμένα καταργείτε τόσο το σύνταγμα όσο και το πολίτευμα.  

Η κυβέρνηση εγκληματεί κατά των πολιτών, του συντάγματος, και των θεσμών.

Τσίπρα και Παππά είμαστε οι πρωτεργάτες ενός χώρου, και επί δυο χρόνια δεν μας δικαιώσατε, δεν μας υπηρετείτε, παρανομείτε κατά των προτάσεων και των αιτημάτων μας, άρα δεν αρμόζεται στην διακυβέρνηση της χώρας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 


Υποσημείωση: Κύριοι της κυβερνήσεως, και παρανομούντες κατά σύννομων προτάσεων και αιτήσεων, ουδέποτε πράξαμε πειρατεία γεμίζοντας σεντούκια με τα κέρδη της πειρατείας. Διακηρύξαμε όσα απαιτούνται στη χώρα μας, τα οποία εσείς, όπως και τα τσιράκια σας, τα παραποιείται κατά το δοκούν δεδομένου του ελλείμματος δικαίωσης όσων πρωτοστάτησαν για συγκεκριμένους λόγους σε ένα χώρο. 

Πρωτοστατήσαμε στα FM, ώστε να ανοίξουμε δρόμο στους υπολοίπους, στον πλουραλισμό, στην πολυφωνία, και την πραγματική δημοκρατία, και αυταπόδεικτα επί 27 χρόνια δεν ισχύουν, και εσείς φέρετε την ευθύνη για τα δυο τελευταία.  

Διαθέτετε νοημοσύνη;;; Πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο ώστε να μείνουμε εκτός;;;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κυβέρνηση εγκληματεί κατά των πολιτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">