ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

CANNIBAL Radio και Ε.Σ.Ρ



Για το προσεχές διάστημα ο Γλυφάδα web προγραμματίζει να σας παρέχει μια σειρά από αυτόνομα software, κατασκευής του Γιάννη Κουρδομένου.

Σήμερα σε beta μορφή, έχουμε για εσάς  εντελώς δωρεάν ένα καταπληκτικό tuner, το οποίο απλά το φορτώνετε στο pc, το laptop, το tablet, και παίζει καταπληκτικά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, και κυρίως χωρίς τις ενοχλητικές διαφημίσεις που υπάρχουν στις ιστοσελίδες.

Στην επόμενη φάση θα διαθέτει όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, με επεξηγηματικό κείμενο για κάθε ένα από αυτούς, όπως και για τους ιδιοκτήτες τους, μνήμες, αποθήκευση, και εγγραφή για το σύνολο των Ρ/Σ.

Επιπροσθέτως, λόγου του ότι έχει χαλάσει ο ΠΑΝΟΠΤΗΣ στο Ε.Σ.Ρ ( Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλόρασης ). το CANNIBAL RADIO θα διαθέτει και δυνατότητα εγγραφής κάθε ενός ραδιοφωνικού σταθμού ξεχωριστά, ώστε να έχουν τη δυνατότητα τα μέλη του συμβουλίου, ανά πάσα στιγμή, να ανατρέξουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία, και να ακούσουν το μεταδιδόμενο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού σε συγκεκριμένη ώρα, ώστε να πέσουν οι ''καμπάνες''.

Το συγκεκριμένο λογισμικό, σε συνεργασία με το δεύτερο που ετοιμάζω, για τα τηλεοπτικά κανάλια, θα μπορεί να αποθηκεύει το σύνολο των σταθμών σε ένα SSD σκληρό δίσκο, και από ένα υπολογιστή, η laptop, να έχει τη δυνατότητα ο χρήστης να ανατρέξει σε οποιαδήποτε ημερομηνία και να αντλήσει το αποθηκευμένο περιεχόμενο του τηλεοπτικού η ραδιοφωνικού σταθμού.

Βέβαια το κόστος είναι σημαντικό για τον σχεδιασμό που απαιτείται, και χρειάζεται μια οικονομική ενίσχυση της έρευνας από τη πλευρά της πολιτείας ώστε να ολοκληρώσουμε ένα αυτόνομο Ελληνικό λογισμικό για ΠΑΝΟΠΤΗ στο Ε.Σ.Ρ.  

Κατεβάστε τη δοκιμαστική έκδοση με 4 σταθμούς από εδώ ( RADIO.EXE

*( ''Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, η τροποποίηση, η πώληση, του λογιστικού, χωρίς την έγγραφη άδεια του δημιουργού'' )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: CANNIBAL Radio και Ε.Σ.Ρ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">