ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρήστο Βαλασέλλη πως πέτυχες την αθώωση;

Στο τοπική ιστοσελίδα έχουμε μια πάγια αρχή, να μην εκθέτουμε συνήθως τους πολίτες της χώρας μας, και να περιοριζόμαστε με όσους βρίσκονται στο στίβο των κοινών και της πολιτικής.

Σαφώς κάποιες φορές χρειάζεται να εκθέσουμε και ορισμένους πολίτες, ειδικά όταν και όπου αποδεικνύεται ότι η χώρα μας είναι τριτοκοσμική, κυρίως με εμπλεκόμενο το δημόσιο και την ''δικαιοσύνη''.

Είναι κοινός γνωστό, ότι η Ελλάδα ακόμα και σήμερα πρωταγωνιστεί στην διαφθορά τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, και διερωτώμεθα αν μπορεί να αλλάξει σελίδα σε αυτή την κυρίως νεοελληνική παθογένεια.

Χρήστο Βαλασέλλη πως πέτυχες την αθώωση με αποδεδειγμένα παράνομη λειτουργία τηλεοπτικού καναλιού το οποίο εξέπεμπε πρόγραμμα επί 24ωρου βάσεως;

Επικαλέστηκες την έρευνα και οι δικαστές πείστηκαν ότι έπρεπε να υφίσταται τηλεοπτική λειτουργία σε ευρύ φάσμα κάλυψης ( σχεδόν ολόκληρη τη Λέσβο ) ώστε να παρακολουθήσεις σε πραγματικές συνθήκες την λειτουργία ενός software; 

Η παρακολούθηση του τηλεοπτικού σήματος, σε πραγματικές συνθήκες, μπορούσε να γίνετε με περιορισμένη εκπομπή miliwatt εντός του εργαστηρίου, οικίας, γραφείου, ενώ εσύ επέλεξες να εκπέμψεις κανονικό τηλεοπτικό 24ωρο πρόγραμμα σε μεγάλη ακτίνα χιλιομέτρων. 

Χρήστο Βαλασέλλη πως πέτυχες την αθώωση, ενώ στον αντίποδα χωρίς λειτουργία Ρ/Σ τόσο εμείς όσο και άλλοι πτυχιούχοι μηχανολόγοι - ηλεκτρονικοί οι οποίοι επικαλεστήκαμε την ιδιότητά μας, όπως και την έρευνα ακόμα δεν έχουμε αθωωθεί ;;;

Θυμίζουμε ότι στις 12/02/13 ο Χρήστος Βαλασέλλης υπέστη δίωξη - κατάσχεση για παράνομη λειτουργία τηλεοπτικού καναλιού, και στο πρωτόδικο δικαστήριο οκτώ μήνες αργότερα αθωώθηκε και του επιστράφηκαν τα κατασχεμένα.

Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά: Στις 26/10/99 δεχτήκαμε καταχρηστική κατάσχεση ανενεργών συσκευών, χωρίς λειτουργία Ρ/Σ, και σε δυο δίκες που ακολούθησαν με τα αποδεικτικά πτυχίου μηχανολόγου ηλεκτρονικού, όπως και της έρευνας την οποία κάναμε, δεν αθωωθήκαμε, και σαφώς δεν μας επιδόθηκαν τα κατασχεμένα.   

Το παρόν αποστέλλεται στον υπουργό δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, καθώς επίσης στον αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης κ. Δημήτριο Παπαγγελόπουλο για τα περαιτέρω, καθώς και για την ανάληψη ευθυνών από τη πλευρά της πολιτείας, η οποία καλείται για θέσπιση όσων απαιτούνται ώστε να μην υπάρχουν κακοδικίες στη χώρα μας, όπως και για άμεση μέριμνα. 

Η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης έχει όρια όταν υφίστανται κακοδικίες επί του ιδίου ζητήματος, και πλήρως αντιφατικές αποφάσεις, και πρέπει να υπάρξει άμεσα παρέμβαση των φυσικών προϊσταμένων τους. 

Σε πρώτη φάση ενημέρωση. Σε δεύτερη φάση αιτήσεις. Σε τρίτη φάση μηνύσεις. Σε τέταρτη φάση προσφυγή στον άρειο πάγο. Σε πέμπτη φάση Ευρωπαϊκό δικαστήριο.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός Ραδιοφωνίας - Τηλεοράσεως

* Επισυνάπτουμε τα πειστήρια 



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρήστο Βαλασέλλη πως πέτυχες την αθώωση; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">