ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ζημία εκατομμυρίων στο δήμο Γλυφάδας

Το να ακούς δια στόματος καθημερινών και ανυποψίαστων δημοτών, ειδικά περασμένης ηλικίας, πόσο καλά παιδιά είναι ο ''ευρωπαϊστής'' δήμαρχος Γλυφάδας, κ.α., αποτελεί ευθεία και δριμεία προσβολή της νοημοσύνης όσων έχουν πλήρη επαφή με την πραγματικότητα και το σύνολο όσων ισχύουν στη πόλη μας.

Σαφώς ανάμεσά μας υπάρχουν μερικές χιλιάδες δημότες/ισσες τριτοβάθμιας παιδείας, περισσότερες δευτεροβάθμιας, και ακόμα περισσότερες πρωτοβάθμιας η ακόμα και χωρίς την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, και πολλές χιλιάδες κατοίκων οι οποίοι/ες έχουν μοναδική πηγή ενημέρωσης όσα τους ''σερβίρουν'' από καθεστωτικές κρατικές ραδιοτηλεοράσεις, και τα διαπλεκόμενα πέντε οικογενειών.

Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας,  κινείται στη βάση όσων του υπαγορεύουν και του προωθούν συγκεκριμένα συμφέροντα, και άτομα, και σε καμία περίπτωση όσα αποτελούν την πραγματικότητα.

Ας εξετάσουμε πόσo ''καλά παιδιά'' είναι, όσοι για τα προσωπικά τους συμφέροντα, όπως και επιτήδειων, ημέτερων, κ.α., καταληστεύουν το δημόσιο χρήμα, και συντελούν εις βάρος της δημόσιας ωφέλειας.











Στάση Καραπάνου διαφημίσεις χωρίς έσοδα στο ταμείο του δήμου για τον εύκολο πλουτισμό επιτήδειων οι οποίοι συντελούν κατά της δημόσιας ωφέλειας.


Στάση Ροδόπης, διαφημίσεις χωρίς έσοδα στο ταμείο του δήμου για τον εύκολο πλουτισμό επιτήδειων οι οποίοι συντελούν κατά της δημόσιας ωφέλειας.


Στάση Ισμήνης, διαφημίσεις χωρίς έσοδα στο ταμείο του δήμου για τον εύκολο πλουτισμό επιτήδειων οι οποίοι συντελούν κατά της δημόσιας ωφέλειας.

Διαθέτουμε μερικές εκατοντάδες στάσεις  με διαφημίσεις. σε διαφορετικά σημεία της Γλυφάδας, και χωρίς να υπάρχει επί δυο χρόνια ''αλλαγής'' διοικήσεως είσπραξη όσων αναλογούν στο ταμείο του δήμου.

Γνωρίζετε τι σημαίνει το συγκεκριμένο ζήτημα όσοι και όσες ομιλείτε για  ''καλά παιδιά'' ;;;

Σημαίνει ληστεία τόσο του κοινωνικού συνόλου, όσο και της τοπικής δημοκρατίας, για τον εύκολο πλουτισμό της συντεχνίας κομματικών μελών και κολλητών, οι οποίοι από τα έδρανα και την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας δεν προασπίζονται το δημόσιο όφελος που αποτελεί την βασική και κύρια υποχρέωσή τους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα αποβράσματα της τοπικής μας κοινωνίας, τα οποία επί δεκαετίες στράφηκαν κατά των συμφερόντων των δημοτών Γλυφάδας, και των ιδίων των δημοτών, ώστε να ληστεύουν εις βάρος του τόπου, και του συνόλου των δημοτών. 

Έχετε την πλήρη εικόνα ;;; Γνωρίζετε πόσα εκατομμύρια ευρώ έχουν ''φαγωθεί'' διότι ουδέποτε μπήκαν επί δεκαετίες στο ταμείο του δήμου;;; 

Η αποκεντρωμένη διοίκηση τι παρακολουθεί;;;

Όσο για ορισμένους/ες εκ των δημοτών Γλυφάδας, έχουμε τη πλήρη εικόνα, έπειτα από δεκαετίες, ότι δεν αποτελούν ενδεδειγμένους πολίτες, πρόκειται για αποβράσματα της κοινωνίας, και άτομα που στερούνται τόσο νοημοσύνης, όσο και των βασικών αρχών που χαρακτηρίζουν μια κοινωνία.

Όσοι και όσες επικροτούν την πειρατεία των θεσμών, και των κοινών, για τα οφέλη επί δεκαετίες συγκεκριμένων κύκλων, οι οποίοι δεν πρεσβεύουν όσα υποχρεούνται, αποτελούν πληγή της κοινωνίας, του δικαίου, της εκπροσώπησης, και της αντιπροσώπευσης, και ουσιαστικά είναι αυτοί που διαμορφώνουν το σύνολο των παθογενειών στο τόπο μας.

Κανείς δεν δικαιούται να κοιτάζει μονομερώς σε μια κοινωνία αποτελούμενη από 120.000 χιλ. κατοίκους, στην οποία έχουν διαμορφωθεί τα μεγαλύτερα αίσχη όλων των εποχών, και είναι ξεκάθαρο ότι δεν υφίσταται αντιπροσώπευση - εκπροσώπηση παρά μόνον τα συμφέροντα επιτήδειων.

Προσωπικά δεν είμαστε λαϊκιστές, και είναι ο βασικός λόγος των λεκτικών και άλλων επιθέσεων, οι οποίες αποσκοπούν στο μάζεμα όσων διαχρονικά μας ενοχλούν.

Ειδικά για εσάς που ομιλείτε για τα ''καλά παιδιά'', δεν καθίσταται σαφές ότι επί δεκαετίες δεν υπηρετούνται τα συμφέροντα των δημοτών ώστε να τσεπώνουν ημέτεροι και αιρετοί, και στις περισσότερες περιπτώσεις, από τους εκλεγμένους σας, να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα ημέτερων κ.α. εκτός Γλυφάδας  ;;;

Αντί να τσεπώνουν χρήματα όσοι δεν πληρώνουν, και όσοι δεν ενδιαφέρονται για τους δικούς τους λόγους να μπαίνουν τα χρήματα από τις διαφημίσεις στο δημοτικό ταμείο, δεν είναι προτιμότερο να περάσει η τοπική διαφήμιση παντός τύπου σε δημότες - δημότισσες Γλυφάδας και δημιουργία είτε δημοτικής επιχειρήσεως, είτε ιδιωτικής ;;; 

Γνωρίζετε γιατί δεν έχει ισχύσει;;; ( Πιστεύω να είστε αρκετά ευφυείς, διότι όταν θέσαμε δημόσια αυτά τα ζητήματα στο παρελθόν, στοχοποιηθήκαμε, και δεχτήκαμε σειρά επιθέσεων με γνωστή συνέχεια.)

* Σε ζητήματα τα οποία ως δημότες είχαμε θέσει δημόσια πριν από δεκαετίες στη Γλυφάδα, είναι σαφές τι διαμορφώθηκε, και συνεχίζεται, όπως και για ποιους λόγους. Σταματήστε να μας προσβάλλετε τη νοημοσύνη, και ειδικά όταν είστε στο κόσμο σας, και χωρίς τη πλήρη εικόνα όσων ισχύουν τοπικά.

* Από τη μια έπρεπε να φροντιστούν με τα χρήματα του συνόλου, όσοι δήλωσαν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες, γραμματείς, αιρετοί, κ.α., ενώ στον αντίποδα όσοι είχαν σε τοπικό επίπεδο συγκεκριμένη λειτουργία επί δεκαετίες , όπως και προτάσεις, πρέπει να υπονομεύονται για τα κέρδη των επιτήδειων. 

Συγχαρητήρια !!! ( Αλήθεια είδατε αρκετές φορές στις στάσεις διαφημίσεις οι οποίες αφορούν είτε την Γλυφάδα, είτε  τους κατοίκους της ;;; )

Δήμαρχε Παπανικολάου, αντί να πιστώνεις τα χρήματα των δημοτών ώστε να κρεμάς παράνομα λινάτσες στα κάγκελα των πλατειών, κινήσου όπως απαιτείται, ώστε όσα αφορούν τη Γλυφάδα, το δήμο, και τους κατοίκους της, να τοποθετούνται στα πλαίσια των στάσεων, και όσο για την διαφήμιση, στις μέρες μας είναι ορθότερο να γίνετε από τοπικά θεματικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Αλήθεια, εσείς, ως διοικούντες και αιρετοί, συνδράματε να υπάρξει κάποιο θεματικό μέσο στα νότια η τη Γλυφάδα, η ακόμα είστε ένθερμοι οπαδοί υπηρέτησης των Αλαφούζων;;; ( Οι συμπολίτες μας κρίνουν, η είναι στο κόσμο τους ;;; )

Τέλος, ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, (ΝΔ) συνδράμετε στην διαμόρφωση όρων ώστε να προκύψουν νέα τοπικά θεματικά Ραδιοτηλεοπτικά μέσα στα νότια προάστια, τα οποία σαφώς αν λειτουργήσουν θα προάγουν το τοπικό πολιτισμό και κοινωνία, ώστε να διαμορφωθούν οι κοινωνικοί όροι για την ενίσχυση και την ποιότητα του πολιτεύματος, και κυρίως με τον πλουραλισμό ο οποίος συντελεί σε όσα προαναφέραμε ;;;

* Τη ΝΕΡΙΤ την θέλατε ως κυβέρνηση, όπως την ΕΡΤ οι τωρινοί κυβερνώντες, κάτι ανάλογο για όλους τους πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν ανταποδοτικό τέλος χωρίς ανταπόδοση, και ειδικότερα για τα νότια προάστια, δεν το θέλετε; 

* Το κονδύλι της διαφήμισης, το οποίο δεν μπαίνει επί αρκετά χρόνια στο ταμείο του δήμου Γλυφάδας, είναι αρκετό ώστε να λειτουργήσει ένα θεματικό τοπικό μέσο, καλύπτοντας πλουραλιστικά το σύνολο των δημοτών, και με λειτουργία από το σύνολο των δημοτών. ( Δεν έχουμε κάθε λόγο να φροντίσουμε αυτό το κονδύλι να μπει στο ταμείο του δήμου Γλυφάδας ; )

Κύριοι όλων των παρατάξεων, είστε συνοδοιπόροι και συμμέτοχοι στην ζημία του δήμου και  των δημοτών, η πρέπει να διαχωρίσετε τη θέση σας με σαφείς ενέργειες για όσα χρειάζεται να ισχύσουν στα νότια προάστια ;  ( Οι δικές σας προτάσεις επί του συγκεκριμένου υπάρχουν; )

Θέλετε, η δεν θέλετε να υπάρξει τόσο η συνταγματική ομαλότητα, όσο και η πολυφωνία που αρμόζει σήμερα στο τόπο μας; Είναι σαφές ότι δεν καθορίζεται από εμάς, καθορίζεται αποκλειστικά από εσάς, και πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας, διότι αν δεν υπάρξουν οι ενέργειες οι οποίες απαιτούνται, (...) μεσοπρόθεσμα αυτό θα λειτουργήσει κατά των δικών σας προσδοκιών και συμφερόντων, διότι εμείς έχουμε στόχο να διαμορφώσουμε το πλαίσιο υγιούς πολυφωνίας και εκπροσωπήσεως του συνόλου, άσχετα αν ορισμένα αίτια μας το απαγορεύουν επί του παρόντος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ζημία εκατομμυρίων στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">