ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καπάταης - Ταστάνης: Το χθές των υποσχέσεων

Από το χθες των υποσχέσεων, στο σήμερα, έχουν μεσολαβήσει δυόμιση ολόκληρα χρόνια, στα οποία σαφώς άλλαξε η κυβέρνηση, άλλαξε και η περιφερειακή αρχή, όμως δεν άλλαξε τίποτα απολύτως στη βάση των δηλώσεων και υποσχέσεών τους.

Πράγματι τόσο για τον ένα, όσο και για τον άλλο, ξημέρωσε ένα διαφορετικό αύριο, στο οποίο βρίσκονται σε σαφείς θέσεις - ρόλους, εξαργυρώνοντας τις προεκλογικές υποσχέσεις, οι οποίες έμειναν στη βάση των δηλώσεων.



Στο αρχειακό βίντεο θα ακούσετε τόσο τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου τομέα, Χρήστο Καπάταη, όσο και τον πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α, Τάσο Ταστάνη, να αναφέρονται σε όσα ίσχυαν εχθές, τα οποία αναπαράγονται σήμερα τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από την περιφερειακή αρχή. 

Δεδομένων των δηλώσεων του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Καπάταη, ο οποίος είχε αναφέρει τον έλεγχο, τις προτάσεις, κ.α., από την πλευρά της κοινωνίας και των πολιτών, επισημαίνουμε ότι ο δικός μας ο ρόλος δεν ήταν, ούτε είναι, η αναπαραγωγή ειδήσεων οι οποίες διοχετεύονται καθημερινά στο διαδίκτυο και σε εφημερίδες. ( Αυτό μπορεί να το πράξει ο κάθε ένας, και αρκεί να βάλεις σε μια μηχανή αναζήτησης την φράση Ελληνικό, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, κ.α., και να έχεις το σύνολο όσων δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ) 

Ο δικός μας ο ρόλος είναι να ασκούμε έλεγχο επί των πεπραγμένων των εκάστοτε εκλεγμένων, διορισμένων, κ.α., κριτική, καθώς και να κάνουμε επισημάνσεις και προτάσεις για όσα απασχολούν την κοινωνία και φυσικά και εμάς τους ιδίους.

Τονίζουμε ότι στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και διοικήσεων Δούρου στην περιφέρεια Αττικής, και Παπανικολάου στο δήμο Γλυφάδας, έχουμε χάσει 20 χρόνια προσδόκιμου χρόνου ζωής, ενώ είχαν υπάρξει οι ενέργειές μας τόσο εκ των προτέρων, όσο και εκ των υστέρων.

Οι κύριοι που βρίσκονται τόσο στην περιφέρεια, όσο και στον δήμο Γλυφάδας, όπως και στον Ο.Α.Σ.Α, δεν είναι απλά οι κάτοχοι των εν λόγων θέσεων, είναι μέλη - στελέχη κομμάτων, τα οποία ως κομματικά στελέχη και εκλεγμένοι δεν μας συνέδραμαν, άρα δεν συνδράμουν την κοινωνία. 

Ότι και να πράξουν αύριο, που εμείς προσωπικά δεν το πιστεύουμε, δεν αναιρεί ότι στα δυο χρόνια που οι ίδιοι βρίσκονται στην ασφάλεια που τους εξασφάλισε η κοινωνία, δεν συνέδραμαν την κοινωνία και τους πολίτες, και πολύ περισσότερο δεν παρείχαν τις πολιτικές απεμπλοκής από τα συμφέροντα ολιγοπωλίων - μονοπωλίων - διαπλοκής. 

Οι εν λόγω εκλεγμένοι δεν έχουν τοποθετηθεί ούτε μια φορά ειδικά για τις φασιστικές πρακτικές της Νεοδημοκρατικής παρατάξεως η οποία βρέθηκε με εξαπάτηση στο δήμο Γλυφάδας, και αντί να τηρήσει το προεκλογικό πρόγραμμα - υποσχέσεις '' Για το δήμο όλων των δημοτών'' συνέστησε για πολλοστή φορά ένα πελατειακού συστήματος δήμο ημέτερων, κολλητών, και οσφυοκαμπτών, οι οποίοι πληρώνονται για την πόλωση και την διαίρεση της τοπικής κοινωνίας.

Στο κοινωνικό σύνολο των δημοτών Γλυφάδας, η πλειονότητα δεν αποτελείται από Νεοδημοκράτες, η δεξιούς, και αυτό αποδεικνύεται με επίσημα στοιχεία, άρα όσα ακολουθούνται από τη πλευρά της νεοδημοκρατικής παρατάξεως αποτελούν τακτικές των SS Nazi, και οι σοσιαλιστές του χθες προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα διότι και οι ίδιοι επιθυμούν σήμερα συστημική προπαγάνδα αντί της κριτικής. 

Τι μας εμποδίζει για την ανεξαρτησία των δήμων και όσα αποτελούν υποχρέωση των αιρετών για το δημόσιο συμφέρον ; Κύριοι Ταστάνη και Καπάταη, όσα ελέχθησαν κατά καιρούς στο παρασκήνιο για τις επιλογές του δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου, ο οποίος συνέδραμε και συνδράμει μονομερώς ημέτερους, κόλακες, και κοινούς συκοφάντες, δεν πρέπει να μεταφραστούν σε πολιτικές ;

Να αναμένετε συνολικά την δικαιοσύνη, αρχικά για τα 20 χρόνια, (έπειτα από 12 χρόνια που παραμένει κλειστός ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός ΓΛΥΦΑΔΑ FM ) για τα μικροπολιτικά συμφέροντα, όπως και τα προσωπικά ορισμένων επιτήδειων.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


* Οι ''εκπρόσωποι της κοινωνίας'', ένθεν και ένθεν, παρανόμησαν σε αιτήσεις, είτε κάνουν τα στραβά μάτια σε τόσα χρόνια δημόσιας ενημέρωσης, άρα αντιλαμβάνεστε επαρκώς αν μπορεί να υπάρξει επίλυση σε υφιστάμενα ζητήματα της κοινωνίας. 

* Απεδείχθη περίτρανα ότι η κυβέρνηση, και τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ετεροχρονισμένα ταυτίστηκαν απόλυτα με τους ένθερμους υποστηριχτές της ΝΔ, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν τους ήθελαν σε καμία περίπτωση, ούτε στην διακυβέρνηση, ούτε στην περιφέρεια, ούτε στο δήμο. 
( Χέρι - χέρι με τον Λάτση και τους έμμισθους του Λάτση.)

Πριν από λίγα χρόνια παρεξηγηθήκαμε για την φράση ''η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος'', για τα πεπραγμένα Μνημονιακού δημάρχου και υποψηφίων, σήμερα τι έχετε να πείτε; 

Είναι γνώμονας το δημόσιο συμφέρον ;

Σε αυτό το γνώμονα έχουν προτεραιότητα όσοι έπονται η το σύνολο των πολιτών της κοινωνίας; (Όσοι μας παρεξήγησαν εκείνη τη περίοδο ζήτησαν ''την κεφαλή μας επί πίνακι'', και την εξαίρεσή μας από τις δημοτικές εκλογές ώστε να εκλεγούν οι ίδιοι/ες,  και συγκεκριμένα μια εκλεγμένη τους εμφανίζεται για λίγα δεύτερα στο βίντεο. )

Σήμερα τι έχετε να πείτε, ότι συμφωνείτε μαζί μου και λειτουργήσατε κατά κάθε ιδεώδους αριστεράς ; 

Αύριο δεν θα σας κρίνουν για τις επιλογές σας;

Και τέλος, η γνήσια αριστερά έχει υποχρέωση να εκφράσει και να υπηρετήσει τα λαϊκά στρώματα, τον υπάλληλο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον εργάτη, τον άνεργο, τους πληττόμενους, όσους βάλλονται, κτλ.,  άρα η ταύτιση πρακτικών - πολιτικών, των παλαιοκομματικών διοικούντων και των σοσιαλιστών, δηλώνουν ευθέως την άλλη όψη του ιδίου νομίσματος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καπάταης - Ταστάνης: Το χθές των υποσχέσεων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">