ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε τι σημαίνει ληστεία από τους ξενόφερτους στο δήμο Γλυφάδας

Ο ξενόφερτος δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος από μόνιμος κάτοικος Βρυξελλών βρέθηκε με την αρωγή της νέας δημοκρατίας, όπως και οικονομικών παραγόντων, εφοπλιστών, διαπλοκής, κ.α., στο δήμο, αμέσως μετά την εξαπάτηση των κατοίκων και την εκλογή του, φρόντισε να μισθώνει με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας έτερο ξενόφερτο.

Δεν αρκεί που λήστεψαν τη τοπική μας δημοκρατία, και πολιτισμό με σειρά ψευδών, δεδομένου ότι έπειτα της αναλήψεως καθηκόντων, ο υποσχόμενος τον δήμο όλων των δημοτών, ο οποίος από πλατεία σε πλατεία διακήρυσσε ότι δεν πρόκειται να συστήσει ένα κομματικό δήμο της νέας δημοκρατίας, φρόντισε και διόρισε παραταξιακούς και ημέτερους σε ένα ευαίσθητο τομέα όπως είναι το γραφείο τύπου του δήμου. 

Γραφείο τύπου, αν θέλετε γελάτε, δεδομένου ότι είναι προσωπικό παράρτημα της νέας δημοκρατίας, και του τέως ευρωβουλευτή, ο οποίος επιλέχτηκε για την εν λόγω θέση ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες και οφέλη, και ουδεμία σχέση έχει με την ορθή χρηστή διοίκηση από κάτοικο Γλυφάδας για το σύνολο των κατοίκων της πόλης.

Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους

Αυτή η συμμορία λοιπόν, η οποία βρέθηκε στο δήμο με την συμβολή των κατοίκων Γλυφάδας, χωρίς να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας το εύρος της εξαπάτησης, μόλις ανέλαβε καθήκοντα κατάργησε την πολυφωνία και τον πλουραλισμό, άρα την τοπική δημοκρατία, σβήνοντας δια μέσω του έμμισθου του Γ.Παπανικολάου, Γιάννη Σκούφη, το σύνολο των τοπικών ενημερωτικών ιστοσελίδων,  και αφήνοντας ελάχιστες του δικού τους ελέγχου και συμφερόντων, οι οποίες παρεμπιπτόντως ακολούθησαν ετεροχρονισμένα αρκετούς από εμάς.

Αξίζει να αναφερθεί για όσους και όσες από εσάς δεν είστε πολλά χρόνια στη πόλη της Γλυφάδας, ότι σε τοπικό επίπεδο ισχύουν πρωτόγνωρες καταστάσεις από τη πλευρά φερόμενων Γλυφαδιωτών, και συγκεκριμένα όσα δεν ισχύουν ούτε στην Ουγκάντα.

Τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα 

Είναι σαφές σε ολόκληρο τον πλανήτη, και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ότι αν κάποιος κατοχυρώσει μια επωνυμία, είτε σε ραδιοτηλεοπτικό μέσο, είτε σε site με συγκεκριμένο αντικείμενο, κανείς δεν πράττει κλοπή της κατοχυρωμένης ονομασίας.
Καλούμε τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη, όπως και συνολικά την κυβέρνηση, να ρυθμίσουν το πλαίσιο για τις αδειοδοτήσεις και τα domain name από τη πλευρά της  Ε.Ε.Τ.Τ, η οποία προφανώς δεν ασκεί έλεγχο σε όσα domain name εγκρίνει.
Έχοντας κατοχυρωμένη την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ - glyfada '' από το 1989 για ραδιοφωνικό σταθμό, και στη συνέχεια για ιστοσελίδα, οι κύριοι συμμορίτες, οι οποίοι όφειλαν και οφείλουν σεβασμό στα θεσπισμένα και τους νόμους, λήστεψαν  λίγο καιρό πριν τις δημοτικές εκλογές την επωνυμία, και εν συνεχεία άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τοπικά κάποιες ιστοσελίδες συστημικής προπαγάνδας, και πλην αυτού, βαμμένες στα χρώματα της ιστοσελίδας που προϋπήρχε τοπικά, σαφέστατα ώστε να κατακερματίσουν το κοινωνικό σύνολο, να περάσουν τη δική τους γραμμή, και να μπερδέψουν τους συμπολίτες μας.

Στη συνέχεια,  αμέσως μετά,  αποκτώντας  τα χρήματα των δημοτών, βάζοντας χέρι στο χρήμα του συνόλου των συμπολιτών μας, διεύρυναν την ληστεία και με άλλες ιστοσελίδες οι οποίες έχουν προβεί σε κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δεν αρκούν όμως όσα προαναφέραμε, διότι όσοι εξαπατώντας και ληστεύοντας βρέθηκαν στο δήμο Γλυφάδας, συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να εξαπατούν τους συμπολίτες μας αναφέροντας από τα φερέφωνα της ΝΔ και του Παπανικολάου, ότι είναι ειδησεογραφικά site στα οποία ''στο επίκεντρό τους είναι ο πολίτης της Γλυφάδας'', ενώ ουδέποτε έχουμε δει έστω και μια καταγγελία συμπολιτών μας η οποία να στρέφεται κατά της δημοτικής αρχής. 

Ομιλούν για ολοκληρωμένη, σφαιρική, και αντικειμενική ενημέρωση των κατοίκων, στολίζοντας υπέρμετρα την πόλη την οποία κατακρεουργούν με τις πρακτικές τους,  και για την ανάγκη για μια επαγγελματική και άκρως δεοντολογική - ενημερωτική ματιά στα δρώμενα της πόλης, όταν είναι ήδη έμμισθοι του δήμου Γλυφάδας, και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί ένα COPY - PASTE από όσα δημοσιεύονται από εφημερίδες και site, αποσκοπώντας στα προσωπικά τους οφέλη, στον διχασμό, τον κατακερματισμό, και την πόλωση. 

Πιο κάτω αναφέρουν ότι ''οι εργαζόμενοι τους είναι έμπειρα μέλη της ΕΣΗΕΑ τα οποία απασχολούνται και έχουν εργαστεί για αρκετές δεκαετίες στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας μας'', ενώ δεν είναι σαφές πρώτον, που εργάζονται και που υφίσταται η επιχείρησή τους, δεδομένου ότι όπως αναφέραμε είναι έμμισθοι - εργαζόμενοι του δήμου Γλυφάδας.

Οι ληστές πνευματικής ιδιοκτησίας, οι οποίοι εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια σε τοπικό επίπεδο, υπόσχονται ''ενημέρωση για όλα τα σημαντικά θέματα της Γλυφάδας'' ενώ όπως γνωρίζετε ήταν απόντες σε σειρά τοπικών δρώμενων, τα οποία σαφώς δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ΝΔ και του δεξιού δημάρχου.

Πιο κάτω αναφέρουν ότι θα έχουν ''και το radio της Γλυφάδας'' το οποίο θα ψυχαγωγεί και θα ενημερώνει τους πολίτες, ενώ επί δεκαετίες υφίστατο στα FM το τοπικό ραδιόφωνο της Γλυφάδας, και ουδεμία σχέση είχαν με αυτό οι εν λόγω.

Και τέλος αναφέρουν ''Η Γλυφάδα που θέλουμε να προικίσουμε στα παιδιά μας πρέπει να είναι μια πόλη αξιοκρατική, με συνείδηση, ιστορία, παιδεία, όμως αυταπόδεικτα όσα αναφέρουν και διαβάσατε είναι το ήθος που διέπει όσους είναι συμμέτοχοι της συμμορίας, οι οποίοι έχουν υποπέσει σε σειρά από κλοπές, άρα η αξιοκρατία την οποία αναφέρουν καταρρίπτεται, η συνείδηση επίσης, η ιστορία επί σειρά ετών κατακρεουργείται από τη πλευρά τους, και τέλος όσων αφορά τη παιδεία... συνολικά γνωρίζουμε την κατάντια της στα χρόνια των κυβερνήσεων ΝΔ.

Το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί εισαγωγή της προσφυγής μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά όσων λήστεψαν κατοχυρωμένη επωνυμία, και για δεύτερη φορά ενημερώνουμε τους αρμοδίους της κυβερνήσεως για όσα οφείλουν να ισχύουν στη χώρα μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA FM - WEB 1977 - 2016 


ΥΓ: Είναι σαφές ότι ο φυσικός αυτουργός των κλοπών πνευματικής ιδιοκτησίας σε τοπικό επίπεδο είναι ο τωρινός δήμαρχος Γ.Παπανικολάου, ο οποίος κινεί τα νήματα δια μέσω πληρωμένων. ( Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε επαρκώς γιατί υφίστανται οι παρανομίες των εν λόγω επί σειρά ετών σε σύννομες αιτήσεις, οι οποίες έγιναν στο δήμο Γλυφάδας από τη δική μας πλευρά για πραγματικό πλουραλισμό και πολυφωνία. )

* Τόσο στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, όσο και στην Ε.Ε.Τ.Τ, υφίστανται οι αιτήσεις μας - παράβολα αδειοδοτήσεως από το 1989 - 90, όπως και κατοχυρώσεως της επωνυμίας, σε μια εποχή που τοπικά δεν υφίστατο τίποτα από όσα πριμοδοτούνται από τον ξενόφερτο δήμαρχο, άρα η δικαιοσύνη θα κρίνει...

* Όσοι θέλανε τις δεξιές ''νότιες ματιές'' , και εμφανίστηκαν τοπικά ως ''νότια ματιά'' έχουν προβεί, παράλληλα με σειρά άλλων, σε κατοχυρωμένη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δείτε και εσείς τα πεπραγμένα των δεξιών πιο κάτω, σε μια χαρακτηριστική περίπτωση, πως εμφανίστηκαν στη πόλη μας, και αν πράγματι χαρακτηρίζετε κλοπή από τη πλευρά τους, αν και επί του συγκεκριμένου θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη...


Τοπικά Μ.Μ.Ε. :: Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης

www.elliniko-argyroupoli.gr/article.php?cat=39

ΝΟΤΙΑ ΜΑΤΙΑ - www.notiamatia.gr - Γιάννης Σκούφης

Δεν μπορεί μια δημοτική αρχή να προβαίνει διαρκώς σε παραβάσεις καθήκοντος, και ειδικά σε ένα τομέα που ήδη έχει ξεφύγει. Με την λογική των εν λόγω αιρετών η Γλυφάδα θα γεμίσει από 100.000 χιλ. ιστοσελίδες glyfada...οτιδήποτε. ( Το συγκεκριμένο καθεστώς, το οποίο πριμοδοτείται από τον σημερινό δήμαρχο θα οδηγήσει στον κορεσμό και την γελοιοποίηση του τόπου, ενώ όφειλε εξ αρχής με το σύνολο των υπολοίπων παρατάξεων να αξιώσει από την πολιτεία ένα σαφές πλαίσιο για πλουραλισμό και πολυφωνία υπό την αιγίδα των δήμων, χωρίς να υφίστανται 800 σελίδες με τον όρο Γλυφάδα οι οποίες πολώνουν και κατακερματίζουν τόσο τους συμπολίτες μας όσο και τον τοπικό πολιτισμό. )

Είναι απαράδεκτο το 2016 να επανέρχονται στη κοσμοπολίτικη Γλυφάδα οι πρακτικές των κομματικών χρωματισμένων καφενείων γαλάζιων, πράσινων, κόκκινων, μαύρων, κ.α. και ειδικά από νέους πολιτικούς δεν το περιμέναμε, άρα ο Γ. Παπανικολάου δεν ανήκει στη νέα γενιά πολιτικών, ανήκει στο χθες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε τι σημαίνει ληστεία από τους ξενόφερτους στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">