ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

Ηλία, αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να έχουν γεμίσει οι στάσεις στην Γλυφάδα με διαφήμιση ραδιοφωνικού σταθμού, για τα οφέλη ορισμένων οι οποίοι ήρθαν στο Ν.Αττικής από του διαόλου τη μάνα, και τελικά αποσαφηνίστηκε.

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, ο ένας έχει προσκεκλημένο τον άλλο, με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας, για τον δήθεν τοπικό πολιτισμό, και σπόνσορας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός που έχει γεμίσει τις στάσεις της Γλυφάδας.

Προφανώς τζάμπα, ως αντισταθμιστικά ''οφέλη'' των κατοίκων Γλυφάδας, δεδομένου ότι στο ταμείο του δήμου δεν μπαίνει τίποτα από τις διαφημίσεις, και αρκετά χρόνια γίνετε το γνωστό φαγοπότι. ( Το ταμείο είναι μείον εκατομμύρια από τις διαφημίσεις στις στάσεις κ.α.)

Οι συν διοικούντες καλούνται να παρέχουν αμοιβές για τον φερόμενο ''τοπικό πολιτισμό'', ενώ είναι γνωστό ότι για τα κομματικά και προσωπικά τους συμφέροντα κατέστρεψαν τον αμιγώς τοπικό πολιτισμό, και ακόμα και σήμερα διαβάλουν την τοπική κοινωνία δημιουργώντας πόλωση στο εσωτερικό της πόλης, και πριμοδοτώντας - ενισχύοντας χρηματικά πολλά και διάφορα εκτός αυτής.

Θα πάει και ο τέως - Πασόκος συνέταιρος να παρακολουθήσει τον ''τοπικό πολιτισμό'';

Και τελικά δεν ντρέπεστε να υπονομεύεται επί χρόνια τους κατοίκους Γλυφάδας για την προσωπική σας ψυχαγωγία ; 

* Μη θεωρηθεί ότι είμαστε κατά του πολιτισμού καθώς και εκδηλώσεων από τη πλευρά των δήμων, όμως, όταν επί σειρά τετραετιών οι γνωστές κομματικές συντεχνίες που ρήμαξαν τη χώρα και το λαό, με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας πληρώνουν για πολιτιστικές εκδηλώσεις, και παράλληλα παρανομούν σε αιτήσεις των δημοτών Γλυφάδας, οι οποίες σημειώνουμε ότι χρονίζουν, έχουμε μια συγκεκριμένη κατάσταση εσωτερικού κανιβαλισμού.  

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι πολύπλευρος και δεν περιορίζεται αποκλειστικά στα θεάματα. Πολιτισμός είναι και οι τοπικές εφημερίδες οι οποίες δέχονται μηνύσεις, και τα τοπικά ραδιόφωνα τα οποία τα έκλεισαν τα κόμματα που βλέπετε να συνεργάζονται στο δήμο Γλυφάδας, ενώ στον αντίποδα με τα χρήματα του συνόλου αμείβουν πλουσιοπάροχα τους ημέτερους. 

Ξέρετε ότι θα ίσχυε ένας εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα τοπικός πολιτισμός αν δεν υπήρχαν τα συντεχνιακά  κομματικά συμφέροντα των εκάστοτε κομματικών διοικήσεων & συνεργαζόμενων. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">