ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ούτε επαναστάτης, ούτε ήρωας είμαι

Ούτε επαναστάτης, ούτε ήρωας είμαι γράφει ο κ. Μπουντουτσίδης, και τον πληροφορώ ότι η πλειονότητα στη χώρα μας είναι το ανάλογο.

του Δημήτρη Μπουντουτσίδη

Ρε φίλοι μου δεν είμαι ούτε επαναστάτης ούτε και ήρωας, ούτε ενδιαφέρομαι να διεκδικήσω κάτι τέτοιο, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν να λέγομαι ηγέτης ενός κόμματος, ή μιας δημοτικής παράταξης, ή αναγνωρισμένος αξιωματούχος στην Ε.Ε, εάν διάβαζα τα παρακάτω ενός πρόσφυγα από τη Συρία.

Ένα ζευγάρι δασκάλων από τη Συρία που διαμένουν στο hot spot της Σούδας, στη Χίο, τους τελευταίους έξι μήνες, περιμένοντας την έγκριση ή την απόρριψη του αιτήματός τους για χορήγηση ασύλου αναφέρει...

...«ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ»,Όμως εκεί «κάθε Σύριος πεθαίνει μια φορά. Εδώ πεθαίνουμε κάθε μέρα. Κάθε μέρα είναι κακή»...αναφέρει εξαντλημένος ο Αμίρ...

Και ερωτώ, δέχεστε ρε -παντεσπαντεμπριζαλάτοι, να λέγεστε ηγέτες ενός κόμματος, ή μιας Δημοτικής παράταξης, ή αναγνωρισμένος αξιωματούχος στην Ενωμένη Ευρώπη και δεν παραιτείστε για να καταλάβουν οι Banksters-Gagsters ότι χρειάζονται και αυτοί να συμβιβαστούν;

Ρε ένας ηγέτης από τέτοιες κινήσεις φαίνεται όχι από τα συνηθισμένα και καθημερινά. Ουστ ρε, ανδρείκελα παρανοϊκά όντα. Δύο ρε! τρεις ή τέσσερις δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και να το κάνετε?.

Ρε αν κάνετε τέτοια κίνηση θα πάρει κινηματική μορφή –ΝΟΥΜΕΡΑ- και τότε θα δούμε τους Banksters και Gagsters εάν συμβιβαστούν ή ΟΧΙ και στο κάτω, κάτω, κάντε την επανάσταση σας ρε βλαμμένοι παντεσπαντεμπριζαλάτοι και εάν δεν μπορείτε εσείς γιατί είστε διορισμένοι, βάλτε άλλους να το κάνουν.

Συμπαθάτε φίλοι μου, που εξοργίζομαι, άλλα δεν αντέχω να βγάζουμε στην Ευρώπη ανδρείκελα και αυτοί να λένε ΠΑΠΑΡΙΕΣ όταν συναντιούνται στα μεγάλα κτίρια τους και που οι λαοί με το μεροκάματα το τους χτίσανε γαμώ το μου.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Κύριε Μπουντουτσίδη αρχικά να σας θυμίσω βρισκόμαστε στην Ελλάδα, και αυτό που αναφέρετε για τον Αμίρ ισχύει για εκατοντάδες χιλ. Έλληνες - Ελληνίδες. Επίσης, να σας θυμίσω ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα προηγούμενα χρόνια δεξιάς κλεπτοκρατίας, αυτοκτόνησαν πολλές χιλιάδες Έλληνες μη αντέχοντας όσα ίσχυαν στη χώρα μας.

Όπως ανέφερα σε πρόσφατο άρθρο με τίτλο ''Καπάταης - Ταστάνης: Το χθές των υποσχέσεων'' μέσα σε δυο χρόνια διοικήσεως Παπανικολάου, Δούρου, και κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, προσωπικά έχω χάσει 20 χρόνια προσδόκιμου χρόνου ζωής, και αυτή την ισχύουσα κατάσταση την διαμορφώσαμε εμείς και εσείς, όλοι μας. ( Σαφώς μπορεί να μην ευθύνεται προσωπικά η κ. Δούρου)

Στο δια ταύτα, δείξε μου σήμερα έναν έτοιμο να συμπράξει με τους υπολοίπους για την διεκδίκηση όσων έπρεπε να ισχύουν για το κοινωνικό σύνολο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανείς, άσχετα τι ισχύει με χιλιάδες πολιτών. Δεν είμαστε εμείς οι παντεσπαντεμπριζαλάτοι , ούτε βρεθήκαμε στην ασφάλεια την οποία βρίσκονται οι διορισμένοι των κυβερνήσεων με εξασφαλισμένους μισθούς, όπως και οι αιρετοί των κομμάτων.

Αντιθέτως, έχουμε ένα διευρυμένο φαινόμενο συντεχνιακών συμφερόντων - ομάδων, οι οποίες λειτουργούν κάτω από το πρίσμα συγκεκριμένων κομμάτων, για τα στενά κομματικά και ιδιοτελή τους συμφέροντα, και διατείνονται για την ριζοσπαστικότητα την αγωνιστικότητά και τις ευαισθησίες τους, οι οποίες μεταφράζονται σε έμμισθες θέσεις - ρόλους και περιορίζονται είτε σε ανακοινώσεις και δελτία τύπου, είτε σε φίεστες για τα συμφέροντα των παραταξιακών.

Να σας θυμίσω ενδεικτικά τι έλεγαν ορισμένοι από αυτούς, όπως και ο ευρωβουλευτής - δήμαρχος Γλυφάδας ;

α) Αυτοί με κατέστρεψαν και πρέπει να ανατραπούν. ( Αφορά τη περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ) Τέσσερα χρόνια άνεργος, με παχυλό μισθό σήμερα.

β) Αυτοί βαρύνονται για τις τσεκουρεμένες αποδοχές μου και την μικρή μου σύνταξη. ( Αφορά τη περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ) Περίπου 100 ευρώ περικοπές, με παχυλό μισθό σήμερα και διπλοθεσίτης )

γ) Εμείς δεν ερχόμαστε να συστήσουμε ένα κομματικό νεοδημοκρατικό δήμο, εμείς θα είμαστε διοίκηση όλων των δημοτών. Από την ημέρα ανάληψης τους ο φασισμός επέστρεψε στη Γλυφάδα, με μηνύσεις και παρανομίες κατά όσων προηγήθηκαν και βόλεμα και χρηματοδότηση σε όσους ακολούθησαν.

Πρόκειται να ξεχάσουμε όσα επενδύσαμε και δαπανήσαμε στον παρελθόντα χρόνο επί σειρά ετών ώστε να υφίστανται τοπικά όσα δεν διαμόρφωνε ο δήμος;

Πρόκειται να ξεχάσουμε σε πόσες χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας μπήκαμε επί σειρά ετών χωρίς ούτε μια δεκάρα από το σύνολο παρατάξεων και υποψηφίων, όταν παρείχαν απλόχερα σε ημέτερους πάνω και κάτω απο τα τραπέζια; ( Εμείς το μοναδικό που τους ζητήσαμε επί δεκαετίες, όπως και τα τελευταία χρόνια ήταν η νομιμότητα... και την αρνήθηκαν. )

Πρόκειται να ξεχάσουμε σε ποιους παρείχαν αρχικά χρήματα και εν συνεχεία θέσεις και προνομία ενώ δεν αντιμετώπιζαν κάτι ανάλογο με εμάς, ενώ για πολλοστή φορά ο δήμος και όσοι βρέθηκαν σε αυτόν αντιμετωπίζουν τους δημότες ως εχθρούς ;

Η φαυλοκρατία είναι η σημαντικότερη παθογένεια στην νεώτερη ιστορία του τόπου μας και αφορά το σύνολο του λαού

Αν υπάρχει έστω και ένας / μία με πραγματική επαναστατική τάση, για ουσιαστικές αλλαγές για την κοινωνία, και πραγματικό δίκαιο, ας κάνει το κόπο να μας ενημερώσει - να επικοινωνήσει μαζί μας, διότι η αρχή πρέπει να γίνει από τη Γλυφάδα, εδώ που έχουμε εμπράκτως τα αποδεικτικά στοιχεία ενός κάκιστου τοπικού πολιτισμού, αν και δεν φέρουν την ευθύνη συνολικά οι δημότες. 

* Στην αρχική μας σελίδα ακούγετε αρχικά ένα συγκεκριμένο τραγούδι σε ποίηση του  Βολφ Μπίρμαν - Biermann Wolf, το οποίο έπαιζε με σειρά άλλων πολιτικών τραγουδιών στον κατασχεμένο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', το οποίο είναι σαφέστατο και ενδεικτικό όσων ισχύουν και σήμερα στη χώρα μας.(Προσωπικά με βλέπουν και απομακρύνονται αρκετοί και διάφοροι, είτε κάνουν ότι δεν με είδαν. )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ούτε επαναστάτης, ούτε ήρωας είμαι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">