ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση Α.Γιαννακόπουλου με αφορμή κατεστραμμένους κάδους στο δήμο Γλυφάδας

Από τον κ. Αναστάσιο Γιαννακόπουλο έχουμε νέα επίθεση κατά του δημάρχου και του αντιδημάρχου Γλυφάδας, με αφορμή την καταστροφή από τους υπαλλήλους του δήμου των καπακιών των κάδων καθαριότητας.

Σαφώς όλες αυτές οι καθημερινές παθογένειες, καταστροφές, κ.α. σε τοπικό επίπεδο, μπορούσαν να επιλύονται με διαφορετικό τρόπο χωρίς να υφίστανται δημόσια, όμως έχουμε ένα βασικό δεδομένο, το οποίο είναι η αδράνεια από τη πλευρά των διοικούντων να καλύπτουν αρχικά τις προεκλογικές τους υποσχέσεις, και δεύτερον να μεριμνούν άμεσα δεδομένου ότι όσα γράφονται δημόσια φτάνουν αυθημερόν σε αυτούς.( Βλέπε πεζοδρόμηση και πλάκες σε οδούς της Τερψιθέας. )

Θα χρειαστεί να βάζουμε σε καθημερινή βάση το θέμα επί χρόνια, όταν αποτελούσε το προεκλογικό πρόγραμμα του Γ. Παπανικολάου; Αν δεν υπάρξουν μέχρι το τέλος του χρόνου ενέργειες από τη πλευρά του δήμου θα δρομολογηθεί στην δικαιοσύνη.  

Όπως αναφέρει ο κ .Γιαννακόπουλος για τα σπασμένα καπάκια των κάδων ''Δημαρχοπαρέα, επανέρχομαι για την καταστροφή των κάδων από συγκεκριμένους υπαλλήλους της Καθαριότητας. Κάθε ζημία πρέπει να χρεώνεται σ΄αυτούς κατά τομέα που υπάγονται και έχουν την ευθύνη''.

''Κατωτέρω δες τε τα οικτρά σας χάλια. Είστε ανίκανοι να προστατεύεσαι το δημοτικό χρήμα και την δημόσια υγεία, Είστε άχρηστοι. Παραιτηθείτε πριν σας μαζέψει ο αρμόδιος Εισαγγελέας''.



''Ο τροχός του μπλε κάδου δεν λειτουργεί επειδή έσπασαν την βάση του κάδου πάνω από τον τροχό συγκεκριμένοι υπάλληλοι.

Αντιδήμαρχε, Γιάννη Τζουβέλη, στην Καθαριότητα δεν είσαι για δημόσιες σχέσεις...''


''Αντιδήμαρχε, Γιάννη Τζουβέλη, στην οδό Ιάσονος, στον αριθμού 8 να γίνουν εσοχές για τους δύο  κάδους, στον αριθμό 10 τοποθέτηση μπλε κάδου, και αντικατάσταση του καπακιού του πράσινου κάδου επειδή είναι σπασμένο, όπως και του μπλε κάδου το καπάκι, στον αριθμό 12 της ιδίας οδού''. 

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
Να μου χορηγηθεί αντίγραφο.

Υποσημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Όπως πληροφορηθήκαμε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο δήμο Γλυφάδας, έχουν αγοραστεί εκατοντάδες καπάκια κάδων, και έχουν αλλαχθεί περίπου 150 σπασμένα καπάκια, ενώ συνεχίζεται η επιδιόρθωση τους. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση Α.Γιαννακόπουλου με αφορμή κατεστραμμένους κάδους στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">