ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παράβαση καθήκοντος από τον δήμαρχο Γλυφάδας

Όπως γράφει η τοπική notiapress.gr ''Κατηγορούμενος για σοβαρή παράβαση καθήκοντος οδηγείται εκτός απροόπτου (που να ξέρεις τι θα κάνει η τυφλή Ελληνική δικαιοσύνη;) ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου Γιώργος.''
Κατηγορείται ότι δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα εργαζόμενου του Δήμου, ενώ ο νομικός εισηγητής και το Διοικητικό συμβούλιο του ΚΑΠΠΑ ομόφωνα ψήφισαν να δοθούν στον εργαζόμενο τα δεδουλευμένα του.
Ο κ. Παπανικολάου δεν εφαρμόζει, όπως οφείλει εκ του νόμου, τις αποφάσεις του Διοικητικού συμβουλίου ως πρόεδρος και για καθαρά εγωιστικούς λόγους (μάλλον και εκδικητικούς όπως μας αναφέρουν εργαζόμενοι) με το έτσι θέλω, κρατά στο συρτάρι του κοντά ένα χρόνο τώρα, τον φάκελλο που χρειάζεται μόνο η δική του υπογραφή για να πληρωθεί ο εργαζόμενος.
Ήδη η επιθεώρηση εργασίας έχει αποφανθεί περί του θέματος υπέρ του εργαζόμενου καλώντας τον Παπανικολάου να πληρώσει τον εργαζόμενο, αλλά ο ξενόφερτος δήμαρχος δείχνει να μην υπολογίζει νόμους και καταστάσεις.
Έτσι ο εργαζόμενος κατέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η οποία αποφαίνεται, σύμφωνα με τα παρακάτω έγγραφα, οτι ο Παπανικολάου μη εκτελώντας τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου υπόκειται σε σοβαρή παράβαση καθήκοντος. Το έγγραφο αυτό το αποστέλλει και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για να λάβουν γνώση περί των στοιχείων της άρνησης πληρωμής.
Απ' ότι μάθαμε από το ρεπορτάζ που κάναμε, θεωρείται βέβαιον οτι ο κ. Παπανικολάου θα οδηγηθεί στα ποινικά δικαστήρια ως κατηγορούμενος για άρνηση πληρωμής δεδουλευμένων σε εργαζόμενο, αλλά όπως μας είπαν και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στις αρχές του Σεπτεμβρίου το νομικό τμήμα θα ασχοληθεί να εξετάσει και την περίπτωση της πειθαρχικής δίωξης ενάντια στον κ. Παπανικολάου.
Επίσης, ο εργαζόμενος που τόσο καιρό προσπαθεί να εισπράξει τα δεδουλευμένα του, έχει αποφασίσει να μην υποκύψει στις πιέσεις και στα εκβιαστικά διλλήματα που του υποβάλλουν κάποια στελέχη του ΚΑΠΠΑ και συνεργάτες του Παπανικολάου να αποσύρει τις καταγγελίες του και να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, ενάντια στη μήνη του Παπανικολάου και κάποιων συμβούλων του.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε σε αυτά τα στελέχη που διαπράττουν το αδίκημα των εκβιαστικών διλλημάτων προς τον εργαζόμενο, οτι γνωρίζουμε τα ονόματά τους αλλά λόγοι τακτικής μας αναγκάζει να περιμένουμε κάποια αποτελέσματα και γι αυτό δεν τους ονοματίζουμε. Αλλά σίγουρα θα έρθει ο καιρός τους. Είτε είναι δημοτικοί σύμβουλοι, είτε συνεργάτες του ξενόφερτου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παράβαση καθήκοντος από τον δήμαρχο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">