ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύνταγμα - Συνέντευξη τύπου για το Ελληνικό ( VIDEO)

Συνέντευξη τύπου στο Σύνταγμα διοργάνωσε τη Δευτέρα 19/9/2016 η επιτροπή αγώνα για το μητροπολιτικό πάρκο στο Ελληνικό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  ο τέως δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης, ο περιβαλλοντολόγος Πάνος Τότσικας, η Ελένη Πορτάλιου αρχιτέκτων - καθηγήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ, και πολλοί ακόμα.

Στο βίντεο που εξασφαλίσαμε θα παρακολουθήσετε ένα σύντομο απόσπασμα από την τοποθέτηση της Νάντιας Βαλαβάνη.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το Σύνταγμα



Όπως είπε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός οικονομικών στην ομιλία της ''Στην ίδια την σύμβαση που θα κυρώσει η βουλή αναφέρετε ότι υπάρχει οικονομική ζημία από την εκχώρηση του χώρου στον όμιλο Λάτση, χωρίς να προσδιορίζεται το ύψος της δημόσιας οικονομικής ζημίας που θα έχει το Ελληνικό κράτος.''

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέντευξη τύπου δεν παρίστατο ούτε ένα συνεργείο από την δημόσια ραδιοτηλεόραση, ούτε ένα (1) από τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ.

Επίσης δεν είδαμε πλειάδα μελών της επιτροπής αγώνα, οι οποίοι έπειτα από δεκαετίες παρουσίας κατά της ιδιωτικοποιήσεως του Ελληνικού, προφανώς έχουν ανταλλάξει την επί χρόνια ''αγωνιστικότητά'' τους με ενεργές θέσεις - αξιώματα.

Η υπόθεση του Ελληνικού ασφαλώς δεν έχει τελειώσει, και δεν θα τελειώσει ακόμα και έπειτα της κύρωσης σύμβασης από την Ελληνική Βουλή, όπως είπε ο τέως δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χ. Κορτζίδης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύνταγμα - Συνέντευξη τύπου για το Ελληνικό ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">