ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Ο πρώτος Φασιστικός δήμος σε όλη την Ελλάδα

Αυταπόδεικτα επί δυο χρόνια διοικεί το δήμο Γλυφάδας η Νέα Δημοκρατία με τη συνέργεια και άλλων πολιτικών χώρων, και πασιφανώς είμαστε η μοναδική πόλη σε εθνικό επίπεδο με εδραιωμένο φασισμό στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Έχοντας το βασικό δεδομένο του τοπικού Ραδιοφωνικού σταθμού, ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', ο οποίος συστηματικά επί δεκαετίες δέχτηκε σειρά διώξεων και κατασχέσεων επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και ενός δημότη με εντοπιότητα, γεννημένο στον πρώτο οργανωμένο συνοικισμό της πόλης, και συγγενή ενός από τους τέως δημάρχους Γλυφάδας, και την πλήρη φασιστική αντιμετώπιση από τη πλευρά της δεξιάς παρατάξεως και εν συνεχεία διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, και συγκεκριμένα του δημάρχου Γ.Παπανικολάου, παραθέτουμε μέρος - τμήμα του προεκλογικού προγράμματος:




Όπως διαβάσατε, η παράταξη του τωρινού δημάρχου, είχε εντάξει στο προεκλογικό της πρόγραμμα την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των οικοπεδούχων - (και καταπατητών), ώστε να περιληφθούν στο γενικό πολεοδομικό σχέδιο του δήμου Γλυφάδας.

Στον αντίποδα σε κανένα σημείο του προεκλογικού προγράμματος της εν λόγω παρατάξεως, η οποία υποσχόταν στους δημότες την δημόσια διαβούλευση, καθώς και την εξέταση των αιτημάτων τους και την συμπερίληψη στο προεκλογικό πρόγραμμα, δεν είχαν συμπεριληφθεί τόσο οι αιτήσεις, όσο και οι προτάσεις μας, οι οποίες αφορούσαν τον τοπικό Ρ/Σ ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' 1977 - 2004.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αποκλειστικά από το προεκλογικό πρόγραμμα της διοικούσας παρατάξεως του Γ. Παπανικολάου, είχαν ενταχθεί τα αιτήματα όσων κατοίκησαν ετεροχρονισμένα στη Γλυφάδα για ''νομιμότητα'', και είχαν εξαιρεθεί τα δικά μας αιτήματα.

Τονίζουμε επίσης, ότι ο Γ.Παπανικολάου, φρόντισε κάτω από αδιαφανείς συνθήκες να τοποθετήσει στο γραφείο τύπου του δήμου έτερο δεξιών καταβολών, και έπειτα και πολλών ακόμα ανάλογων τοποθετήσεων - συμβάσεων στο δήμο, σαφώς αμειβομένων από το κοινωνικό σύνολο, υπήρξε η πρωτοφανής φασιστική ενέργεια μονομερούς προβολής από την ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας όσων εξυπηρετούσαν τους ιδίους, και η εξαίρεση όλων ημών, οι οποίοι είχαμε προηγηθεί τοπικά του συνόλου των υπολοίπων.

Σας θυμίζουμε ότι όσο διοικούσε η Νέα Δημοκρατία, επί δημαρχίας ΝΔ και Θεοδωρόπουλου, η ιστοσελίδα του δήμου ήταν κλειστή, και επανήλθε επί διοικήσεως Κ.Κόκκορη και με τις δικές μας δημόσιες προτάσεις.

Αν συμπεριλάβουμε το γεγονός, ότι ο υποφαινόμενος είχε καταθέσει αίτηση -παράβολο για ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία του τοπικού σταθμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', επί διακυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, και το εν λόγω κόμμα αντιβαίνοντας του συντάγματος και του ν. 1730/87 δεν παρείχε αδεία στο πρωτεργάτη του χώρου των FM, (αποδεικνύεται με δικαστικές αποφάσεις), όπως και τις μετέπειτα παρανομίες από τη πλευρά των αρμοδίων υπουργών, σε σειρά αιτήσεων μας στις κυβερνήσεις Καραμανλή, και επιπροσθέτως την άρνηση από τη πλευρά Γ.Παπανικολάου να περάσει στο Δ/Σ του δήμου τις κατατεθειμένες - πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, εσείς πως θα αποκαλούσατε αυτή τη δημοτική αρχή και δήμαρχο; 

Επίσης, η συμβολή του εν λόγω δημάρχου - διοικήσεως, εν συνεχεία των αιτήσεων μας και των παρανομιών της δημοτικής αρχής, στην τοπική προβολή Αθηναϊκών Ρ/Σ, με τους οποίους η δημοτική αρχή τελεί σε συνεργασία, και ενώ έχουμε τα στοιχεία ότι από τις διαφημίσεις και την άλωση της κοινωνικής συνοχής, στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα, δεν μπαίνει απολύτως τίποτα στο ταμείο του δήμου, σε εσάς τι δηλώνει; 

Επισημαίνεται ότι τα προαναφερόμενα αποτελούν συνέχεια όσων έχουν γραφεί δημόσια, για την οριστικοποίηση της προσφυγής μας στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ( Έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, όπως και παρανομίες από τη πλευρά κυβερνήσεων, αρμοδίων υπουργών, και δημάρχων, παραμένει κλειστός επί 12 χρόνια. Οι βασικοί υπαίτιοι τόσο για το κλείσιμο του σταθμού, όσο και για την αδεία, η οποία δεν δόθηκε, καθώς και για τα 12 έτη που παραμένει κλειστός, είναι τα κόμματα - πολιτικοί - δήμαρχοι - αιρετοί. )

* Εγώ βιώνω επί δεκαετίες, και διαπιστώνω εδραιωμένο τοπικό φασισμό. Εσείς τι συμπεραίνετε με όλα τα στοιχεία; ( Να ξεχάσουμε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι οι αρχιερείς της διαπλοκής, ενώ μπορούσαν να εδραιώσουν πραγματική δημοκρατία στα ερτζιανά ; Η σχολή που δημιούργησαν, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, και αναπαράγεται μέχρι σήμερα, ωφελεί το τόπο και το λαό ; )

* Γνωρίζετε συνολικά ότι ο υποφαινόμενος λειτουργεί δημόσια σε αυτή τη βάση, και δεν χαρίζετε σε κανένα κόμμα - πολιτικό - δήμαρχο - κ.α. ( Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η πραγματική δημοκρατία, ( δήμος-κράτος) από όσα εφαρμόζονται και ακολουθούνται επί δεκαετίες στη χώρα μας, και πολύ περισσότερα στα νότια, εξυπηρετώντας καπιταλιστικά ιδεώδη, ολιγοπώλια, μονοπώλια, και πολιτικοοικονομικούς ολιγάρχες )

Σημείωση: Κύριε Παπανικολάου μπορείτε να μας κάνετε μήνυση για τον τραβηγμένο τίτλο, ο οποίος για όσους και όσες δεν έχουν ανάλογη εμπειρία σαφώς μπορεί να ενοχλήσει, όμως πρέπει να κατανοήσετε ότι έχετε παραμερίσει τις προγραμματικές σας εξαγγελίες, και τουλάχιστον εσείς είστε δήμαρχος σε ένα Ο.Τ.Α, δεν είστε πρωθυπουργός η υπουργός, η δέσμιος δανειστών και ''εξωθεσμικών'' παραγόντων, η μήπως είστε; 

Αν είχατε συνδράμει, όπως σε άλλες περιπτώσεις, θα είχατε διαμορφώσει ένα διαφορετικό τοπικό συντελεστή, και τουλάχιστον εμείς αξιώνουμε την επιστροφή όσων ίσχυαν στο τόπο μας. ( Τουλάχιστον ένα (1) μαζικό μέσο όλων των δημοτών στα ερτζιανά των νοτίων προαστίων. (διαδημοτικό, δημοτικό, ιδιωτικό, ιδιωτικοδημοτικό, κ.α. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Ο πρώτος Φασιστικός δήμος σε όλη την Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">