ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο λαός της Ελλάδας είναι για τα πανηγύρια

Διαπιστωμένα και αυταπόδεικτα ο Ελληνικός λαός είναι αποκλειστικά για τα πανηγύρια, και είναι δεδομένο ότι στα 12 εκατομμύρια Ελλήνων - Ελληνίδων δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια πόσοι και πόσες εξαιρούνται αυτού του κανόνα.

Έχοντας το βασικό δεδομένο τριών δεκαετιών πολιτικοοικονομικής διαπλοκής στα ερτζιανά της χώρας, και υπηρέτησης ελαχίστων διαπλεκόμενων οικογενειών, καταφανώς από την αριστερά μέχρι την δεξιά η πολιτική, τα κόμματα, και εν γένει συνολικά το σύστημα, βλάπτουν σοβαρά το πολίτευμα.

Η απόφαση του ΣτΕ, η οποία έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά, όσων αφορά την αδειοδότηση των καναλιών, δηλώνει ξεκάθαρα τον επηρεασμό των δικαστών από τα πολιτικά κόμματα εξουσίας, και περισσότερο την διάβρωση της Ελληνικής κοινωνίας από μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής, οι οποίες επί τρεις δεκαετίες χειραφετούν και χειραγωγούν τους πολίτες κατά το δοκούν κόντρα στο Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας.

Σαφέστατα εμείς είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα ότι ο συγκεκριμένος νόμος θα καταπέσει, δεδομένου ότι ήταν χτισμένος σε μια ανάλογη βάση με όσα θέσπιζαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πάντα υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, και όπως είχαμε αναφέρει η ΝΔ εγκληματεί κατά των πολιτών και του πολιτεύματος, δεδομένου ότι δεν συναίνεσε στην σύνθεση και λειτουργία του ΕΣΡ, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ακολουθεί νεοφιλελεύθερες και δεξιές πολιτικές στον τομέα της ραδιοτηλεόρασης.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι δικαστές της χώρας μας, οι οποίοι είχαν πρώτο μέλημά τους την ισοδυναμία και την ισοτιμία αυτών με τους βουλευτές, ώστε να τους επιστραφεί το 25% του φόρου εισοδήματος, λειτουργούν απόλυτα σε διφορούμενη βάση, και το διαπιστώνουμε επί δεκαετίες επί παντός επιστητού.

Συγκεκριμένα:  Είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία για ιδίου χαρακτήρα ζητήματα, και με προηγούμενο συγκεκριμένων δικαστικών αποφάσεων, μπορεί να ισχύσουν χιλιάδες διαφορετικές αποφάσεις δικαστών και δικαστηρίων. 

Παράδειγμα: Με παράνομη λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού ο Βαλασέλης, όπως και αρκετοί ακόμα αθωώθηκαν από το δικαστήριο, ενώ στον αντίποδα χωρίς λειτουργία σταθμού έχουν καταδικαστεί εκατοντάδες πολίτες, και ανάμεσα σε αυτούς και ο υποφαινόμενος. ( Φανταστείτε ότι είναι σε εκκρεμότητα ο Άρειος Πάγος διότι σε δυο δίκες υπήρξε κακοδικία. )

Το 14 -11 των δικαστών, όπως και οι δηλώσεις των πολιτικών κομμάτων, τα οποία αμέσως μετά την απόφαση βιάστηκαν να προβούν σε δηλώσεις, σημαίνει ότι η δικαιοσύνη που υποσχέθηκε η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει αποκατασταθεί.

Σαφώς ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, διότι αυτό επιθυμούσε η Νέα Δημοκρατία και όσοι βρίσκονται από πίσω της, οι οποίοι επί τριάντα χρόνια καταλύουν από κοινού νόμους και Σύνταγμα, και δεν επιθυμούσαν την σύνθεση του ΕΣΡ.

Ο λαός της Ελλάδας είναι για τα πανηγύρια, και αποδεικνύεται επί παντός επιστητού, και συγκεκριμένα αποδεικνύεται με τις πολιτικές τις οποίες εφάρμοζαν επί δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ σήμερα συνεχίζει με διαφορετικούς όρους ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ξέρετε πόσες φορές κληθήκαμε να συμμεριστούμε και να συνδράμουμε υπέρ των εργασιακών δικαιωμάτων του άλφα η της βήτα; Αναρίθμητες...ενώ στον αντίποδα 12 εκατομμύρια και ο κάθε ένας - μια εξ αυτών, ( πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι αποκλειστικά για τα πανηγύρια, και θιασώτες της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής μιας χούφτας οικογενειών, όπως και της καθολικής κατάργησης του Ελληνικού Συντάγματος για τα οφέλη των συντεχνιών.

Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι εμείς έχουμε δεχθεί αναρίθμητες διώξεις και κατασχέσεις λόγω του ότι δεν είχαμε ''άδεια λειτουργίας'', ενώ στον αντίποδα πολιτικά κόμματα και δικαστές χέρι χέρι υπηρετούν την διαπλοκή, διότι όπως γνωρίζετε ούτε τα διαπλεκόμενα έχουν ''άδειες λειτουργίας'' και βρίσκονται στο απυρόβλητο με τις ευλογίες δικαστών και πολιτικών.

Τα δικαιώματα της οικονομικής ελίτ πρέπει να προασπίζονται, παράλληλα με τα δικαιώματα όσων προσέλαβαν στη δούλεψή τους, και στον αντίποδα η κατάργηση των δικαιωμάτων των υπολοίπων πολιτών. ( Θα τα πούμε λίαν συντόμως με όλο το εδραιωμένο σύστημα, διότι συγκεκριμένα στο δήμο Γλυφάδας τα πολιτικά κόμματα ασχημονούν παρά πολλά χρόνια, ενώ οι κάτοικοι επανειλημμένα φρόντισαν τα συμφέροντα των κομμάτων και των στελεχών τους. )

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Η προσωπική μας άποψη, όσο σκληρή και να είναι, είναι επιεικέστερη από τα σχόλια τα οποία διαβάσαμε σε σειρά από media. ( Θυμηθείτε τι ίσχυσε στη Ρωσία στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο μόλις ανέλαβε καθήκοντα ο Πούτιν, και πως λειτούργησε το σύστημα σε αυτή τη χώρα. To balance στην Ελλάδα έχει τεράστιο πρόβλημα )

* Οι κύριοι οι οποίοι διοικούν το δήμο Γλυφάδας γνωρίζουν πως μπορεί να καταστεί εφικτό χωρίς λειτουργία να δέχεται ένας πολίτης διώξεις και κατασχέσεις, ενώ στον αντίποδα να συνεχίζεται η παράνομη λειτουργία των διαπλεκόμενων αναμεταδοτών Ρ/Σ από τα αυθαίρετα της Τερψιθέας.

Επίσης, οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πως μπορεί ολόκληρο το σύστημα να συνηγορεί για τα συμφέροντα όσων δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το τόπο (νότια προάστια) και ενώ οι υπάλληλοι του υπουργείου είχαν καταγράψει σύμφαση και συμβολή αρμονικών από τους παράνομους αναμεταδότες στα αυθαίρετα της Τερψιθέας ορισμένοι να οδηγούν τόσο τους υπαλλήλους όσο και τον δικαστικό λειτουργό εκεί που δεν υπήρχε λειτουργία.

Τέλος, αν υφίσταται πραγματικά η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης στη χώρα μας, το γνωρίζουμε καλύτερα από όλους, δεδομένου ότι παρείχαμε το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων όσων αφορά τις ενέργειες των εμπλεκομένων, και οι δικαστές επέλεξαν την κακοδικία, ( χωρίς να εξετάσουν τα στοιχεία ). Εξέτασαν όσα βόλευε και εξυπηρετούσαν τα στενά πολιτικοοικονομικά και συστημικά συμφέροντα. 

Η κακοδικία σαφώς ευεργετούσε τις σκοπιμότητες και τα συμφέροντα όσων κέρδιζαν και συνεχίζουν να κερδίζουν από το κοινωνικό σύνολο, χωρίς πραγματική δημοκρατία στο τόπο μας. 

Αναλυτικότερα: Στις 26/10/1999, ακριβός πριν από 17 χρόνια,  υφίστατο μια εσωτερική αξίωση όπως πληροφορηθήκαμε από μεγαλόσχημο για ευθεία ενέργεια διώξεων κατά του υποφαινόμενου. Οι κατά τόπους αστυνομικές αρχές, οι οποίες είχαν λάβει το εσωτερικό μήνυμα με κάλεσαν στο Α.Τ λέγοντάς μου ένα παραμύθι δήθεν για καταγγελίες πολιτών, όμως όταν τους πίεσα μου ανέφεραν την αλήθεια και μου επέδειξαν εσωτερικό μήνυμα στο Α.Τ το οποίο ανέφερε να γίνει δίωξη σε εμάς.

Καλώντας το Α.Τ Τερψιθέας Γλυφάδας, τους αρμοδίους του υπουργείου επικοινωνιών, καθώς και δικαστικό λειτουργό, όφειλαν να κάνουν μετρήσεις ώστε να εντοπίσουν λειτουργία καθώς και παρεμβολές ώστε να νομιμοποιούνται οι περαιτέρω ενέργειές τους.

Στις μετρήσεις των υπαλλήλων του υπουργείου επικοινωνιών εντοπίστηκε συμβολή και σύμφαση αρμονικών με απόρροια παρεμβολές από αναμεταδότες οι οποίοι ευρίσκοντο στα αυθαίρετα της Τερψιθέας.

Μολονότι εντοπίστηκαν τα αίτια των παρεμβολών, η υποχρέωση τόσο των αστυνομικών αρχών, όσο και του δικαστικού λειτουργού, και των υπαλλήλων του υπουργείου , ήταν να οδηγηθούν στο σημείο παρεμβολών και να ενεργήσουν κατά το νόμο.

Όλα αυτά σε μια χώρα που τηρούνται οι νόμοι, όχι στην Ελλάδα της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Οι κύριοι αντί να οδηγηθούν εκεί που εντόπισαν τις παρεμβολές, και να οδηγήσουν το βαν του υπουργείου και τον δικαστικό λειτουργό στα αίτια του προβλήματος μάλλον είχαν σαφείς εντολές να στραφούν κατά του αριστερού πολίτη ο οποίος δεν λειτουργούσε σταθμό.

Έτσι, στις 26/10/1999 στις 14:30 μ.μ., έχοντας καταγράψει τις παρεμβολές από τα αυθαίρετα της Τερψιθέας, αυτοί αντί να οδηγηθούν εκεί, οδηγούνται εις το δικό μας κτίριο, και χωρίς καμία αιτιολόγηση προβαίνουν σε κατάσχεση ανενεργών συσκευών, οι οποίες δεν ήταν καν συνδεμένες στο δίκτυο ηλεκτροδοτήσεως.

Σε δυο δίκες που ακολούθησαν, έχοντας τα πλήρη στοιχεία όσων μεθοδεύτηκαν, όπως και απομαγνητοφωνημένα κείμενα συνομιλιών με τους εμπλεκόμενους, τα οποία αποδείκνυαν ότι οι ενέργειές τους δεν τηρούσαν το γράμμα του νόμου, οι δικαστές επέλεξαν να αρκεστούν σε όσα μεθόδευσαν οι δημόσιοι υπάλληλοι της συντεχνίας τους.

Σκεπτόμενοι άνθρωποι είστε, και δεν είχαμε, ούτε έχουμε λόγους να αναφέρουμε ψεύδη στους συμπολίτες μας.  Ποιοι δηλώνουν πολιτικοί στο τόπο μας, ποιοι κερδίζουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, και πως, και ποιοι είναι ειδικοί και αρμόδιοι για το Ε.Σ.Ρ;

Τα εγκλήματα κάποια στιγμή πληρώνονται

Σας θυμίζουμε, ότι σε ένα πλήρως ελεγχόμενο κομματικά δήμο, χωρίς να έχουμε λάβει ούτε μια δεκάρα από το κοινωνικό σύνολο, παρείχαμε ανιδιοτελώς όσα μας στερούσαν και συνεχίζουν να μας στερούν, ενώ αποκομίζουν ετησίως εκατομμύρια ευρώ. ( Δείτε τους προυπολογισμούς και ισολογισμούς του δήμου Γλυφάδας, και κρίνετε επαρκώς που οδηγείται το μεγαλύτερο τμήμα των χρημάτων. Σαφώς στα κόμματα..., στους ημέτερους των κομμάτων, κ.α. )

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


Η συστημική ενόχληση όσων δεν πληρούν τα κριτήρια υγιούς εκπροσωπήσεως του κοινωνικού συνόλου, και επί δεκαετίες χτίζουν διαφθορά και διαπλοκή για τα μικροπολιτικά και λοιπά τους συμφέροντα. Αύριο υφίστανται και τα δικά μας, τα οποία ληστεύτηκαν και ληστεύονται από επιτήδειους επί 50 χρόνια. ( Από τον απαλλοτριωμένο Βόσπορο Γλυφάδας, ο οποίος χαρίστηκε στον Λάτση, μέχρι τις διώξεις και κατασχέσεις του Γλυφάδα FM, ώστε να αποκομίσουν περισσότερα Αλαφούζοι, ΡέστεςΒαρδινογιάννηδες, κ.α., μέχρι την εξαίρεση του δημότη με εντοπιότητα από τις δημοτικές εκλογές, για τα οφέλη των ήδη ωφελημένων κομματικών μελών - οικογενειών, όλα αποτελούν απόρροια των κομματικών κυβερνήσεων και όσων διαμόρφωσαν ως πολιτικοοικονομική διαπλοκή στη χώρα μας έπειτα της μεταπολιτεύσεως. ) 

Το απόστημα - σήψη της κομματοκρατίας, και της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, με επεκτάσεις στην κοινωνία - λαό θα σπάσει, για την ωφέλεια, όσων ανάλογα με εμάς, γνωρίζουν ότι ληστεύτηκαν και ληστεύονται επί δεκαετίες. 

Από εμάς εξαρτάται αν θα προκύψουν μελλοντικές διαφοροποιήσεις στο τόπο μας, οι οποίες θα καλύπτουν δίκαια το κοινωνικό σύνολο, η αν θα συνεχίζεται, αρχικά, η προσβολή της αξιοπρέπειάς μας, των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, καθώς και των συμφερόντων μας, κόντρα στα συμφέροντά των ήδη εξασφαλισμένων σε όλα τα επίπεδα, οι οποίοι διέπονται από ακόρεστη πλεονεξία, η οποία τους οδηγεί στον κανιβαλισμό και την απανθρωπιά, διαβάλλοντας τόσο την πολιτική, όσο και την κοινωνική ζωή. 

( Θεωρείται ότι εγώ σας υβρίζω, η αποτελούν διαχρονικά ύβρεις οι τακτικές των κομμάτων, καθώς και του συστήματος το οποίο διαμόρφωσαν σε συστημικό και κοινωνικό επίπεδο ;;; )

Τέλος, εμείς όπως γνωρίζετε είχαμε επιλέξει να κάνουμε ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ στη Γλυφάδα, και επί χρόνια κάναμε ραδιόφωνο ( όπως υφίστατο ), και δείτε ακόμα και σήμερα τις ενέργειες από τη πλευρά ΟΛΩΝ των κομμάτων. Μας εκπροσωπούν ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο λαός της Ελλάδας είναι για τα πανηγύρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">