ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ΚΚΕ δεν συμμετέχει σε παζάρια για το ΕΣΡ

Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε παζάρια και παιχνίδια που έχουν ως κύριο στόχο την αναδιανομή της πίτας στα ΜΜΕ και το ποιος θα επικρατήσει σε αυτή την αναδιανομή αναφέρει ο Περισσός, σχολιάζοντας την κυβερνητική πρόταση για να αναλάβει το τιμόνι του ΕΣΡ ο Βύρωνας Πολύδωρας.

Ο Περισσός μιλά για προσπάθεια αποπροσανατολισμού από πλευράς κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης:

«Έχουν αναγορεύσει σε μητέρα των μαχών την μεταξύ τους αντιπαράθεση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και της συγκρότησης του ΕΣΡ, για να κρύψουν τη στρατηγική τους σύμπλευση σε όλα τα άλλα σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα που επιδεινώνουν τη ζωή του λαού υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

Παρών δήλωσε ότι θα ψηφίσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, από θέση αρχής του κόμματος απέναντι στον ρόλο των ανεξάρτητων Αρχών. 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων για το ΕΣΡ, ο κ. Παφίλης ανέφερε ότι τα ονόματα που προτείνονται για το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οδηγούν σε πολιτικά συμπεράσματα.

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς αναρτούμε τη θέση των πολιτικών κομμάτων ώστε να περάσουμε τη θέση της κοινωνίας (του κυρίαρχου Ελληνικού λαού) ο οποίος ενώ πρωτοστάτησε στα ερτζιανά της χώρας μας ώστε να υπάρξουν Ιδιωτικές Ραδιοτηλεοράσεις, ανοίγοντας τη ''πόρτα'' για αυτές, τα αστικά πολιτικά κόμματα άφησαν απ' έξω το λαό και δημιούργησαν την πολιτικοοικονομική τους ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Είναι τεράστιο λάθος το σύνολο των κομμάτων - πολιτικών, σήμερα, να μην αποκαθιστά ένα πλαίσιο πραγματικής λαϊκής κυριαρχίας στο χώρο των ραδιοτηλεοράσεων, και να αφήνει τόσο την αξιωματική αντιπολίτευση όσο και την κυβέρνηση να περάσουν όσα εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς.

Η υποχρέωση των κομμάτων είναι σαφής και οφείλουν την υπηρέτηση του λαού, και ειδικότερα όσων κατακρεουργήθηκαν επί δεκαετίες ώστε κάθε Αλαφούζος να έχει στην κατοχή του σειρά Αντισυνταγματικών ομίλων ραδιοτηλεοράσεων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ΚΚΕ δεν συμμετέχει σε παζάρια για το ΕΣΡ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">