ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρακολουθείστε ζωντανά τα παζάρια στη Βουλή για το ΕΣΡ

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης χαρακτήρισε συνταγματικό ατόπημα ότι το πολιτικό σύστημα δεν κατόρθωσε επί 14 μήνες να συγκροτήσει το ΕΣΡ, και ανακοίνωσε την πρόταση για τη σύνθεση του ΕΣΡ με πρόεδρο, τον Β. Πολύδωρα, και αντιπρόεδρο τον Ροδόλφο Μορώνη. Μέλη του συμβουλίου οι Πόπη Διαμαντάκου, Βασίλης Καραποστόλης, Λίλιαν Μήτρου, Βασίλης Μουλόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αγγελική Σγώρα, Γιάννης Τζανετάκος.


Προσωπικά εμάς δεν μας βρίσκουν σύμφωνους οι προτάσεις της κυβέρνησης και των υπολοίπων αστικών πολιτικών κομμάτων, και για πολλοστή φορά επισημαίνουμε ότι παζαρεύουν την δική τους ευημερία καθώς και της οικονομικής ελίτ εις βάρος του κυρίαρχου Ελληνικού λαού.

Όποια και να είναι η έκβαση της συζητήσεως στη βουλή, και διαφαίνεται ότι δεν θα έχει επιτυχή κατάληξη, οι επιλογές από τη πλευρά των αστικών κομμάτων όσων αφορά τα πρόσωπα, σηματοδοτούν τη διαμόρφωση ενός κάκιστου και αντιδημοκρατικού ραδιοτηλεοπτικού πλαισίου στη χώρα μας.

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία σύμφωνα με την οποία όλες οι αρμοδιότητες για τον καθορισμό των αδειών τηλεοπτικών σταθμών και την διενέργεια της διαγωνιστικής διαδικασίας, περιέρχονται στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Η τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας, το οποίο ψηφίζεται την ερχόμενη Πέμπτη στην Ολομέλεια ερήμην της λαϊκής κυριαρχίας, των προτάσεων του λαού, όπως και των σύννομων αιτήσεων, οι οποίες κατατέθηκαν στους αρμοδίους υπουργούς χωρίς να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την υπηρέτηση του Ελληνικού λαού.

Για πολλοστή φορά σήμερα σας θυμίζουμε:



Αρθρο 1: (Μορφή του πολιτεύματος)
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Σημείωση: Περισσότερα από 20 χρόνια ενώ λειτουργούσαν χωρίς άδειες οι εκλεκτοί των αστικών κομμάτων τα διαπλεκόμενά τους, παράλληλα είχαν διορίσει και τους εκλεκτούς τους στο ΕΣΡ, ώστε να μην υπηρετούνται οι πρωτεργάτες των χώρου.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ( Τέσσερις δεκαετίες διώξεων,  και αυτοί παζαρεύουν σήμερα ερήμην του λαού αποκλειστικά για την προσωπική τους ευημερία και οφέλη.) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρακολουθείστε ζωντανά τα παζάρια στη Βουλή για το ΕΣΡ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">