ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Σε αυτόν το τόπο αξίζει μια καλύτερη μοίρα

Η Γλυφάδα είναι ο τόΠος μας, και σε αυτόν το τόπο αξίζει μια καλύτερη μοίρα.

Μαζί με το αίμα μου τρέχει παράλληλα και η Γλυφάδα, και σε κάθε δομή του DNA μου υφίσταται αυτός ο τόπος, από τον Βόσπορο μέχρι την Αιξωνή, και από την αρχαιότητα μέχρι την πυκνοκατοικημένη Τερψιθέα, από το παλιό δημαρχείο και το καφενείο του θείου μου στη πλατεία της πόλης, μέχρι το σύνολο από τις συνοικίες μας.

Μια χαμένη δόξα, ένα τιποτένιο σήμερα, καθώς και ένα αβέβαιο αύριο, δρομολογούν κάθε στοιχείο της ολότητας μου να επαγρυπνώ και να επιθυμώ την διαμόρφωση νέων όρων για την αναγέννηση αυτού του τόπου.

Μια αναγέννηση η οποία θα διαμορφώσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την πλήρωση όσων επιθυμεί ο κάθε ένας από το κοινωνικό σύνολο.

Αλλά για να γίνει αυτό, όπως έλεγα ραδιοφωνικά πριν από δεκαετίες, χρειάζεται Επανάσταση.

Μια ηθική επανάσταση κατά του βολεμένου, διεφθαρμένου, και άδικου κόσμου, ο οποίος αποτελεί το σημερινό αστικό κατεστημένο, μια επανάσταση κατά της διεφθαρμένης εξουσίας των αστικών κομμάτων, και μια επανάσταση κατά όλων εκείνων οι οποίοι διαρκώς, διαχρονικά, και συστηματικά, μας εμποδίζουν στην εξέλιξη και μας αποκεφαλίζουν.

Χρειάζεται η επανάσταση κατά της σάπιας συνειδήσεως που έχουν αποκτήσει οι περισσότεροι και περισσότερες από το κοινωνικό σύνολο. Μόνο και αποκλειστικά από μια κοινωνική επανάσταση, σαφώς χωρίς όπλα και βία, κατά όσων κάκιστα διαμορφώθηκαν επί δεκαετίες, θα έρθει η κάθαρση αυτού του τόπου.

Η νέα κοινωνία στην οποία βρισκόμαστε πρέπει να αποκτήσει συνείδηση της ιστορικής της ταυτότητας, και να διατυμπανίσει προς όλες τις κατευθύνσεις των αστικών κομμάτων, ότι η διαμορφωμένη δουλεία, από αυτούς, για την ωφέλεια των στελεχών της, πεθαίνει, και εμείς είμαστε οι ηγέτες του εαυτού μας, καθώς και του μέλλοντός μας.



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 

Νοέμβριος 2016 

Σημείωση: Με την είσοδο του νέου έτους, το 2017, σε συγκεκριμένο χρόνο θα σας καλέσουμε στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση της νέας μας παρατάξεως.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Σε αυτόν το τόπο αξίζει μια καλύτερη μοίρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">