ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Α.Γιαννακόπουλος: Καταβάλουμε κάθε μήνα 1.896,25 ευρώ ώστε να κάθονται στο δήμο Γλυφάδας !!!

Ο κ.Γιαννακόπουλος προασπίζεται με τον ορθότερο τρόπο το δημόσιο όφελος των συμπολιτών μας, δεδομένου ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου, με τον ''ευρωπαϊστή'' ευρωβουλευτή της ΝΔ, κυριολεκτικά ληστεύει το κοινωνικό σύνολο ευεργετώντας τους ημέτερους. 

Γιάννης Κουρδομένος: Όπως γνωρίζετε για την εν λόγω περίπτωση προσέφυγα δικαστικά, όμως, όταν αντιλήφθηκα δια ζώσης στην Εισαγγελία, ότι η συγκεκριμένη περίπτωση οδηγείται σε πλημμεληματικού χαρακτήρα δίκη, έκανα πίσω, δεδομένου ότι αναμένω από την σημερινή πολιτική ηγεσία, και συγκεκριμένα το υπουργείο δικαιοσύνης, την μετατροπή των ρουσφετιών, και την ευεργεσία ημέτερων, με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, σε κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη

Για πολλοστή φορά τονίζουμε ότι η νεοδημοκρατική παράταξη του δήμου Γλυφάδας εγκληματεί κατά του τόπου και των δημοτών, και παρέχει παράνομα τα χρήματα των συμπολιτών μας σε κομματικούς ημέτερους, ενώ παράλληλα παρανομεί σε σύννομες αιτήσεις.

Συγκεκριμένα: Μόλις λίγδωσε το άντερο οι φερόμενοι τοπικοί εκδότες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ετεροχρονισμένα στο τόπο μας, κατόπιν εντολών λήστεψαν και κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησία, όπως είναι η επωνυμία του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM - WEB 1977 - 2016''  και το ''νότια ματιά'' που είχε ως ιστοσελίδα ο έμμισθος του δημάρχου έγινε ΓΛΥΦΑΔΑ.

Αν ορισμένοι εκ των συμπολιτών μας έχουν προβεί σε αυθαίρετα συμπεράσματα πρέπει να αναθεωρήσουν, και να επεξεργαστούν ορθά τι ρόλο διαδραματίζουν όσοι με την ψήφο σας βρέθηκαν στο δήμο, διότι εμείς είχαμε μια εμπεριστατωμένη πρόταση - αίτηση για μια δομή όλων των δημοτών, χωρίς να πληρώνουν οι συμπολίτες μας μισθούς, και ορισμένοι έχουν κατακερματίσει επί σκοπίμου το κοινωνικό σύνολο των συμπολιτών μας, με 850 ΓΛΥΦΑΔΑ οτιδήποτε.

Όσων αφορά τα ειδικά ρουσφέτια

α) Ο Τσιώλης δεν προσλήφθηκε ως προσωπικός οδηγός του δημάρχου, τον προσέλαβε ρουσφετολογικά στο γκολφ της Γλυφάδας, ως οδηγό, ενώ το γκολφ δεν διαθέτει αυτοκίνητα. 

β) Ο έτερος στο ''γραφείο τύπου'', θεσμικά δεν χρειάζεται στο δήμο, και κάλλιστα την ''εργασία'' του, μπορούν να την αναλάβουν με τα ίδια χρήματα που λαμβάνει αυτός, δυο μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου, και να ενημερώνουν την ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας. Όποιος επιθυμεί προσωπικούς κονδυλοφόρους, είτε οδηγούς, να τους πληρώνει από τη τσέπη του, και σε καμία περίπτωση με τα χρήματα των δημοτών κ. ευρωβουλευτά της ΝΔ.

Η ανεργία διαμορφώθηκε από το κόμμα που διοικεί το δήμο, ενώ κόπτονται ότι προασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων, και ειδικά στα τηλεοπτικά ΜΜΕ. ( Τα εκατομμύρια ανέργων, και χιλιάδων στη Γλυφάδα, δεν τους απασχολούν ιδιαίτερα )

Την ίδια χρονική περίοδο, που έχουμε χιλιάδες νέες και νέους στη Γλυφάδα σε καθεστώς ανεργίας, δεν μπορείτε να προκαλείτε με τα ρουσφέτια σας και τις ειδικές σας ρυθμίσεις για τους ημέτερους.

Οι χιλιάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι όπως γνωρίζουμε (και γνωρίζετε) ότι αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα ανεργίας, οφείλουν να καταδικάσουν τις πρακτικές επιλεκτικής εύνοιας των ημέτερων από τη πλευρά του δημάρχου. 

Επίσης, σας καλούμε να ρίχνετε μια προσεκτική ματιά σε όσα δημοσιοποιούνται δημόσια από αρκετές ιστοσελίδες και blogs στα νότια προάστια, ώστε να έχετε ιδία άποψη αν πλην των ρουσφετιών σε ημέτερους, υφίσταται παράλληλα και χρηματισμός με μαύρα κάτω από τα τραπέζια, από τα ''δεύτερα βιβλία του δήμου Γλυφάδας'', όπως και από συγκεκριμένες οικογένειες, ( εντός και εκτός νοτίων) οι οποίες επιθυμούν διακαώς συγκεκριμένες διοικήσεις στα Νότια Προάστια της Αττικής.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος,
κάτοικος Γλυφάδας.
08-11-2016.


Σε συνεχεία σχετικής καταγγελίας μου και προς την γενική επιθεωρήτρια δημοσίας διοίκησης, κα Μαρία Παπασπύρου.


-προς τον προϊστάμενο των επιθεωρητών του 
ΣΕΕΔΔ, Κο Παναγιώτη Κατσαρό, και την επιθεωρήτρια, κα Παππούλη Μιράντα.

Στην φωτογραφία που φαίνεται ο ''άντρας'' με την φωτογραφική μηχανή, κοντά στο πρόσωπο του, και ακουμπάει στον τοίχο, ονομάζεται: Τσιώλης Νικόλαος και είναι ο παράνομος προσωπικός οδηγός του δήμαρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.

Ο εν λόγω οδηγός, που το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου, πλην όμως δεν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, από τις αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου 2014 είναι ο προσωπικός οδηγός του δήμαρχου.

Εμείς οι δημότες του δήμου Γλυφάδας καταβάλουμε κάθε μήνα 1.896,25 ευρώ για να κάθετε ο Ν. Τσιώλης σε ειδικό γραφείο του 4ου ορόφου του δημαρχείου Γλυφάδας, μαζί με άλλους τεμπέληδες.

Κύριε Κατσαρέ, περιμένω, πως και πως, το πόρισμα σας για τις περαιτέρω κατά νομό προβλεπόμενες ενέργειες μου.

-Ο 2ος εκ των τριών προσώπων, (με το κίτρινο πουκάμισο), μόλις με είδε να φωτογραφίζω με το κινητό μου τηλέφωνο, ενοχλήθηκε και ήρθε στα ίσια κατ΄ επάνω μου, εκτοξεύοντας απειλές. (έμοιασε στον εργοδότη του). Αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος και έκδοτης τοπικής ηλεκτρονικής ''φυλλάδας'', και επειδή προεκλογικά (το έτος 2014 με την φυλλάδα του) στήριξε τον Γιώργο Παπανικολάου, ο δήμαρχος του ανταπέδωσε την στήριξη, γι αυτό και του εξασφάλισε για 5 χρόνια μηνιαίες μισθοδοσίες σε βάρος των δημοτών για να κάθεται μπροστά από έναν υπολογιστή του δήμου και να διαβάζει τυχόν μεμπτά θέματα κατά του δήμαρχου, και στην συνεχεία να τον ενημερώνει, ενώ στο γραφείο «περί τύπου» δεν δικαιολογείται δημοσιογράφος, όπως ο ίδιος μου είχε πει στο παρελθόν !!!

Μετά και από τα παραπάνω παρατράγουδα, (υπάρχουν και άλλα πολλά παρατράγουδα που συμβαίνουν στο επιτελείο του δήμαρχου ευρωπαϊστή, με πρωταγωνιστή τον ίδιο), περιμένουμε εμείς τα κορόιδα που τον στηρίξαμε τον ευρωπαϊστή δήμαρχο, για να μην ξανά εκλέγει ο αλαζόνας Κόκκορης, να πάει μπροστά ο τόπος μας και η ελληνική οικονομία !!!

{Δήμαρχε, αν αισθάνεσαι ότι σε προσβάλω, με οποίον νομικό χαρακτηρισμό εσύ δώσεις, σε παρακαλώ, υπέβαλε μήνυση και σου δηλώνω ότι ανέκαθεν βρίσκομαι σε έκταση χειρός της δικαιοσύνης. Εξάλλου πολλές πολίτικες και προσωπικές γνωριμίες έχεις, τζάμπα δικηγόρους έχεις, και αδελφό δικαστή έχεις.


Εξάλλου δε, «αστέρι» είναι ο δικηγόρος Απόστολος Γεωργούλας, (τον οποίον εμείς οι δημότες πληρώνουμε, όπως τον Πινάτση κ.λπ.).

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
και να μου χορηγηθεί αντίγραφο για κάθε νόμιμη χρήση.



Σημείωση του Γ.Κ: Γνωρίζετε ότι περισσότερο πολιτισμένος δημότης δεν υφίσταται στο δήμο Γλυφάδας, όμως, δεδομένου ότι φτάσατε σε σημείο να αποθρασυνθείτε, μέχρι του σημείου να πληρώνετε με μαύρα γνωστούς εκβιαστές για σπίλωση και συκοφαντία, εις βάρος πολιτών που έχουν απόλυτα δίκιο, στον κατάλληλο χρόνο θα πληρώσετε περισσότερα από όσα αποσπάσατε από το κοινωνικό σύνολο, ενώ παρανομείτε στις αιτήσεις των δημοτών κ. δήμαρχε, και λοιποί στις καρέκλες του δήμου, με τις αποδοχές από το σύνολο των συμπολιτών μας.

* Δεν υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος χωρίς να έχει λάβει χρήματα να γίνετε σκόπιμα δημόσια ''συνήγορος υπεράσπισης'' είτε του δημάρχου, είτε των διοικούντων, και να στρέφετε κατά των υπολοίπων δημοτών.

* Τέλος, μπορείτε συνολικά να κάνετε ένα σύντομο υπολογισμό, ώστε να έχετε το συνολικό ύψος των χρημάτων που κοστίζουν οι ημέτεροι του δημάρχου σε βάθος τετραετίας, όπως και ο καθ' ένας εξ αυτών. Ενδεικτικά ο κολλητός οδηγός του δημάρχου, Τσιώλης, θα κοστίσει σε βάθος τετραετίας στους συμπολίτες μας πάνω από 91.000 χιλ. ευρώ. ( Σχεδόν 100.000 χιλ. ευρώ ο κάθε ένας εξ΄αυτών. ) Ρωτήστε ξανά ποιες ήταν οι κατατεθειμένες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, στις οποίες παρανόμησαν.

* Για ποιο λόγο χρειάζεται εκατοντάδες συμπολιτών μας να χρεωθούν παίρνοντας δάνειο ώστε να αποκτήσουν μια άδεια ταξί, και να ξυπνάνε από τις 5 το πρωϊ για ένα μεροκάματο 20 - 25 ευρώ, και να μην βρίσκονται στη θέση του προνομιούχου με τα 2.000 χιλ. το μήνα, ο οποίος όλη μέρα κάθετε ; ( Είναι βέβαιο ότι όσα ισχύουν κρίνονται όπως χρειάζεται από τους συμπολίτες μας )

* Για ποιο λόγο δεν βρίσκονται με 2.000 χιλ. το μήνα όσοι προηγήθηκαν τοπικά, και σαφώς όχι αυτοί που ακολούθησαν ετεροχρονισμένα; ( Δεν έχει να κάνει με την κομματική ταυτοποίηση των συγκεκριμένων ατόμων; ) Αντιλαμβάνεστε επαρκώς ότι η κομματοκρατία στους Ο.Τ.Α βλάπτει σοβαρά το κοινωνικό σύνολο, και την τοπική δημοκρατία - πολιτισμό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α.Γιαννακόπουλος: Καταβάλουμε κάθε μήνα 1.896,25 ευρώ ώστε να κάθονται στο δήμο Γλυφάδας !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">