ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Nταβατζηλίκι εκβιαστών και απατεώνων

Οι_εχθροί σε διαλέγουν, δεν τους διαλέγεις, και εμείς είχαμε κάνει πολλούς εχθρούς σε τοπικό επίπεδο, δεδομένου ότι όσο λειτουργούσε το τοπικό ραδιόφωνο άπειρες φορές είχαμε εκθέσει τις θέσεις μας όσων αφορά το νταβατζηλίκι εκβιαστών οι οποίοι επί δεκαετίες δρουν σε τοπικό επίπεδο εκβιάζοντας επιχειρηματίες, καταστηματάρχες, κ.α.

Αν υπάρχουν πολλοί από τους παλιούς κατοίκους Γλυφάδας, οι οποίοι δεν γνωρίζουν όσα μεταδώσαμε, σχετικά με αυτό το ζήτημα, προφανώς ψεύδονται, και μάλλον έχουν τους δικούς τους λόγους, τους οποίους θα αναλύσουμε στη συνέχεια.

Όπως γνωρίζετε η Γλυφάδα είναι ο τόπος μας, δεν είμαστε χθεσινοί, και επί πολλά χρόνια, δεκαετίες, βρισκόμαστε στην καρδιά αυτής της πόλης, ανάμεσα σε επιφανείς, 'επώνυμους', και διάσημους συμπολίτες μας, οι οποίοι γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια από το Α μέχρι το Ω όλες τις τοπικές παθογένειες οι οποίες διαμορφώνονται σε επίπεδο συστήματος και κοινωνίας.

Είχαμε πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα των κυκλωμάτων, πάσης φύσεως, τα οποία δρούσαν σε τοπικό επίπεδο, πουλώντας προστασία σε εκατοντάδες επιχειρήσεις, είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο.

Ήταν ο βασικός λόγος, αίτιο, έπειτα από τη λειτουργία του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, που ουδέποτε επιχειρήσαμε να χτυπήσουμε τις πόρτες των συμπολιτών μας, και ειδικά των επιχειρήσεων.

Σε αντιδιαστολή με όσα είχαν διαμορφωθεί στον παρελθόντα χρόνο, και ισχύουν ακόμα και σήμερα, με διαφορετικούς όρους, πλειάδα 'συμπολιτών' μας, και όχι μόνο, κινήθηκαν και κινούνται σε ανάλογη λειτουργία με το οργανωμένο έγκλημα και τις συμμορίες των εκβιαστών.

Ανάμεσά μας βρίσκονται αρκετοί με τάσεις εκβιαστικού χαρακτήρα, πλην των γνωστών κυκλωμάτων εκβιασμού, οι οποίοι είτε ληστεύουν το κοινωνικό σύνολο, (βλέπετε υπαίθρια διαφήμιση στο δήμο Γλυφάδας), είτε κινούνται στα χνάρια του οργανωμένου εγκλήματος, όμως, με προμετωπίδα είτε το σύστημα, είτε την πολιτική, είτε την ''εκδοτική'' τους ενασχόληση.

Όταν αρχίσαμε να γινόμαστε αποκαλυπτικοί σε τοπικό επίπεδο, στα τέλη της δεκαετίας του 90, αναδεικνύοντας αυτά τα φαινόμενα κοινωνικής σήψης, αυτόματα κινήθηκε το σύστημα, στο οποίο σαφώς υφίσταντο και συμμετέχοντες στα κυκλώματα των εκβιαστών πάσης φύσεως.

Άλλωστε οι δικές μας θέσεις ήταν σαφείς και δεν επιδέχονται καμιάς παρερμηνείας, δεδομένου ότι είχαμε προτείνει δημόσια η τοπική διαφήμιση να αποτελεί δημοτική δομή με μόνιμους υπαλλήλους, όπως και διαμόρφωση όρων για μια δημόσια δομή, όλων των κατοίκων, ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα τόσο των εκβιαστών, δεδομένης της δημοσιότητας, της αμεσότητας, και της μαζικότητας, όσο και να προστατεύονται οι κάτοικοι και επιχειρηματίες από το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο ξεκινά από τους κόλπους της κοινωνίας και καταλήγει στους αιρετούς, την πολιτεία, και τις αρχές της.   

Σαφώς, όπως αναφέραμε, η ισχύς των ορθών και ενδεδειγμένων δεν συνέφερε την διαμορφωμένη κοινωνική και θεσμική σήψη, δεν συνέφερε τους συμμετέχοντες σε αυτά τα κυκλώματα, και είχαμε την συγκεκριμένη τους δράση οργανώνοντας διώξεις και κατασχέσεις κατά της ελευθεροτυπίας.

Ως κάτοικοι πρέπει να διαλέξετε είτε την ισχύ των αυτονόητων, είτε την ταύτιση με το οργανωμένο έγκλημα και τους απατεώνες. Επίσης, όσοι δεν επιθυμούν να αντιληφθούν επαρκώς ποια είναι τα αίτια δεκαετιών παρανομιών από τη πλευρά των εκάστοτε διοικούντων και παρατάξεων εις βάρος μας μάλλον υπεκφεύγουν της πραγματικότητας.

Ποιος ανέδειξε δημόσια το φαινόμενο πολιτικοοικονομική διαπλοκή στη Γλυφάδα, όπως και την υπηρέτηση από τα αστικά κόμματα ημέτερων με σειρά αντισυνταγματικών ΜΜΕ ραδιοτηλεοράσεως;

Ποιος πέταξε στη σέντρα την σχέση ανάμεσα σε κόμματα εξουσίας, και τα στελέχη τους σε τοπικό επίπεδο, στους Ο.Τ.Α, με τους διαπλεκόμενους, όπως και την υπηρέτηση τους στους δήμους των Νοτίων προαστίων Αττικής εις βάρος των κατοίκων; Εσείς, η μήπως ο Τράγκας, ο Χατζηνικολάου, η ο Ευαγγελάτος

Μήπως ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης, αυτός ο κακομοίρης που δεν έχει στη κατοχή του περιουσιακά στοιχεία, ενώ είναι συνμέτοχος στο ''θέμα'' με τον Βίκτωρα Ρέστη, η μήπως ήταν ο ''κατεστραμμένος'' Κωστόπουλος, ο οποίος έτυχε της μεγαλύτερης υποστηρίξεως από το ΠΑΣΟΚ, και ενώ του παρείχαν 2 δις για μερίδιο των μετοχών του, για μια επένδυση λίγων εκατομμυρίων, αυτός είχε αρνηθεί; ( Μήπως σας δουλεύουν φόρα παρτίδα; )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Νοέμβριος 2016
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Nταβατζηλίκι εκβιαστών και απατεώνων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">