ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΣΡ: Ο συνταξιούχος αρεοπαγίτης Αθανάσιος Κουτρουμάνος προτείνετε από την ΝΔ


Η Νέα Δημοκρατία προτείνει τον τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρουμάνο για τη θέση του ΕΣΡ, και εμείς χωρίς να έχουμε καμία διάθεση να μειώσουμε το κύρος του εν λόγω δικαστού, και πολύ περισσότερο τις προθέσεις της ΝΔ, τονίζουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο διοικήσεως του ΕΣΡ είναι δοκιμασμένο επί δεκαετίες.

"Οι αυταρχικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, με όχημα τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά, για τη χειραγώγηση της Ενημέρωσης, οδήγησαν σε αδιέξοδο. Το αδιέξοδο αυτό πρέπει να αρθεί" τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Ε.Σ.Ρ. τον κ. Αθανάσιο Κουτρομάνο. Τέως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

"Πρόκειται για πρόσωπο με απόλυτα διαφανή δημόσια πορεία, εγνωσμένου κύρους και ευρύτατης αποδοχής, στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις.  


Η πρόταση Νόμου που παρουσιάσαμε η οποία καταργεί το νόμο Παππά και η υποψηφιότητα του κ. Κουτρομάνου επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας για λύση" δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος τονίζοντας ότι η κατάργηση των προβληματικών διατάξεων του νόμου Παππά θα πρέπει να προηγηθεί.

Σημείωση του ''Γ'': Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι στον παρελθόντα χρόνο έχουν διαπραχθεί σημαντικά και τεράστια λάθη στην στελέχωση και την δομή λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεοράσεως, τα οποία κόστισαν πολλά χρήματα στον Ελληνικό λαό και δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα.

Θεωρούμε ότι στην παρούσα φάση χρειάζονται άνθρωποι με βαθιά τεχνολογική γνώστη, πλην των νομικών, ώστε να υπάρξει η εύρυθμη και σωστή λειτουργία της ανεξάρτητης αρχής, άρα δίπλα στον έμπειρο δικαστικό, απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα, να υφίσταται ένας γνώστης της τεχνολογίας, και ειδικότερα των τηλεπικοινωνιών και της ραδιοτηλεοράσεως, και δεν το διαπιστώνουμε από τις προτάσεις της ΝΔ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΣΡ: Ο συνταξιούχος αρεοπαγίτης Αθανάσιος Κουτρουμάνος προτείνετε από την ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">