ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι μαθητές της Γλυφάδας είναι προτιμότερο να μάθουν όσα έμαθαν και οι προηγούμενες γενιές

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι/ες γνωρίζουν ότι επί σειρά ετών είχαμε καθημερινά την μεγαλύτερη αποδοχή συμπολιτών μας, μπαίναμε στα περισσότερα σπίτια των κατοίκων, και ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε έστω και μια από αυτές τις οικογένειες. 

Σε αντιδιαστολή με εμάς, τα αστικά κόμματα, τα οποία βρίσκονται στο δήμο Γλυφάδας, για την ωφέλεια των ήδη ωφελημένων, και όσων βρίσκονται από πίσω τους κινώντας νήματα για τον περαιτέρω πλουτισμό τους, επί δεκαετίες χρησιμοποιούν κατά το δοκούν τις χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας καθώς και τα μέλη τους.

Εμάς δεν μας έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο από τα διαπλεκόμενα, σε αντιδιαστολή άλλων, οι οποίοι διαμορφώνουν από κοινού την χειραφέτηση και χειραγώγηση των συμπολιτών μας, δίνοντας εντολή σε δασκάλους και καθηγητές για την ενεργοποίηση των μαθητών, ώστε να υπάρξει το άμεσο κομματικό τους όφελος, διότι όπως γνωρίζετε είναι στελέχη συγκεκριμένου κόμματος.

Ποιοι ενεργοποιούν τους μαθητές στη πόλη της Γλυφάδας;

Ενώ στον Άλιμο οι εργαζόμενοι στο τμήμα περιβάλλοντος με τη συνδρομή εθελοντών μάζεψαν τις ελιές, στο δήμο Γλυφάδας ενεργοποιήθηκαν οι μαθητές των σχολείων.  

Οι μαθητές της Γλυφάδας είναι προτιμότερο να μάθουν όσα έμαθαν και οι προηγούμενες γενιές των συμπολιτών μας, για τα αστικά κόμματα, τα οποία διαβάλουν το τοπικό πολιτισμό και δημοκρατία, για τα οφέλη των κομμάτων τους, εις βάρος του πολιτισμού, των κατοίκων, και τοπικής δημοκρατίας.

Οι μαθητές της Γλυφάδας πρέπει να μάθουν ποιοι και πως διαμόρφωσαν μια πόλη ουραγό, ενώ ήταν μια από τις πλουσιότερες πόλεις της χώρας μας, και είχε τη δυνατότητα να βρίσκεται στη θέση που της αρμόζει.

Οι μαθητές της Γλυφάδας πρέπει να μάθουν επαρκώς, ποιους βλάψαμε εμείς με ανιδιοτελή προσφορά δεκαετιών, και πόσους έχουν βλάψει τα αστικά κόμματα και μια χούφτα οικογένειες. 

Και τέλος, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γλυφάδας, καθώς και οι γονείς τους, είναι προτιμότερο να μάθουν ότι όσο υπάρχουν τα αστικά κόμματα, οι επαγγελματίες της πολιτικής, τα στελέχη κομμάτων καθηγητές και δάσκαλοι, και κυρίως όσοι βρίσκονται από πίσω τους για τα οφέλη τους, η πραγματική τοπική δημοκρατία και ανάπτυξη του τόπου μας δεν πρόκειται να υπάρξει.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Νοέμβριος 2016 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι μαθητές της Γλυφάδας είναι προτιμότερο να μάθουν όσα έμαθαν και οι προηγούμενες γενιές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">