ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κύριοι του δήμου Γλυφάδας δεν έχουμε κάτι προσωπικά μαζί σας

Κύριοι του δήμου Γλυφάδας δεν έχουμε κάτι προσωπικά μαζί σας, ούτε και προηγούμενα, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να βάζουμε τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις των συμπολιτών μας, και να καυτηριάζουμε τις πολιτικές σας. 

Οι προσωπικές μου θέσεις, απόψεις, η οτιδήποτε άλλο εκτίθεται δημόσια, κρίνεται από το κοινωνικό σύνολο, και όπως γνωρίζετε ο υποφαινόμενος, ως κάτοικος Γλυφάδας, και ασχολούμενος από την δεκαετία του 80 με την τοπική δημοσιογραφία, δεν έχει λάβει ποτέ ούτε μια δεκάρα από το δήμο.

Όσοι επέλεξαν, τόσο των προηγούμενων διοικήσεων, όσο και της σημερινής, να παρανομήσουν σε ένα δίκαιο αίτημα, και σε σύννομες αιτήσεις κατατεθειμένες στο δήμο Γλυφάδας από το 2004, μέχρι και πρόσφατα, ας απολογηθούν στους συμπολίτες μας για τις επιλογές τους, και ειδικά όταν από τη πλευρά τόσο των προηγούμενων διοικήσεων, όπως και της σημερινής, έχουμε τα πειστήρια πολλών ευεργετημένων, οι οποίοι δεν έχουν διαδρομή σε τοπικό επίπεδο.

Πρέπει να εμπαίζουμε το κοινωνικό σύνολο, και να παρακάμψουμε τον παράγοντα της ανομίας την οποία επέλεξαν ορισμένοι εις βάρος του δίκαιου αιτήματος μας, ενώ λειτουργούν κατά το δοκούν, και  χρειαζόταν η ''δημοτική συγκοινωνία'', οι ''ομπρέλες και τα καθίσματα'' στην παραλία, η ακόμα η αλλαγή των ''πινακίδων'' των οδών διότι ήταν πράσινες, όμως δεν χρειαζόταν η δομή των δημοτών που υφίστατο στη Γλυφάδα;

Αντί όσων άρμοζαν και αρμόζουν στη πόλη μας, και στο κοινωνικό σύνολο, εσείς ως κόμματα χτίσατε τον τοπικό κατακερματισμό για τα οφέλη των ημέτερων που πληρώνετε με τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας, όπως και τα οφέλη λίγων οικογενειών διαπλοκής, και κυρίως των αστικών κομμάτων σας, αντί των ορθών πολιτικών.

Στον αντίποδα σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δέχτηκε το σύνολο των προτάσεων του κόμματός σας ώστε να υπάρξει η σύνθεση του ΕΣΡ, άρα μήπως τοπικά στη Γλυφάδα ισχύουν διαφορετικοί όροι και κανόνες; ( Εσείς ως πρώην και νυν διοικούντες γιατί δεν δέχεστε την ισχύ των αυτονόητων για μια δομή όλων των δημοτών; Τοπικά θα διαμορφώνονται διαφορετικοί όροι; )

Πείτε και εξηγήστε επαρκώς γιατί σε ολόκληρη τη χώρα έχουμε δεκάδες δημοτικά Ρ/Τ, τα οποία ξεκίνησαν βασικά από στελέχη της ΝΔ, και στα νότια και τη Γλυφάδα δεν επιθυμείτε απολύτως τίποτα.

Αν εσείς θεωρείτε ότι δαπάνησα τα ελάχιστα χρήματά μου, όπως και την εργασία μου, ώστε να λειτουργήσει ένας τοπικός Ρ/Σ, τον οποίο εδίωκαν και κατάσχεσαν επανειλημμένα, και πρέπει να κάνω πίσω ώστε να υπηρετούνται τα δικά σας συμφέροντα, όπως και των ημετέρων σας, σφάλλεται και κρίνεστε. 

Εσείς οι οποίοι δραστηριοποιήστε ορισμένα χρόνια πολιτικά, και έχετε αφιερώσει το χρόνο σας, θέλετε να σας αναιρέσουν όσα κάνατε και κάνετε;;;   
Είμαι σαφής και συγκεκριμένος.

Για πολλοστή φορά αναφέρουμε, ότι επί σειρά ετών τοπικής λειτουργίας από την Τερψιθέα Γλυφάδας του Ρ/Σ, ενώ μας άκουγαν χιλιάδες συμπολιτών μας, και θεωρούσαν ότι αποτελούμε δημοτική δομή, η έμμισθους του δήμου, εμείς σε αντιδιαστολή των γνωστών τοπικά, σε όλους, οι οποίοι τύπωναν 500 φύλλα το μήνα, δεν είχαμε πάρει από το δήμο, και τους αιρετούς, ούτε μια δεκάρα, ενώ η μαζικότητα και η αμεσότητα σε σχέση με κάποιες τοπικές εφημερίδες ήταν αυτονόητη, διότι αρκετοί και αρκετές των συμπολιτών μας γνωρίζουν ότι πεντακόσια ήταν τα τηλέφωνα των οικογενειών συμπολιτών μας ημερησίως.

Να πάμε ξανά από την αρχή, όπως αποτελεί και θέση του κόμματός σας, όσων αφορά τις ραδιοτηλεοράσεις, για ποιούς, για τους ήδη υφιστάμενους, η για την διαμόρφωση όσων απαιτούνται για το αύριο και στα νότια προάστια, όπως αποτελούσε και αποτελεί το δικό μας ζητούμενο ; 

Πόσες φορές καλέσαμε, τόσο τις προηγούμενες διοικήσεις, όσο και την τωρινή, να συνομιλήσει με τους δημάρχους των όμορων δήμων, για μια ολοκληρωμένη διαδημοτική δομή όλων των κατοίκων στα Νότια; Γιατί δεν το πράττετε, θα αποτελεί ''δόξα'' του υποφαινόμενου, η νίκη των τοπικών μας κοινωνιών για το μέλλον όλων των κατοίκων; Σε σειρά άλλων προτάσεων δημοτών - κατοίκων πως πράξατε όσα αποτελούσαν προτάσεις τους; ''Δοξάστηκαν'' οι συγκεκριμένοι συμπολίτες μας;

Η απληστία με την οποία διοικούσατε και διοικείται αποδεικνύει πως θεωρείται ότι θα είστε αιωνίως κουμανταδόροι, και γι’ αυτό δεν φροντίσατε να καλύψετε τα ίχνη της πλεονεξίας σας, τα οποία έχουν εκτεθεί δημόσια από συμπολίτες μας, για την οποία είστε και κοινωνικά και κάποιες φορές και δικαστικά υπόλογοι.

Να θυμήσουμε αρκετές περιπτώσεις που βούηξε το πανελλήνιο για τον τρόπο της συνδιοικήσεως του δήμου από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; 

Το οικονομικό κουμάντο το έχει μια ολιγομελής ομάδα κατοίκων, πάνω από 30 χρόνια, ενώ υπόχρεοι καταβολής τελών και φόρων είναι το σύνολο των κατοίκων, τους οποίους δεν τους εκπροσωπείται επάξια.

Έχετε διαμορφώσει ένα πυρήνα φτωχοποίησης των κατοίκων, δεδομένης της ελλειματικής σας εκπροσωπήσεως, ενώ στον αντίποδα ενισχύσατε υπέρμετρα ημέτερους και φιλοπαραταξικούς σας οι οποίοι πρέπει να απολαμβάνουν τα χρήματα όλων των δημοτών.

Σε επίπεδο δήμου, επί σειρά ετών, δημιουργείται ένα εσωκομματικό πελατειακό σύστημα, με προεκτάσεις σε επίπεδο φιλοπαραταξιακών σας, για τους οποίους πρέπει να παρέχονται τα χρήματα των συμπολιτών μας, ενώ στον αντίποδα για χιλιάδες συμπολιτών μας δεν έχετε να επιδείξετε έργο ούτε ορθές πολιτικές διοικήσεως του δήμου.

Όσα έχουμε θέσει δημόσια είναι σαφή, γιατί δεν έχετε απαντήσεις;



Όπως γράφει συγκεκριμένα σε πρόσφατο άρθρο του ο Βασίλης Ρόγγας,
Υποψήφιος Διδάκτορας Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ''Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν ακόμα όλους τους συνωμοτικούς κανόνες μιας εντόπιας ξεπεσμένης μαφίας, όπως φαίνεται από την Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ της Βουλής. Στην πραγματικότητα, μετατράπηκαν σε λούμπεν αστικά κόμματα, που ο μόνος όρος επιβίωσης τους, ο πιο ζωτικός, είναι να ξανακερδίσουν με κάποιο τρόπο την κρατική εξουσία''.

Εμείς στον ''Γλυφάδα'' προσθέτουμε ότι βρίσκονται στην διοίκηση του δήμου Γλυφάδας επί σειρά τετραετιών, και παρανομώντας επί χρόνια στα αιτήματα των δημοτών, ενώ τα οφέλη των ημέτερων και φιλοπαραταξιακών είναι γνωστά και επανειλλημένα δημοσιοποιημένα.

* Η φωτογραφία με τον Βασίλη Ρόγγα είναι από το ilioupolisonline.gr, και όπως γνωρίζετε άπειρες φορές έχω θέσει δημόσια ότι για την μελλοντική ορθή διαμόρφωση σε επίπεδο ''κοινωνικοπολιτικοοικονομικό'' χρειάζονται καλοί επιστήμονες κοινωνιολογίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Σημείωση: Αν επιθυμείτε μετεξέλιξη του πολιτικού σας μέλλοντος, και το άτομό σας στο απυρόβλητο, διαμορφώστε τους υγιείς όρους εκπροσωπήσεως του συνόλου, και μην παρανομείτε σκόπιμα σε σύννομες ενέργειες των κατοίκων.

Άλλωστε, όση λάσπη και να εκτοξευθεί από επιτήδειους, σε τοπικό επίπεδο, έχουμε πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι γνωρίζουν ότι πριν από δεκαετίες θέσαμε δημόσια την αξίωσή μας για νομιμότητα, ισοπολιτεία, και πραγματική δημοκρατικότητα των ερτζιανών, όπως και την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοράσεων, σε εποχές που δημόσια από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις δεν ομιλούσε κανείς, η σχεδόν κανείς, ώστε να μην αδικήσουμε κανένα. (Σήμερα αυτά τα ζητήματα βρίσκονται στην ''ημερήσια διάταξη'' και στις συζητήσεις χιλιάδων Ελλήνων στα media και στην κοινωνία.)

Αυτά μεταδώσαμε εμείς δημόσια, σε αντιδιαστολή του συνόλου των media της διαπλοκής, τα οποία έφτασαν και στα δικά σας χέρια έντυπα, ως κόμματα εξουσίας εκείνης της περιόδου, όπως και στον πρόεδρο της δημοκρατίας.
( Θέλετε να εμπαίζουμε τους συμπολίτες μας, όσων αφορά τα κόμματα, τα οποία κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές, και τα στελέχη τους βρίσκονται στην διοίκηση των δήμων;) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κύριοι του δήμου Γλυφάδας δεν έχουμε κάτι προσωπικά μαζί σας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">