ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όταν η πραγματικότητα είναι γελοία χρειάζονται οι κλόουν !

Όταν η τοπική πραγματικότητα είναι γελοία χρειάζονται οι ''κλόουν'' καταστάσεις, ώστε να γίνουν αντιληπτά τα υφιστάμενα προβλήματα και παθογένειες, όπως και όσα ακολουθούνται από τα αστικά κόμματα.

Άλλωστε, σε μια κοινωνία η οποία έχει μετεξελιχθεί σε ζούγκλα, και ειδικότερα αυτή η διαμόρφωση έγινε από επαγγελματίες πολιτικούς των αστικών κομμάτων, σαφώς και με τη συνεργασία της κοινωνίας, χρειάζονται τρόποι και μέθοδοι αναδείξεως των υφιστάμενων, και αυτό δεν το κάνετε εσείς, ούτε το επιχειρήσατε. ( Εννοούμε η πλειονότητα. )

Όσοι θεωρούν σήμερα, σε μια κοινωνία εξ ολοκλήρου ελεγχόμενη από οικονομικά κέντρα, οικονομικές ελίτ, ότι υπάρχουν διαφορετικοί οδοί, πλην της κοινωνικής επανάστασης και δικαιοσύνης, προφανώς εμπαίζουν το άτομό τους. 

Η τηλεοπτική - διαπλεκόμενη εθνική πραγματικότητα, των καναλιών, τα οποία ''τρύπωσαν'' στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων, τα οποία κατευθύνουν το κοινωνικό σύνολο κατά το δοκούν, όπως γνωρίζετε επί 27 χρόνια ευεργέτησε λίγες οικογένειες, μερικές εκατοντάδες πολιτικών, όπως και τους εργαζομένους των διαπλεκόμενων.

Όσων αφορά τα εκατομμύρια πολιτών στη χώρα μας, αυτά δεν είχαν κανένα ουσιαστικό κέρδος από την δωρεάν λειτουργία των διαπλεκόμενων MME, παρά μόνον σήριαλ και σαπουνόπερες, όπως και πλύση εγκεφάλου από τους καλοπληρωμένους της δημοσιογραφίας, οι οποίοι σαφώς δεν ασκούσαν έλεγχο στην πολιτική εξουσία και γι' αυτό οδήγησαν την χώρα στην οικονομική καταστροφή.

Το κέρδος από τη λειτουργία των ραδιοτηλεοράσεων της διαπλοκής είναι περιορισμένο για λίγες εκατοντάδες ανθρώπους, ενώ τα εκατομμύρια, τα οποία είχαν βάλει στα σπίτια τους τον υποτιθέμενο πολιτισμό, έχουν υποστεί στην συντριπτική τους πλειονότητα οικονομική ζημία.

Η παράταση της γερασμένης ελληνικής πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας αυξάνει τον κίνδυνο κατάρρευσης του πολιτισμού, και είναι ένας κίνδυνος ο οποίος υφίσταται ως δαμόκλειος σπάθη επί του παρόντος.

Δείτε τα πεπραγμένα του σημερινού δημάρχου - διοικήσεως, ο οποίος ευεργετεί τους γαλάζιους, και θέλει να δημιουργήσει προηγούμενο ''Κόκκινης Κυριακής'' με δεκάδες μάλλον ''γαλάζιους και γαλάζιες'', οι οποίοι/ες γίνονται κόκκινοι; 

Ο ''Αγ. Βασίλης'' ήταν ένας (1), ενώ εσείς τους  κλωνοποιήσατε σύμφωνα με όσα διαμόρφωσαν στη βάση του θεάματος, και ενώ σας αρέσουν τα θεάματα, και τα αναπαράγεται, με πρόφαση την τόνωση της τοπικής αγοράς, δεν έχετε τοποθετηθεί επί τρεις δεκαετίες στις προτάσεις και αιτήσεις μας, έχοντας τοπικό δεδομένο και προηγούμενο.

Τι μεταδίδουν οι ραδιοτηλεοράσεις; ( Γιατί δεν τονώσατε την τοπική αγορά - κοινωνία 365 ημέρες το χρόνο; Μήπως γιατί οι προτάσεις δεν έγιναν από γαλάζιο και έγιναν από ανεξάρτητο δημότη; )

Εμείς ήδη έχουμε τα στοιχεία, σε τεράστιο βαθμό, κατάρρευσης του δικού μας τοπικού πολιτισμού, ( στη Γλυφάδα ), σε μια πόλη όπου οι κάτοικοί της, και ειδικότερα οι συστημικοί κύκλοι, όπως και όσοι/ες φέρουν φασιστικές και απαράδεκτες νοοτροπίες, διαμόρφωσαν μια μετεξέλιξη στην οποία ως τοπικές κοινωνίες στερούμαστε άμεσων και μαζικών δομών στο τόπο μας. 

Στη Γλυφάδα δεν έχουμε τίποτα, (επίσης στα νότια δεν έχουμε τίποτα), και με δεδομένο το διαμορφωμένο τίποτα από τη πλευρά δημάρχων και αιρετών, δρουν οι γνωστές αστικές συμμορίες οι οποίες πλουτίζουν σε ελάχιστο χρόνο, ενώ κοινωνικά και πολιτισμικά ο τόπος έχει μείνει στον μεσαίωνα, σύμφωνα με όσα ισχύουν διεθνώς, ακόμα και στο τελευταίο χωρίο της Ελλάδος.

Δεν είναι αρκετό να κρίνουν οι συμπολίτες μας, σύμφωνα με όσα διαμόρφωσαν, ότι σήμερα απαιτείται να γίνεις εγκληματίας ώστε να αποδείξεις το δίκιο σου, όταν στο δήμο έχουμε κομματικές διοικήσεις και επαγγελματίες των αστικών κομμάτων οι οποίοι λειτουργούν με γνώμονα τα οφέλη ημέτερων, παραταξιακών, και κομματικών τους, και αδιαφορούν πλήρως για χιλιάδες κατοίκων;

Ειδικά όσοι διαθέτουν και ένα μορφωτικό επίπεδο, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων, μπορεί να αποδεικνύεται ότι η λειτουργία τους είναι κοινών πλιατσικολόγων, οι οποίοι αποτελούν συνέχεια των κλεφτοκοτάδων, κατσικοκλεφτών, και λοιπών συμμοριτών, ενώ διατείνονται για τον πολιτισμό στον οποίο συμμετέχουν και έχουν και το πρώτο ρόλο;

Ετεροχρονισμένα δεν έπρεπε να αποκαταστήσουν όσα διαμόρφωσαν κάκιστα προ δεκαετιών ως αστικά κόμματα και εφαρμοζόμενες πολιτικές; ( Για εσάς το ορθό μάλλον είναι οι παρανομίες για την ωφέλεια των ''γαλάζιων'' ημέτερων !!!) 

Μήπως ξεχάσατε ποιοι ήταν κυβέρνηση το 2005 που δεχτήκαμε για πολλοστή φορά καταχρηστική δίωξη και κατάσχεση για τα οφέλη των συμμοριτών σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο; 

Μήπως ξεχάσατε τι ρόλο είχε εκείνη τη περίοδο ο σημερινός σας δήμαρχος;
Άλλαξε με το πέρασμα του χρόνου; (Η πουτ@ν@ αλλάζει; Να σας πω εγώ αν δεν γνωρίζετε, συνήθως δεν αλλάζει, όμως κάποιες φορές γίνεται και καλύτερη κυρία από τις υπόλοιπες. Αυτό όμως προφανώς δεν έχει ισχύσει με τον κομματικό σας δήμαρχο, διότι δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος ως δήμαρχος.)

Ουσιαστικά το δημαρχιακό αξίωμα παρέχεται είτε σε ανθρώπους που έχουν μια προσφορά, είτε σε νέους, ώστε να αποδείξουν ότι μπορούν να έχουν μια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και το τόπο.

Κοινοί πλιατσικολόγοι, και στον αντίποδα ένα κοινωνικό σύνολο το οποίο έχει κρεμαστεί επανειλημμένα από κάθε επιτήδειο, και ενώ σήμερα έχουν το σύνολο των αποδείξεων, αντί της ορθής λειτουργίας, την επόμενη φορά θα κρεμαστούν από τους επόμενους συμμορίτες... ώστε να διαιωνίζεται η ληστρική επιδρομή αντί της εκπροσωπήσεως του κοινωνικού συνόλου και του τόπου. 

Αν εξετάσουμε επιμελώς τα καθέκαστα σε τοπικό επίπεδο, ποτέ δεν σας βλάψαμε επί της ουσίας, και εσείς επιλέγετε συνειδητά να βλάπτετε τόσο το τόπο όσο και τους κατοίκους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com  

ΥΓ: Κατά καιρούς τα ''παίρνουμε στο κρανίο'' κανονικά, με όλους όσους σπέρνουν καταστροφή, και στη συνέχεια υπόσχονται ευημερία, πρόοδο, και ανάπτυξη στο τόπο μας, ενώ δεν υπάρχει κάτοικος ο οποίος δεν γνωρίζει την λειτουργία τους, άρα οφείλουν να στείλουν στον αγύριστο τα γερασμένα αστικά κόμματα και τις βιτρίνες τους με τους νέους γερασμένου εγκεφάλου.

* Στις επόμενες εκλογές θέλουμε να σας δούμε ως κοινωνικό σύνολο, και ειδικότερα τις χιλιάδες που υπονόμευσαν τόσο οικονομικά όσο και σε επίπεδο μέλλοντος, διότι χιλιάδες παιδιά συμπολιτών μας βρίσκονται στο εξωτερικό. 
Η Γλυφάδα δεν τους χώραγε, ενώ ''χώραγε'' τους ημέτερους. !!! ( Ούτε τους ''άλλους'' και ''άλλες'' χωράει.) 

Κόκκινη Κυριακή; 

Μάλλον απαιτείται να καθιερώσουμε την ''Ανατρεπτική Δευτέρα'', για την αναγέννηση που λέγαμε εμείς, και παλιγγενεσία που αναφέρουν άλλοι συμπολίτες μας. ( Επί της ουσίας απαιτείται Τοπική Παλιγγενεσία, και Ανεξαρτητοποίηση της διοικήσεως του δήμου, με επέκταση σε επίπεδο πόλης και τοπικής κοινωνίας.) Οι δημότες θα γίνονται πολιτικοποιημένοι πολίτες στις εθνικές εκλογές, ενώ στις τοπικές θα λειτουργούν με γνώμονα δημοτών κατοίκων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όταν η πραγματικότητα είναι γελοία χρειάζονται οι κλόουν ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">