ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να τα πούμε ένα χεράκι με την Intracom Telecom του Σωκράτη Κόκκαλη;;;

Του Γιάννη Κουρδομένου

Όταν κάνετε αναφορές στον όρο Smart City ( έξυπνη πόλη ) θα γύριζετε το χρόνο πίσω και θα θυμάστε όσα μεταδόσαμε από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005'' ο οποίος διώχτηκε επανειλημμένα, ενώ επί της ουσίας εδίωκαν τις ιδέες μας για πρόοδο.

1) O μεγαλοεπιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους 500 πλουσιότερους άνθρωπους του πλανήτη, πρέπει να παρέχει μια εξήγηση στους συμπολίτες μας, αρχικά που κατοικούσε όταν υφίσταντο οι μεταδόσεις του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005'', καθώς και αν γνωρίζει κάτι σχετικά με όσα μεταδώσαμε δημόσια όσων αφορά την ''ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ'' με την πιλοτική εφαρμογή του Ψηφιακού Πίνακα;

2) Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης, επίσης πρέπει να παρέχει δημόσια μια εμπεριστατωμένη απάντηση, αν είχε τύχει να ακούσει, είτε ο ίδιος, είτε συγγενικά και παρένθετά του πρόσωπα, τις μεταδόσεις μας, στις οποίες μεταδώσαμε πλειάδα από όσα ετεροχρονισμένα ακολούθησε ο ίδιος, αναφορικά με τις επιχειρήσεις που διαθέτει στον τομέα Ραδιοτηλεόραση, κ.α. media, παράλληλα με την ενασχόλησή του με αθλητικά σωματεία της πόλης.

3) Η κυρία Λυγνού, όπως ο κ. Δίβαρης, καθώς και ο Τάσος Ταστάνης,  πρέπει να παρέχουν μια σαφή απάντηση στους συμπολίτες μας, αν όσα μεταδώσαμε πριν από δεκαετίες τοπικά, διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο αναφορικά με όσα ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια στη πόλη της Γλυφάδας, με την δημιουργία ανεξάρτητων τοπικών παρατάξεων, ανεξάρτητης κίνησης πολιτών, καθώς και παρατάξεως για την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που αποτελούσε το δικό μας ζητούμενο πριν την δημιουργία αυτών των παρατάξεων.

4) Ο Πάνος Καμένος των ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ''  πρέπει να παρέχει μια ξεκάθαρη απάντηση, αν έχουν πέσει στην αντίληψή του όσα είχαμε μεταδώσει πριν από δεκαετίες, σχετικά με τα δυο κόμματα τα οποία σχημάτιζαν τα ισχυρά κόμματα του διπολικού συστήματος στη χώρα μας, και ασκούσαν πολιτικές μακράν κατά της πλειονότητας του Ελληνικού λαού. Αν γνωρίζει όσα μεταδίδαμε για την διαμόρφωση όρων μικρών και ανεξάρτητων πολιτικών κομμάτων.

5) Οι κύριοι και κυρίες των Οικολόγων Πράσινων, οι οποίοι έχουν ένα αυξημένο ποσοστό στελεχών τους στα νότια προάστια, πρέπει να παρέχουν μια ξεκάθαρη απάντηση στους συμπολίτες μας, αν γνωρίζουν όσα μεταδώσαμε πριν υπάρξει το κόμμα τους, σχετικά με την οικολογία, την πράσινη ανάπτυξη, και την προστασία του περιβάλλοντος.  

6) Οι κύριοι και κυρίες της ΝΔ, σε τοπικό επίπεδο, πρέπει να εξηγήσουν επαρκώς στους συμπολίτες μας αν είχαν ακούσει τις μεταδόσεις μας, οι οποίες υφίσταντο επί αρκετά χρόνια σε τοπικό επίπεδο, αναφορικά με την Ψηφιακή Πλατφόρμα Ραδιοτηλεοράσεως, και την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοράσεων, καθώς και όσα αποτελούσαν πάγιες προγραμματικές μας εξαγγελίες για το δήμο Γλυφάδας και δεν υιοθετήθηκαν από καμία παράταξη. ( Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε επί των υλοποιήσεων, η μήπως δεν μας αρμόζει; )

Θα μείνουμε όμως στο πρώτο σκέλος του κ. Κόκκαλη ο οποίος πήρε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «έξυπνος φωτισμός» των Best City Awards, που διοργανώνει η Boussias Communications, για την υλοποίηση πιλοτικού έργου «Έξυπνης Πόλης» στον Δήμο Ηλιούπολης, ενώ εμείς υπονομευόμαστε επί δεκαετίες από τα αστικά πολιτικά κόμματα, τα  οποία ελέγχουν τη τοπική αυτοδιοίκηση στο δήμο Γλυφάδας, ο οποίος σήμερα θα ήταν το σημείο αναφοράς πρωτοποριακού δήμου σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Παραθέτουμε για πολλοστή φορά, έπειτα από δεκαετίες μεταδόσεων μας από το τοπικό ραδιόφωνο, τις προτάσεις μας για την ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ( Δείτε Εδώ ), και σας θυμίζουμε σειρά διώξεων και κατασχέσεων κατά του υποφαινόμενου, όπως και σειρά άλλων υπονομεύσεων ώστε να μην βρεθεί στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας.

Εξετάστε ενδελεχώς ποιοι κινούν τα νήματα ακόμα και σήμερα στη χώρα μας, και αν πράγματι όσοι βρίσκονται στους θεσμούς και το δήμο Γλυφάδας είχαν ως γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη για το τόπο μας και το κοινωνικό σύνολο.

Αναφορικά με την Intracom Telecom.  Έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα τεχνολογίας IoT (Internet of Things), η οποία απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης που οραματίζονται μια “Συνδεδεμένη Πόλη” και επιθυμούν οι υποδομές τους να αλληλεπιδρούν με τους πολίτες.

Μέσω της πλατφόρμας επιτυγχάνεται απόλυτος έλεγχος της κατάστασης των υποδομών του δήμου ή της κοινότητας προκειμένου να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα και την κατάσταση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η IoT πλατφόρμα που εγκαταστάθηκε πιλοτικά στον Δήμο Ηλιούπολης αποσκοπεί στη μείωση των λειτουργικών εξόδων του και στην παροχή “έξυπνων” υπηρεσιών στους δημότες.

Κάποιοι οφελήθηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες, πλούτισαν υπέρμετρα, και στον αντίποδα, τα ίδια κόμματα και πολιτικοί, διαμόρφωσαν τους όρους της φυσικής μας εξοντώσεως στον ίδιο μας το τόπο, ώστε οι συντεχνίες που δεν παρέχουν τίποτα καινοτόμο και πρωτοποριακό να αποκομίζουν τα οφέλη του κοινωνικού συνόλου.

Copyright © 1977 - 2005 ΓΛΥΦΑΔΑ FM - All Right Reserved

Ο πρωτεργάτης Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός, του οποίου ακόμα και σήμερα τα αστικά κόμματα και συντεχνίες στο δήμο Γλυφάδας του στερούν το ψωμί και το μέλλον. ( Έχουν συμμαχήσει με γνώμονα να με εξοντώσουν, διότι δεν εξηγείτε διαφορετικά σειρά αιτήσεων και αποκλειστικά παρανομίες από τη πλευρά τους )

Γνωρίζετε πόσα χρόνια παρανομούν έπειτα από τις διώξεις  και κατασχέσεις που έγιναν σε βάρος μας. Δήμος εκπροσώπησης των δημοτών είναι αυτός; ( Δεν κάνουμε πολιτική όπως κάνουν οι κύριοι με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, λέμε την απόλυτη αλήθεια. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να τα πούμε ένα χεράκι με την Intracom Telecom του Σωκράτη Κόκκαλη;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">