ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απονομή τίτλου στην Γλυφαδιώτισσα παιδίατρο κ. Έλενα Μαλτέζου από το Jiantong University, Xian, στην Κίνα.

H συμπολίτισσά μας παιδίατρος - ιατρός Δρ, Έλενα Μαλτέζου, βραβεύτηκε μετά από πρόσκληση από το Jiantong University, Xian, στην Κίνα.

Έλαβε τον τίτλο του Επισκέπτη Καθηγητή στο Νοσοκομείο Xian Daxing Hospital, Xian, και στο Fourth Hospital of Yulin, Yulin, Κίνα.




Η κ. Μαλτέζου ( παιδίατρος ) το γένος Καμπουράκη (παλαιά οικογένεια της Γλυφάδας), αποφοίτησε απο το 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Γλυφάδας και ζεί μόνιμα στη πόλη μας όπου και διατηρεί και το ιατρείο της.

Η κ. Έλενα Μαλτέζου είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνοκινεζικού Ινστιτούτου Παιδιατρικής, το οποίο ιδρύθηκε πρόσφατα με σκοπό την κλινική και ερευνητική συνεργασία ανάμεσα στις δυο χώρες.



Η συμπολίτισσά μας παιδίατρος & λοιμωξιολόγος διατηρεί το ιατρείο της επί της οδού Γούναρη 219 στην Γλυφάδα.




Σημείωση του ''Γ'': Πολύ ορθά έχετε κινηθεί κ. Μαλτέζου, όσων αφορά το Ελληνοκινεζικό Ινστιτούτο Παιδιατρικής, διότι εμείς είχαμε δει την ουσιαστική μετεξέλιξη ανάμεσα στις δυο χώρες, πριν από δεκαετίες, όπως και την σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε δυο χώρες με χιλιετίες ιστορίας. Η σύσφιξη των σχέσεων σε επιστημονικό και πολιτικό επίπεδο είναι ωφέλιμη, αρκεί στο σκέλος της πολιτικής και της οικονομίας να υπάρχει προσοχή, και μην θίγονται τα συμφέροντα των λαών.

* Τονίζουμε ότι εμείς χρειαζόμαστε ένα διάστημα λίγων μηνών ακόμα, διότι δεν τύχαμε καμιάς υποστηρίξεως από τη πλευρά δήμου και πολιτείας, όσων αφορά τις προτάσεις και αιτήσεις μας, ώστε να λειτουργήσουμε σε μια διαφορετική βάση, όπως αποτελούσε την αρχική μας επιδίωξη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απονομή τίτλου στην Γλυφαδιώτισσα παιδίατρο κ. Έλενα Μαλτέζου από το Jiantong University, Xian, στην Κίνα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">