ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι τέως δήμαρχοι Γλυφάδας καταδικάστηκαν για δωροδοκία και δωροληψία

Γλυφάδα: Οι τέως δήμαρχοι Γλυφάδας Αττικής, (Κώστας Κόκκορης και Στέλιος Λανδράκης), καταδικάστηκαν για δωροδοκία και δωροληψία κατά την εκλογή, την 16-12-2016 από το Δικαστήριο του Θ΄Τριμ. Πλημ. Αθηνών, σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών έκαστος και στέρηση αξιώματος για ένα χρόνο για τον Κώστα Κόκκορη, ενώ η Πρόταση του κ. Εισαγγελέα ήταν, δύο (2) χρόνια για έκαστον κατηγορούμενο και στέρηση αξιώματος για τον α΄εξ αυτών.

Σοβαρότατες λεπτομέρειες της δίκης και καταδίκης των παραπάνω κατηγορούμενων για δωροδοκία και δωροληψία κατά την εκλογή (άρθρο 114 §1,2 Π.Δ. 351/2003), οι οποίες δεν έγιναν γνωστές στους δημότες, αν και έπρεπε να είχαν καταγραφεί στην εφημερίδα Ανατροπή στα Νότια, όπως και την εφημερίδα VIMA ONLINE. (ως προς vima online, είμαι βέβαιος ότι δεν είχε εμπεριστατωμένη ενημέρωση της ποινικής διαδικασίας).

Τόσο ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Ν. Πινάτσης, όσο οι κατηγορούμενοι: Κώστας Κόκκορης & Στέλιος Λανδράκης, καθώς και η μοναδική μάρτυρας αυτών, δικηγόρος, ΔΑΡΑ Παναγιώτα (σύζυγος του 2ου εξ αυτών), εν γνώσιν του ψεύδους και των συνεπειών του νόμου, κατέθεσαν μύρια ψέματα ενώπιον του Δικαστηρίου, μεταξύ αυτών και τα εξής οικτρά ψεύδη προκειμένου να υποβαθμίσουν τις κατηγορίες, με σκοπό την αθώωσή τους, όπως:

«Το επίδικο Συμφωνητικό Συνδιοίκησης και Προγραμματικής Σύγκλησης, είναι πλαστό, είναι αντιγραφή από το πρώτο Συμφωνητικό Συνδιοίκησης και Προγραμματικής Σύγκλησης, το οποίο τον μήνα Οκτώβριο 2006 είχαν υπογράψει ο Λανδράκης, με τον τέως δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρόπουλο και οι υπογραφές των κατηγορουμένων στο δεύτερο συμφωνητικό (γι΄αυτό που δικάζονταν), …είναι «κολάζ». 

Η μάρτυρας υπεράσπισης, Δάρα Παναγιώτα, ενόρκως κατέθεσε: οι υπογραφές μεταξύ τους είναι όμοιες και θα μπορούσε να είναι κολάζ από έγγραφα που είχαν υπογράψει οι κατηγορούμενοι στο παρελθόν ως δήμαρχοι.

Επίσης, και οι κατηγορούμενοι κατέθεσαν ότι το επίδικο συμφωνητικό είναι δημιούργημα των: Κουτσώνα και Γιαννακόπουλου, το οποίο στην συνέχεια έδωσαν στον Βαρβιτσιώτη, ο οποίος, από την βαρύγδουπη ήττα του στις εκλογές από τον Κόκκορη, το δημοσίευσε για να δικαιολογηθεί..._

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.

Σημείωση του ''Γ'': Οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται επαρκώς όσα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας, όπως και ποιοι και πως ρυθμίζουν την ''ενημέρωση'' των κατοίκων, σε μια πόλη που υφίστανται σαφή και συγκεκριμένα συμφέροντα κατά της κοινωνίας και των δημοτών.

Το συγκεκριμένο θέμα, προ ημερών, το διάβασαν εκατοντάδες, και από τις τοπικές ιστοσελίδες, και σαφώς και δημοσιογράφοι, και δεν υπήρξε ως θέμα σε κανένα media, εθνικό, δημόσιο, ιδιωτικό, κ.α., άρα όσοι διαμορφώνουν σε επίπεδο media αποκρύπτουν την αλήθεια. ( Εξετάστε τους λόγους )  


Διαβάστε επίσης : Γλυφάδα: Καταδίκη Κόκκορη - Λανδράκη για το σύμφωνο συνδιοίκησης

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι τέως δήμαρχοι Γλυφάδας καταδικάστηκαν για δωροδοκία και δωροληψία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">