ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στις 22 Δεκεμβρίου το ''δώρο'' σε 1,6 εκατ. συνταξιούχους

Εκεί που είχε ''κουμπώσει'', και πολλοί συνταξιούχοι από ''λεβέντη'' χαρακτήριζαν διαφορετικά τον Αλέξη, ο Τσίπρας τους κάνει ''τρίπλα''...
Το δωράκι Χριστουγέννων σε 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχων, πρόσκαιρα θα κλείσει στόματα, διότι είμαστε στη χώρα δούναι και λαβείν. 
Στις 22 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί  και θα δοθεί το δώρο έως 830 ευρώ στους λογαριασμούς 1,6 εκατομμυρίων συνταξιούχων μαζί με τις συντάξεις του Ιανουαρίου.
Το δώρο Χριστουγέννων εξήγγειλε στο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από την αρχή αναλήψεως κινείτε στη βάση κάλυψης οργανωμένων ομάδων και συντεχνιών, ασπαζόμενος όσα διδάχτηκε ως σύστημα, και θεωρώντας αποδοτικό το χαρακτήρα τους.
Το δωράκι θα δοθεί στο 60,3% των συνταξιούχων, και προσωπικά δεν γνωρίζουμε αν θα λάβουν και μεγαλοσυνταξιούχοι του Ο.Τ.Ε, της ΕΥΔΑΠ, του ΟΑΕΔ, υπουργείων, και άλλων οργανισμών, που εκτός από τις ''συνταξάρες'' απολαμβάνουν και ''άλλων'' προνομίων.
Η κατανομή του δώρου:
• Από 500 έως 830 ευρώ θα λάβει περίπου το 10% των συνταξιούχων (περίπου 270 χιλιάδες συνταξιούχοι).
• Από 300 έως 500 ευρώ θα λάβει περίπου το 20% των συνταξιούχων (περίπου 570 χιλιάδες συνταξιούχοι).
• 300 ευρώ θα λάβει περίπου το 30% των συνταξιούχων (περίπου 750 χιλιάδες συνταξιούχοι).
Η κυβέρνηση κάνει πράξη την παλιότερη δέσμευση της για 13η σύνταξη σε όσους συνταξιούχους το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. 
Η διανομή των 617 εκατ. ευρώ θα γίνει αντισυμμετρικά: όσοι από τους δικαιούχους λαμβάνουν τις μικρότερες συντάξεις, θα λάβουν τη μεγαλύτερη ενίσχυση.
Το ποσό που θα διανεμηθεί είναι 4,7 φορές μεγαλύτερο από το ποσό του ΕΚΑΣ που περικόπηκε το 2016.

Τα τελευταία δύσκολα μέτρα του μαραθωνίου
Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «διανύουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα ενός δύσκολου μαραθώνιου»
« Ο ΣΥΡΙΖΑ τα καταφέρνει, η οικονομία πάει καλύτερα από τις προσδοκίες, και η κυβέρνηση είναι σε θέση να μοιράσει τα πρώτα οφέλη στους ψηφοφόρους της και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι να κάνουν υπομονή για τις καλύτερες μέρες»
«Όσο τα περιθώρια της οικονομίας θα διευρύνονται και όσο περισσότερο η χώρα θα ανακάμπτει, τόσο ευρύτερη και ουσιαστικότερη θα είναι η κοινωνική αναδιανομή για την στήριξη αυτών που έχουν πραγματική ανάγκη». 

Οι φροντισμένοι του χθες 
Πραγματική ανάγκη σήμερα έχουν όσοι φροντίστηκαν στο χθες της χώρας, για τους οποίους δεν διακυβεύεται το ελάχιστο, και ενώ βρίσκονται στους Ο.Τ.Α ολόκληρης της χώρας, παρέχουν δια της πλαγίας σε ημέτερους, και μισθώνουν λασπολόγους και υβριστές, ώστε να συνεχίζονται οι υπονομεύσεις, καθώς και η υποβάθμιση της νοημοσύνης των συμπολιτών μας.

Οι φροντισμένοι των Ο.Τ.Α

Ουσιαστική ανάγκη σήμερα έχουν οι κύριοι φροντισμένοι δια της πλαγίας στους Ο.Τ.Α, οι οποίοι έχουν τις συντάξεις του πατέρα και της μάνας, και παράλληλα και τις αποδοχές από παράνομες πιστώσεις, και ειδικές προσλήψεις, ενώ οι υπόλοιποι ''να κάνουν υπομονή για τις καλύτερες μέρες''...

Μόνο που κανείς από  κυβερνητικής και πολιτικής πλευράς δεν αναφέρει, ποιες καλύτερες μέρες όταν δεν υπάρχουν ενέργειες από τη πλευρά τους; 

Πάτε καλά; Εμείς βάλαμε τη τέχνη μας, την εργασία μας, κατασκευάσαμε, διαμορφώσαμε, και λειτουργήσαμε, ενώ στον αντίποδα κάποιοι έπαιρναν δάνεια - δανεικά και αγύριστα ώστε να γίνουν ιδιοκτήτες, και σήμερα αυτούς συντηρείτε ως κυβέρνηση στα ερτζιανά της Αττικής.

* Ποιοι τερματίζουν στο Μαραθώνιο;

* Μετρήστε πόσα χρόνια παλεύαμε σε αντίξοες συνθήκες ώστε να ανατραπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ σήμερα είναι στα πράγματα με διαφορετικούς όρους, και ενώ υπήρξε επιλεκτικά η δικαίωση ορισμένων ξέχασαν τη δική μας

* Που κατατάσσονται τα κομματικά ραδιόφωνα; Δεν είναι οικονομικά συμφέροντα; Μη μου πεις; ( Κοινωνικά, και όχι στη βάση των οικονομικών συμφερόντων έχουμε; Άρα υπονομεύεται ο ''εργάτης'', και δεν λέω πρωτεργάτης.

Εσείς μέχρι σήμερα διαμορφώσατε αποκλειστικά υπαλλήλους και ολιγάρχες ιδιοκτήτες. Τι έχετε να επιδείξετε ως κυβέρνηση για τους εργάτες του χώρου - πρωτεργάτες - οι οποίοι θεμελίωσαν την μετεξέλιξη; ( Τζάμπα σας λένε ορισμένοι κομμουνιστές δεν είστε )

Είναι ανέφικτο τους εργάτες - πρωτεργάτες να τους εκπροσωπεί, η να τους εκπροσωπήσει ένας Γεωργάκης, Αλαφούζος, Κωστάκης, ( Καρατζαφέρης και σία υπαλλήλων, ) κ.α. ( Ορισμένοι εξ αυτών είναι οι μηνυτές - δοσίλογοι και καταδότες, οι οποίοι βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση και στράφηκαν κατά των υπολοίπων, λες και τα δημόσια αγαθά  ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ήταν χωράφι του πατέρα τους. 

* Το Καρατζαφέρη τον αναφέρω λόγω άμεσης σχέσης υπαλλήλων του στην ανώνυμη κατάδοση και καταγγελίες εις βάρος πολλών τοπικών σταθμών εργατών - πρωτεργατών της ραδιοφωνίας στα νότια. Ο ίδιος μπορεί να μην έχει ανάμιξη.

* Οι Γεωργάκηδες δια μέσω συνεργατών τους έκαναν μηνύσεις. 

Τέλος, τα στοιχεία τα έθεσα σε ένα ζήτημα το οποίο αφορά τους συνταξιούχους, διότι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχτισαν το μέλλον της χώρας, δεν το ήθελαν οι περισσότεροι όπως ισχύει, και εξηγώ ότι αποτελεί κουσούρι της φάρας μας η παροχή προνομίων σε ορισμένους, διότι στη συνέχεια γίνονται αγνώμονες, και στρέφονται κατά των υπολοίπων.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παρείχαν απλόχερα σε ημέτερους, σε όλα τα επίπεδα, και τις ραδιοτηλεοράσεις, και δεν παρείχαν και δεν αναγνώρισαν όσους προϋπήρχαν, άρα είναι αγνώμονες και καταστροφείς, και αντί διαφοροποιήσεων κάποιοι συνεχίζουν στα χνάρια τους. 

Όπως είχα πει πριν από πολλά χρόνια σε κάθε πρόσφορη ευκαιρία θα τονίζω ότι μας κυβερνούν οργανωμένα συμφέροντα, ενώ εμείς ποτέ δεν είμαστε οργανωμένα συμφέροντα. Ποια δικαιοσύνη, ποια αλληλεγγύη, και ποια Δημοκρατία; 

Καθίσταται εφικτό να διαδηλώσει ο Τσίπρας; Καθίσταται εφικτό να ισχύσει και με εμάς; ( Θέλω να πιστεύω ότι ορισμένοι τοπικά, οι οποίοι πολιτεύονται, διαθέτουν νοημοσύνη, αν και πολλές φορές αμφιβάλω, και επειδή απαιτείται η απόλυτη αλήθεια, αυτοί διαμόρφωσαν πόλωση και αποστροφή, και μου είπαν *να κάνω δική μου παράταξη, ( το οποίο ερχόταν σε ευθεία αντίφαση του οργανωτικού καταστατικού ), ώστε αυτοί που ''έλεγχαν ένα μικρό αριθμό συμπολιτών μας'' και ήταν σε οργανωμένες ομάδες, να αποκομίσουν άμεσα οφέλη, και προσωπικά για πολλοστή φορά να βρεθώ ''ξεκρέμαστος'', όπως βρέθηκα και στις δημοτικές για τα οφέλη των ''οργανωμένων''. )

* Στις 10 - 10 - 2014 ειπώθηκε το συγκεκριμένο, παρουσία μαρτύρων, έξω από το ελεγκτικό συνέδριο, από στέλεχος και σημερινό πρόεδρο.

Επαναστάτης μέχρι τελικής πτώσεως για την Ανατροπή τοπικά ΟΛΩΝ των οργανωμένων συμφερόντων που προανέφερα. Χρειάζεται πραγματική Ανατροπή  κατά όσων επιθυμούν ανατροπές για οργανωμένα συμφέροντα, και όσων επιθυμούν συντήρηση, επίσης, αποκλειστικά για τα οργανωμένα συμφέροντα. Σε μια κοινωνία δεν υπάρχουν αποκλειστικά τα οργανωμένα συμφέροντα, υπάρχουν του κοινωνικού συνόλου, και η υποχρέωση όσων πολιτεύονται σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ότι εφαρμόζεις για οργανωμένα συμφέροντα - ομάδες να ισχύει για όλους, και για κάθε ένα ξεχωριστά.




* Δεν έχουμε κλέψει τίποτα, συνειδητά, και ακόμα και σήμερα από τα έδρανα του δήμου Γλυφάδας μας ληστεύουν για τα οφέλη των ημέτερων. Γιατί; Δεν καταθέσαμε σύννομες αιτήσεις; Δεν τις θέσαμε σε δημόσια θέα; Αντιθέτως, επί δεκαετίες μας έκλεβαν τα δημιουργικά μας, τους σταθμούς μας, το μέλλον μας, όπως και μηχανήματα, επίσης, επιχειρήσεις και οτιδήποτε υπήρχε στο εσωτερικό τους, κ.α. ( Εμείς τι κλέψαμε ;) 

Καταθέσαμε αιτήσεις για πολυφωνία, πλουραλισμό, αμεσότητα, μαζικότητα, όπως και συνοχή, και τα αρνούνται οργανώνοντας και πιστώνοντας χρήματα για τοπικές φιέστες της μιας ημέρας. ( Αυτοί είμαστε; Αυτά πιστεύουμε; )

Η αποκέντρωση σημαίνει κάτι στους σημερινούς κατοίκους του Ν.Αττικής, ο οποίος είχε 500.000 χιλ. και σήμερα πάνω από 5.000.000 εκατομμύρια; 

Η αποκέντρωση σημαίνει κάτι στους σημερινούς κατοίκους των νοτίων προαστίων και της Γλυφάδας, η πρέπει όλα να βρίσκονται και να ελέγχονται από το δημαρχείο της παραλιακής, (πόλης), που χαρακτηρίστηκε κέντρο, ενώ δεν είναι το κέντρο;  ( Μηχανικοί - αρχιτέκτονες και λοιποί, χαράξτε επί χάρτου τη πόλη της Γλυφάδας, και δείτε ποιο είναι το κέντρο, και τι σημαίνει σήμερα αποκέντρωση σύμφωνα του τοπικού πληθυσμού και των κοινωνικών αναγκών.)

* Παρεμπιπτόντως ο Χάρυ Κλύν, ο οποίος έχει κάνει σημαία το ''Οι κλέφτες Φυλακή'', σε κανένα σημείο δεν αναφέρει τους δημάρχους και τους καλλιτέχνες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στις 22 Δεκεμβρίου το ''δώρο'' σε 1,6 εκατ. συνταξιούχους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">