ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έλεγχος του ΙΚΑ στο «Μίκης Θεοδωράκης»

Ελεγκτές του ΙΚΑ έκαναν έλεγχο στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης «Μίκης Θεοδωράκης», σε εκδήλωση της διοικήσεως Κωνσταντάτου με τροχούς της ''αγάπης''.

Για εμάς οι ''τροχοί της αγάπης'', αναμένοντας το καζίνο του Λάτση, προετοιμάζουν εκ προοιμίου τα μικρά παιδιά για τον τζόγο και την ρουλέτα.

Για εμάς  άλλου πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος του ΙΚΑ, όπως και στο καθεστώς το οποίο ισχύει.

Η ανακοίνωση 

Το χθεσινό μας παράσημο από τον έλεγχο του ΙΚΑ στην εκδήλωση μας μετα από καταγγελία . Κατέγραψαν όλους τους εκλεγμένους συνεργάτες μου και τους εθελοντές σε δύο δελτία. Ανθρώπους που άφησαν τις οικογένειές τους χρονιάρες μέρες για να προσφέρουν χαρά στα παιδιά μας. 

Όποιος έστειλε 6 ελεγκτές με συνοδεία αστυνομίας είναι ένα ανδρείκελο το οποίο δεν θα μας σταματήσει. Οποιους και αν ενοχλούμε εμεις θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά. Απόψε συνεχίζουμε κανονικά το Kids Festival στις 5 στο Μίκης Θεοδωράκης.




Σημείωση του ''Γ'': Εσείς - οι δήμαρχοι - αντιδήμαρχοι κ.α., είστε προνομιούχοι σε αντιδιαστολή τω υπολοίπων, διότι δραστηριοποιήστε πολλές φορές πιστώνοντας χρήματα - κονδύλια των δημοτών, επικαλούμενοι τη χαρά και την διασκέδαση, χωρίς να διατρέχετε κανένα κίνδυνο.

Στον αντίποδα, ''στους ελέγχους'' που γινόντουσαν σε εμάς ληστευόντουσαν οι εξοπλισμοί, άρα υφίσταται μια σαφής διαφοροποίηση. Εσείς μπορείτε και συνεχίζετε, έχοντας και εξασφαλισμένη διαβίωση !!!

Απ' όσο γνωρίζουμε οι δήμοι δεν έχουν στηρίξει μια σειρά από τοπικές εκδηλώσεις των κατοίκων - δημοτών, οι οποίες γινόντουσαν σε τοπικό επίπεδο, σε πλατείες, κ.α. Αντιθέτως, στηρίζουν αποκλειστικά τις δικές τους φαεινές ιδέες, όπως στη Γλυφάδα με ''Κόκκινες Κυριακές και Πράσινα άλογα''.

Τη πρωτοχρονιά ως δήμος θα στηρίξετε τις εκδηλώσεις των κατοίκων αναφορικά με τις κρατούμενες στο Ελληνικό, των οποίων τα παιδιά αντί για Christmas Kids Festival έχουν αποκλειστικά κάγκελα 

Πρωτοχρονιά έξω από το κέντρο κράτησης Ελληνικού & Πορεία (Σάβ.14/1/17)



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έλεγχος του ΙΚΑ στο «Μίκης Θεοδωράκης» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">