ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Επείγουσα καταγγελία του Α.Γιαννακόπουλου κατά της δημοτικής αρχής

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
Π Ρ Ο Σ:
Το Δήμο Γλυφάδας Αττικής.

ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, δημότη, κατοίκου και εκλογέα στο Δήμο Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ. 15, τ.κ. 165-61. Τηλ./fax: 210 9645005, κιν. 6972-797960.
Γλυφάδα, 22-12-2016

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ: ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΜΑΡΙΟ ΚΑΣΣΕΡΗ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΘΕΜΑΤΑ: Σελίδες 3 και 4, ακαθαρσίες σκύλου στο πεζοδρόμιο της οδού Ιάσονος αρ. 15, έξω από την κατοικία μου.

Σελίδα 5: βίδες 4ρις πακτωμένες στο πεζοδρόμιο της οδού Ζέρβα, πριν τον σηματοδότη προς της Λ. Βουλιαγμένης, από μεταλλικό στύλο φωτισμού που υπήρχε και αποκολλήθηκε από επίορκους υπαλλήλους. (έμμεσος κίνδυνος για σοβαρότατα ατύχημα).

Σελίδα 6: Υπολείμματα κλαδιών και φύλλων στο πεζοδρόμιο της οδού Ιάσονος έναντι του αρ. 11. Ως προς το πεζοδρόμιο, έτσι θα παραμείνει για πολλά χρόνια, αφού τα χρήματα των δημοτών τα σπαταλάτε σε φιέστες για την αυτοπροβολής σας.

«Ανεγκέφαλοι», σας έχω ξανά επισημάνει και εγγράφως, ότι το όχημα (κε ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΟΥΒΕΛΗ), που συλλέγει τα κλαδιά, να συνοδεύεται από υπάλληλο της καθαριότητας, ο οποίος με σκούπα και φαράσι να καθαρίζει τα υπολείμματα. «Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρώντα…». Οι κόκκινες Κυριακές σας μάραναν. Δεν σέβεστε το δημοτικό χρήμα, το οποίο ο λαός της Γλυφάδας πληρώνει τις μ@λ@κιες σας. (η λέξη: μ@λ@κιες, Σας είναι γνωστή από τον πορνοεκδότη και αποκλειστικό συνεργάτη του δημάρχου «σας», Γιάννη Καραχάλιο - tsouxtra.gr).

ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ «ΞΥΠΝΗΣΤΕ» ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!! (η φράση – στα τσακίδια -, είναι του δημάρχου προς εμένα την 20-04-2016 εντός της αιθούσης του Δημ. Συμβουλίου, επειδή του δήλωσα να εκφράζετε ευπρεπώς σε ότι με αφορά), Έχετε ακούσει να λαμβάνονται αποφάσεις του δημοτικού  συμβουλίου δια τις περιφοράς;;; Και επειδή αυτή η μέθοδος είναι του δημάρχου Γ. Παπανικολάου, άγνωστη στην πόλη πριν αυτός πατήσει το πόδι του στο δημαρχείο, η δια περιφοράς ψήφος είναι: Δια τηλεφωνικών κλήσεων σε δημοτικούς συμβούλους της αρεσκείας του δημάρχου. Ναι της αρεσκείας του δημάρχου, αφού γνωρίζει οτι π.χ. ο κ. Βασίλειος Μουλακάκης είναι αρνητικός σε θέματα που είναι επιζήμια για το δημοτικό ταμείο._




Καλή σας όρεξη ! ! !




Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της, για κάθε νόμιμη χρήση &
Να ενημερωθώ εγκαίρως ως προς τις ενέργειές σας.

Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ.

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος.

Σημείωση του ''Γ'': Συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα αναφέρονται από τον συμπολίτη μας.

Ενώ έχουν φαγωθεί εκατομμύρια ευρώ του δημοτικού χρήματος, η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη σε χιλιάδες σημεία είναι τριτοκοσμική, και ενώ είχαν ως πρόγραμμα μέριμνα για τους δημότες, πεζοδρόμια, πλακοστρώσεις, και κυρίως ενδιαφέρων.

Οι πιστώσεις τους σε χιλιάδες θέματα αποτελούν σκάνδαλο, και κυρίως για φιέστες, όταν χιλιάδες δημότες αντικρίζουν καθημερινά εικόνες τριτοκοσμικής πόλης.

Ο τρόπος - μέθοδος διοικήσεως είναι απαράδεκτος, διότι όλα αποφασίζονται δια τηλεφώνων, και έτσι πιστώνονται τα κονδύλια σε σειρά θεμάτων, από προσυμφωνημένες συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων.

Έχουν γνώση οι φύλακες, έχουν και νοημοσύνη, έχουν και μάτια, όσων αποφασίσατε στο παρασκήνιο, ακόμα και κατά της ζωής των δημοτών στη πόλη μας, για τα συμφέροντά σας καθώς και των ημετέρων σας.

Οι παρασκηνιακές σας μεθοδεύσεις, χαρακτηρισμών των δημοτών ποικιλοτρόπως, όσο εσείς και οι ημέτεροι σας αμείβεστε από το λογιστήριο του δήμου, καθώς και οι παρανομίες σας στα αιτήματά των κατοίκων, δηλώνει ότι ίσως ''υπερβάλουμε'', όμως δεν σφάλουμε στις αναφορές μας.

Τέλος, να παρέχετε η οποιαδήποτε λύση σε ημέτερους, και να εξασφαλίζετε η διαβίωσή τους, εις βάρος κάθε ορθής και ενδεδειγμένης διαδικασίας ιεράρχησης, δηλώνει ότι τόσο εσείς, όσο και οι ψηφοφόροι σας, έχετε κάποιες λαθεμένες καταβολές, όπως και συγκεκριμένα προβλήματα ορθής και ενδεδειγμένης νοοτροπίας - νοημοσύνης. ( Δυόμιση χρόνια εξασφαλισμένων ημέτερων, όπως και συκοφαντικών επιθέσεων, λάσπης και ύβρεων από εξαγορασμένους, αντί ορθής διοικήσεως. ) 

Σας παραπέμπω στο προηγούμενο άρθρο:

ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Επείγουσα καταγγελία του Α.Γιαννακόπουλου κατά της δημοτικής αρχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">