ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό - Αργυρούπολη: Διωγμός των προσφύγων με σφραγίδα δημάρχου

Του Γιάννη Κουρδομένου

Εμείς ως τοπική κοινωνία στα Νότια προάστια, και τη Γλυφάδα, γνωρίζουμε ένα απαράδεκτο λαό, και μια κοινωνία η οποία έχει απολέσει όλα τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι μια χούφτα οικογένειες ολιγαρχών έχουν καταστρέψει τη χώρα, το λαό, την μετεξέλιξη, το Σύνταγμα και τους νόμους μιας χώρας, μέχρι και τον Πολιτισμό της, ενώ όσοι διατείνονταν για αλλαγές έγιναν φανατικοί συνεχιστές του παλαιοκομματισμού και του χθες.

Οι Έλληνες σε όλη τη φάση της Ιστορίας τους υπήρξαν φιλόξενοι, ενώ επί του παρόντος ο Ελληνικός λαός είναι αφιλόξενος, και με εμμονές, έπειτα από τα παθήματά του, να εμμένει στην υποστήριξη και υπηρέτηση δέκα οικογενειών.

Επιστολή διαμαρτυρίας για την παρατεινόμενη, απαράδεκτη κατάσταση στο παλαιό αεροδρόμιο των Αθηνών απέστειλε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος. Αποδέκτης των παραπόνων είναι, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Μουζάλας.

Τα διαπλεκόμενα media βλέπουν όσα τους συμφέρουν, και είδαν την επιστολή διαμαρτυρίας  του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, ο οποίος βιάζεται να ''αδειάσει'' το Ελληνικό, ώστε να καρπωθεί υπεραξία και υπερκέρδη ο Λάτσης.

Είναι σαφές ότι υπάρχει μια βιασύνη για τα οφέλη του οικονομικού αυτοκράτορα, όμως στον αντίποδα, τόσο τα  διαπλεκόμενα media, όσο και οι δήμαρχοι της περιοχής, δεν είδαν, και δεν βλέπουν τις δικές μας διαμαρτυρίες δεκαετιών.

Αρκεί η πληθώρα; Ακόμα και οι ''αναρχικοί'', έκαναν πρωτοχρονιά στο κέντρο κράτησης των μεταναστών στο Ελληνικό με τα ολιγαρχικά συμφέροντα του ΑΝΤ1, για συστημική προβολή !!! 

Σαφέστατα υπάρχει σύγκλυση ανάμεσα στους αναρχικούς και την διοίκηση του δήμου, διότι οι αναρχικοί επιθυμούν την απελευθέρωση των μεταναστών, άρα να φύγουν από το Ελληνικό, και ο δήμαρχος την απομάκρυνσή τους, επίσης το ίδιο, άρα από κοινού υπηρετείτε τα συμφέροντα του Λάτση και των ολιγαρχών του κεφαλαίου. 

Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι η πλειονότητα των αναρχικών προέρχεται από πλούσιες οικογένειες, άρα υπάρχει μια ενδογενής αντίδραση κυρίως κατά των οικογενειών τους, και των επιλογών των δικών τους ανθρώπων. 

Αν σταθούμε στο γεγονός καταστροφής της κοινωνικής συνοχής στα νότια προάστια, είναι βέβαιο ποιοι είναι οι συντελεστές, όπως και ότι αυτοί βρίσκονται σε όλα τα κόμματα, και σε όλο το φάσμα της κοινωνικής διαστρωμάτωσης. 

Σε αντιδιαστολή του κ. Κωνσταντάτου, ο οποίος βιάζεται για το διώξιμο των προσφύγων από το Ελληνικό, υπάρχει και μια ολόκληρη μηχανή, η οποία επί χρόνια κινεί νήματα υπέρ των συμφερόντων Λάτση, και υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι δεν διέπονται από βιασύνη, δεδομένου ότι υπηρετούνται τα οφέλη τους συμμετέχοντας σε ΚΟΙΝΣΕΠ και ΜΚΟ.

Τέλος, γνωρίζουμε ότι παρακολουθείτε συνολικά συγκεκριμένες σελίδες, συγκεκριμένων συμφερόντων, τα οποία δεν είναι καθόλου καθαρά, και έχουν τεράστια ευθύνη σε όσα ίσχυσαν στη χώρα μας κατά του λαού και της οικονομίας, τα οποία έχουν από πίσω τους εφοπλιστικά και λοιπά συμφέροντα, άρα ανήκουν στην συντεχνία Λάτση, η τα αρπάζουν από τους Λάτσηδες για συγκεκριμένη προπαγάνδα, και επίσης γνωρίζετε ότι από αυτά τα media ποτέ δεν είδατε, η δεν διαβάσατε, έστω και μια αλήθεια, η οποία να αφορά όλους εμάς.


Η Επιστολή διαμαρτυρίας 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ ,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας θυμίσω τον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης τον οποίο προφανώς έχετε λησμονήσει .

Ο Δήμος μου , με εξαίρεση τα ακριτικά νησιά μας , από τον Σεπτέμβριο του 2015 είναι ο “πρωταθλητής “Δήμος στη φιλοξενία χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων υπό τις γνωστές τραγικές συνθήκες .

Η “Ειδομένη” τερματίστηκε , ο Πειραιάς άδειασε, το “Ελληνικό” όμως παραμένει , παρά την δέσμευση σας για εκκένωση του χώρου τον Μάρτιο του 2016 .

Ως Δήμος , εδώ και 15 μήνες κάνουμε το ανθρωπιστικό μας καθήκον υποστηρίζοντας υλικοτεχνικά τον καταυλισμό , καθήκον που θα συνεχίσουμε να επιτελούμε .

Αναρωτιόμαστε κύριε υπουργέ πότε θα κάνετε το δικό σας καθήκον δεδομένου ότι ο πολιτικός κρίνεται από την συνέπεια λόγων και έργων .

Δεν ζητάμε από εσάς άλλη μια πολιτική δέσμευση .
Καλούμε την πολιτεία και τον σύλλογο των Δήμων της Αττικής να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης και από εσάς προσωπικά να τιμήσετε την υπογραφή σας για την εκκένωση του καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών που “υποτίθεται” θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί από τον περασμένο Μάρτιο .
Κύριε Υπουργέ σας εύχομαι Καλή Χρονιά με ειρήνη σε όλο τον κόσμο !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό - Αργυρούπολη: Διωγμός των προσφύγων με σφραγίδα δημάρχου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">