ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η καπηλεία που διέπει τους κατοίκους Γλυφάδας είναι αστάθμητος παράγοντας

Του Γιάννη Κουρδομένου - Πρωτεργάτη της Ιδιωτικής και δημοτικής ραδιοτηλεόρασης - Διανοούμενου - Κριτή, και απλού ανθρώπου

Πράγματι έχουμε ''πολιτισμένους συμπολίτες'' στα Νότια προάστια, και ειδικότερα, τόσο έξυπνους, με τέτοιο συντελεστή νοημοσύνης, που έφτασαν στο σημείο, τα τελευταία χρόνια, να συναλλάσσονται ανώνυμα στα sosial media, θεωρώντας, είτε ότι κάνουν ενημέρωση, είτε ότι διαθέτουν πολιτισμό.

Βρέθηκαν μια σειρά πολύ προχωρημένων εγκεφάλων, οι οποίοι ως κάτοικοι στα νότια προάστια Αττικής, μόλις τους δόθηκε η δυνατότητα των wifi, και των sosial media, αναγορεύτηκαν στα αποκλειστικά ενημερωτικά μέσα της Γλυφάδας.

Το θέμα είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από το σύνολο των σελίδων στο facebook, οι οποίες αναπαράγουν κατά το δοκούν ειδήσεις της ιστοσελίδας του δήμου Γλυφάδας, με τον παράνομα προσληφθέντα Γιάννη Σκούφη ( τέσσερις προσφυγές μέχρι αυτή τη στιγμή στην Ελληνική Δικαιοσύνη ), μέχρι οτιδήποτε δημοσιοποιείται σε σειρά ιστοσελίδων, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη της Γλυφάδας και την τοπική ειδησιογραφία.

Καμία απολύτως σχέση με την πόλη της Γλυφάδας δεν υπάρχει και στη θεματολογία τους, η οποία κυρίως είναι θέματα της ευρύτερης περιοχής, και ελάχιστα θέματα της Γλυφάδας, αν και οι ανώνυμοι/ες για τους δικούς τους λόγους θεώρησαν πρέπον - σκόπιμο, να θέτουν τίτλους GLYFADA( οτιδήποτε).

Είναι άλλη μια κορυφαία έκφανση κοινωνικής και πολιτιστικής έκπτωσης, σε μια τοπική κοινωνία των Νοτίων προαστίων, στην οποία υπήρξαν οι πρωτεργάτες της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, μια δεκαετία πριν το σύνολο των υπολοίπων.

Σαφώς γνωρίζουμε ότι η κοινωνία αποτελείται από ένα μεγάλο φάσμα ημιμαθών ανθρώπων, με κατώτατο μορφωτικό επίπεδο, άρα τόσο η κοινωνική λειτουργία τους, όσο και η αποδοχή τους να διαβάλουν την ορθότητα στο τόπο μας αποτελεί την κύρια δημιουργία τους των τελευταίων ετών.

Αν ερωτηθούν, ο κάθε ένας - μία εξ αυτών, ποια είναι η προσωπική τους άποψη για το παντελές έλλειμμα άμεσων ραδιοτηλεοπτικών δομών στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα, στο σύνολό τους, έχουν μια δεδομένη και καθολική αδυναμία να παρέχουν έστω και ''μισή'' απάντηση.

Εμείς σας γνωστοποιούμε για άλλη μια φορά, ότι είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι λειτουργήσαμε Ψηφιακά - Ηλεκτρονικά μέσα στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα, και ενώ έχουμε καταθέσει σειρά αιτήσεων μας από την δεκαετία του 90 για μια επίσημη - οργανωμένη δομή άμεσης και μαζικής ενημέρωσης - αναγνωρισμένη από την πολιτεία, οι εκάστοτε κομματικές διοικήσεις - δήμαρχοι παρανόμησαν επί των αιτημάτων μας.

Έπειτα από 40 χρόνια διαδρομής σε τοπικό επίπεδο, και ειδικότερα δημόσιας και επώνυμης λειτουργίας, χαρακτηρίζω ''κοινωνική καπηλεία'' το γεγονός των κατοίκων Γλυφάδας, καθώς και των νοτίων προαστίων, οι οποίοι/ες δεν συνέδραμαν τους πρωτοπόρους - πρωτεργάτες, και σήμερα σε καθεστώς κοινωνικού κανιβαλισμού και αναρχίας προσπαθούν να εξαπατήσουν ο κάθε ένας/μια το άτομό τους ότι υπάρχει τοπική ενημέρωση.

Όπου δεν υπάρχει μαζικότητα και αμεσότητα, όπως και συμμετοχή του συνόλου, δεν υπάρχει επάρκεια ενημέρωσης, και όλα αυτά τα sosial σε καθεστώς ανωνυμίας εξυπηρετούν προσωπικές βλέψεις και συμφέροντα.

Στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα δεν έχουμε πραγματική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όλων των κατοίκων διότι ο κάθε ένας ''κάνει της κεφαλής του'', και αυτό το γεγονός φέρει πολιτική σφραγίδα. Η πραγματική ενημέρωση μπαίνει μαζικά και άμεσα στα σπίτια όλων των κατοίκων, όπως το είχαμε πετύχει πριν από χρόνια με θέματα που πέρναγαν άμεσα οι κάτοικοι από το RADIO ΓΛΥΦΑΔΑ και τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, πριν υπάρξει διάδοση του διαδικτύου.

Αν δεν υπάρχει ένα (1) επίσημο - αναγνωρισμένο από τη πολιτεία ΜΜΕ στα Νότια προάστια Αττικής, όλων των κατοίκων, και τα πολλά των πολλών, (sosial), ούτε ενημέρωση υπάρχει, ούτε μαζικότητα, ούτε πολυφωνία, ούτε ενδογενής Πολιτισμός. Στα νότια προάστια χρειάζεται ένα Μαζικό και άμεσο ΜΜΕ, και δεν μας συνδράματε ποτέ, διότι εσείς εκλέγεται όσους παρανόμησαν στις αιτήσεις μας, καθώς επίσης, εσείς δεν τοποθετηθήκατε ούτε μια φορά για όσα έχουμε περάσει δημόσια.


Λυπάμαι πραγματικά για όσους και όσες γνωρίζουν, ότι πριν υπάρξει διάδοση του διαδικτύου, την δεκαετία του 70 καθώς και του 80, ενώ είχαμε διαμορφώσει τοπικά μια σειρά πρωτεργατών στα ερτζιανά πρώτοι την κοινωνική διαδικτύωση, με συμμετοχή κατοίκων από την Τερψιθέα, την Γλυφάδα, το Ελληνικό, την Αργυρούπολη, την Βούλα, το Καβούρι, την Ηλιούπολη, κ.α., με απευθείας σύνδεση και δικτύωση στα FM και μεσαία κύματα, η μετεξέλιξη που μας επιφύλαξαν τα αστικά πολιτικά κόμματα, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής, σήμερα βαφτίζονται καπηλεία.

Ενώ δέχεστε την συμμετοχή σε όσα σας πέρασε η νέα τάξη πραγμάτων, δεν έχουμε τα δικά μας, τα ελληνικά, δεν έχουμε τα ερτζιανά του τόπου μας, δεν λειτουργούμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.  Ενώ βρισκόμαστε σε ένα ευλογημένο τόπο, με χιλιάδες χρόνια Ιστορία, και με τους προγόνους μας, οι οποίοι πέρασαν τον πολιτισμό σε όλα τα μήκη και πλάτη, είναι σαφές ότι δεν καλύπτονται από όσα διαμορφώσατε.

Οι δικές μου κεραίες επί δεκαετίες λαμβάνουν όσα δεν λαμβάνετε εσείς, και τονίζω ότι με το διαδίκτυο είναι κομμένοι οι δίαυλοι με τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τον αρχικό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας.

Δεν επικοινωνούμε πλέον, δεν καλύπτουμε τις προσδοκίες τους, δεν έχουμε Ελληνική επαφή, και αποτελεί κορυφαία ατίμωση της ιστορίας μας και των προγόνων μας.

Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο κρυβόμαστε από την ΙΣΤΟΡΙΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας, όμως το κυριότερο, δεν έχουμε διαύλους επαφής - επικοινωνίας με τους Έλληνες, διότι χωρίς ηλεκτρομαγνητική μετάδοση, δεν επικοινωνούμε μαζί τους.

Τα καλώδια δεν επικοινωνούν με τους ΕΛΛΗΝΕΣ, τα κύματα επικοινωνούν μαζί τους, και εμείς τα δικά τους κύματα δεχόμαστε, και άλλωστε μη ξεχνάτε ότι ο ''Ραρίας οικιστήρ'' ήταν ο πρώτος Δίαυλος, και εξ αυτού και το όνομά του. Ο πρώτος άνθρωπος πάνω στη γη και Δίαυλος, και όπως γνωρίζετε Δίαυλος είναι η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας δια μέσω συχνοτήτων. 

Ο Πρώτος ΕΛΛΗΝΑΣ, ο ΔΙΑΥΛΟΣ, ήταν ο πρώτος ''άνθρωπος'' σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία ο οποίος πάτησε στη γη, και αυταπόδεικτα ταξίδευε με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Είναι σαφές λόγω του ονόματος Δίαυλος, ότι ο ερχόμενος κατέβηκε από το διάστημα, διαφορετικά οι δημιουργοί της μυθολογίας θα του παρείχαν άλλο όνομα. Όσα υπάρχουν σε αρχαίους λαούς, αναφορικά με UFO και εξωγήινους, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η προχωρημένη τεχνολογία σκαφών τα οποία κινούνται με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. ( Αυτή την τεχνολογία δεν την διαθέτει κανείς άλλος μέχρι και σήμερα. )   

Να εξηγήσω για ελάχιστους ειδήμονες, ότι: μεταδίδοντας ηλεκτρομαγνητική κύμανση δια μέσω ενός διαύλου, τα κύματα μπορούν να φτάσουν ακόμα και μέχρι όλες τις άλλες διαστάσεις, ενώ τα καλώδια, το διαδίκτυο, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα και εξυπηρετεί τους μασόνους και τη νέα τάξη πραγμάτων.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να λειτουργήσουν παγκόσμια σε ΔΙΑΥΛΟΥΣ, σε συχνότητες, και με κατευθυνόμενη εκπομπή ειδικά σχεδιασμένων κεραιών, επίσης διαύλων. ( Το γεγονός δεκαετιών παρανομιών των εκάστοτε κυβερνήσεων, για ένα δορυφορικό και επίγειο - κοινωνικό πολιτισμικό πολυγλωσσικό παγκόσμιο δίαυλο των Ελλήνων, τον οποίο έχουμε αιτηθεί, μας βάζει σε σκέψεις ότι συνολικά τα αστικά κόμματα δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα, δεδομένου ότι παρανόμησαν επί των αιτήσεών μας. ) Αναφερόμαστε στην θυγατρική της ΕΡΤ για τα Νότια Προάστια Αττικής, και σας υμενθυμίζουμε σειρά διώξεων και κατασχέσεων κατά του δικού μας τοπικού Διαύλου.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM - WEB 1977 - 2017

Το σημαντικότερο όλων: Η ''κατρακύλα'' της χώρας μας ξεκίνησε έπειτα από τις συντονισμένες διώξεις και κατασχέσεις του Τοπικού μας Διαύλου στα Νότια Προάστια Αττικής, και δεδομένου ότι έχουμε μια σαφή πραγματικότητα στη χώρα μας, τονίζω: Σε  ενδεχόμενο που δεν υπάρξει αρωγή της πολιτείας, για επαναλειτουργία του τοπικού μας Διαύλου, στα Νότια προάστια, δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει ανάκαμψη της Ελλάδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Για εσένα που γίνεσαι φίλος και οπαδός των ανώνυμων σελίδων sosial media, ένα βασικό ερώτημα. Τις δικές μας θέσεις, προτάσεις, αιτήσεις, καθώς και θέματα τα είδες σε αυτές τις σελίδες ; Είδες τις αιτήσεις μας από την δεκαετία του 90, στα sosial, είτε σε οτιδήποτε άλλο υφίσταται στο Ν.Αττικής ; 

Δεν υπήρξα ποτέ υποκριτής και κόλακας. Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε ξανά μεταξύ μας, και όχι τις συνομιλίες των sosial, να μιλάμε πραγματικά μεταξύ μας, άμεσα και μαζικά, διότι σε οτιδήποτε ισχύει σε ένα έθνος και λαό υπάρχουν βασικά αίτια και υπαίτιοι.

* Ορισμένοι άνθρωποι, αν και έξυπνοι, έχουν καθολικότητα αδυναμίας στην σύλληψη της ευρύτερης εικόνας της Ιστορικής μας διαδρομής και όσων μας δένουν με τις ρίζες μας. Ο Τοπικός και πρώτος ΔΙΑΥΛΟΣ στα ερτζιανά FM, ήταν η γέφυρα ανάμεσα στο χθες του τόπου με το παρόν, και αυτή η γέφυρα επί αρκετά χρόνια δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει η ευλογία των προγόνων μας, αντιθέτως, υπάρχει η κατάρα και η οργή τους, για ένα λαό νεοελλήνων ο οποίος εξόκειλε απόλυτα, τόσο από τις ρίζες μας, καταστρατηγώντας Ιστορία, και Ελληνικά ιδεώδη - αξίες, όσο και από το σύνολο των γνήσιων Ελληνικών παραδόσεων - Πολιτισμού.

* Αναρτήστε πολλά θέματα, για ληστείες, κλοπές, για δημάρχους, αντιδημάρχους, αιρετούς, παρανομίες, κ.α., όμως, συνολικά όλοι εσείς Ελληνικό πολιτισμό δεν δομείται. ( Ως ΕΛΛΗΝΕΣ διαθέτουμε ασύλληπτη τεχνολογία, και η πολιτεία μας στερεί την δυνατότητα αξιοποίησης. Όσοι αναφέρονται σε προχωρημένη τεχνολογία αναφορικά με τις Η.Π.Α. Ρωσία, Κίνα, κ.α., είναι βαθιά νυχτωμένοι, διότι την ασύλληπτη τεχνολογία ακόμα και για τα δεδομένα του παρόντος την διαθέτουν αποκλειστικά οι ΕΛΛΗΝΕΣ, οι οποίοι θα ''ταξιδέψουν'' και θα την πάρουν μαζί τους. Δεν θα μείνει τίποτα ώστε να καρπωθούν έτεροι.)

Ενδεικτικό παράδειγμα: Σήμερα, με τα δεδομένα του παρόντος, και την τεχνολογία την οποία διαθέτουμε, όλοι οι εμπορικοί σταθμοί του Ν.Αττικής χωρούν σε μια (1) συχνότητα !!! Σε ένα (1) ΔΙΑΥΛΟ χωρούν όλοι οι εμπορικοί σταθμοί του Ν.Αττικής, και μένουν ελεύθεροι - άδειοι - συνολικά όλοι οι υπόλοιποι, ώστε να λειτουργήσουν μερικές χιλιάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί. 

Εμείς δεν θα λειτουργήσουμε αναλογικά στα FM, διότι η συμβολή του τοπικού πολιτισμού και εκλεγμένων κατοίκων είναι πρωτοφανής, και ασύλληπτη. 

Είμαστε στη χώρα του Κώστα Βουτσά και του ''τρούπωσα'', και όποιοι ''τρουπώσουν'' με την υποστήριξη των υπολοίπων, στη συνέχεια θεωρούν δεδομένο το ''τρούπωμα'', και αντί ανταποδόσεως, υπονομεύουν το σύνολο των υπολοίπων, ώστε να αυξάνονται οι μετοχές του δικού τους ''τρουπώματος'' !!!

Ο δικός μας ο ΔΙΑΥΛΟΣ θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες, διότι θα λειτουργήσουμε για πρώτη φορά πιλοτικά σε διαφορετική μπάντα και συχνότητα από τα αναλογικά FM, απευθείας στα ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, και σε μια κενή DVB-T2 συχνότητα. Θα κάνουμε την πρώτη ραδιοτηλεοπτική μετάδοση στα WIFI, σε υπερυψηλή συχνότητα λειτουργίας, όπου θα μπορεί κάποιος να ακούσει και να δει το πρόγραμμά μας από ένα κινητό τηλέφωνο, χωρίς να ανοίξει ραδιόφωνο, ούτε browser, και χωρίς να διαθέτει σύνδεση με κάποια εταιρία και να πληρώνει internet, καθώς και από την τηλεόρασή του. 

Θα χρησιμοποιήσουμε την τελευταία συχνότητα, την ανώτερη, για μικρότερη κεραία καθώς και ισχύ, και οι ακροατές - ακροάτριες θα μας ακούν, έχοντας και εικόνα ώστε να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας, από τα κινητά ΤΟΠΙΚΑ στα WIFI, καθώς και στην τηλεόραση,  και τέλος διαδικτυακά Live Streaming παγκόσμια. Τέλος τα ραδιόφωνα. Ήρθε πάλι το πλήρωμα του χρόνου, αυτή τη φορά να κρίνουμε το σύνολο του εθνικού μας πολιτισμού και κοινωνίας, καθώς και να έχουμε μια βάση ώστε να παρουσιάζουμε όσους και όσες θεωρούμε ότι χρειάζονται στην πολιτική.  

* Αναφορικά με την επιχείρηση, εμείς δεν θα κάνουμε !!

Όσοι ζουν στα νότια προάστια αποκομίζοντας χρηματικά πoσά , όπως είναι οι:  Σκούφης, Τσιώλης, Σκαμπαρδώνης, Καραχάλιος, Ζαχαριάδης, Κόκκορης, Παπανικολάου, Ταστάνης, Τάσσος, και χιλιάδες ακόμα, έκαναν επιχειρήσεις ;  Δεν έκαναν ποτέ επιχειρήσεις, ενώ εμείς με τέσσερις δεκαετίες λειτουργία τοπικά, και μερικά εκατομμύρια δρχ. επένδυσης, δεν έπρεπε να ζήσουμε στο τόπο μας !! Οι πρακτικές του κοπαδιού από γύπες. Ζουν συνολικά οι υπόλοιποι χωρίς επιχειρήσεις ; Αφού με την δική σας συνδρομή ζουν, είναι αυταπόδεικτα αστάθμητος παράγοντας η καπηλεία, ο κανιβαλισμός, η αγνωμοσύνη, καθώς και η κακία στο δήμο Γλυφάδας, και εν γένει στα νότια προάστια. Οι φούρνοι του Άουσβιτσς, και ο Χίτλερ, ωχριούσαν μπροστά σε εσάς, και το θέμα είναι ότι δεν διορθώνεστε με τίποτα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η καπηλεία που διέπει τους κατοίκους Γλυφάδας είναι αστάθμητος παράγοντας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">