ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Εκποίηση της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ


Γλυφάδα: Εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην εκποίηση της Ηλεκτρονικής Αθηνών ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στα προϊόντα που εκθέτονταν προς εκποίηση μετά από την πτώχευση της Ηλεκτρονικής Αθηνών. 

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και κάποιες στιγμές διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.

H έκθεση θα λειτουργήσει ξανά την Τετάρτη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, και το επόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου από 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο κατάστημα Λ. Βουλιαγμένης 117 στην Γλυφάδα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκποίηση τα διεκδικούν οι πιστώτριες τράπεζες και οι εργαζόμενοι της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ, η οποία βγήκε στο σφυρί. 

Οι τράπεζες έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για κατάσχεση των εμπορευμάτων της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ και η δικαιοσύνη πρόκειται να αποφανθεί στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Είδες η ''ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ'' ; 

Σημείωση του ''Γ'': Άλλοτε στις κατασχέσεις βρίσκονται χιλιάδες πολίτες, και άλλοτε βρίσκονται χιλιάδες εξασφαλισμένοι - ξεπουλημένοι του δημοσίου, οι οποίοι προβαίνουν και σε καταχρηστικές κατασχέσεις ώστε να υπηρετήσουν τα αντισυνταγματικά ολιγαρχικά συμφέροντα !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Εκποίηση της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">