ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

''ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'': Αγορά λουλουδιών, φυτών, και δένδρων αξίας 1.324.829,74 ευρώ

Όπως φαίνεται ο Παπανικολάου έχει εμμονές κατά του δημοσίου συμφέροντος και προχωρά τη φωτογραφική ανάθεση υπέρ ενός ημέτερου της ΝΔ, για φυτά και λουλούδια αξίας 1.324.829,74 ευρώ.

Πραγματικά είναι αρκετό διάστημα που γνωρίζουμε τις ενέργειες του δημάρχου, καθώς και του ελεγκτικού συνεδρίου, και δεδομένου ότι υπήρξε φωτογραφική διάταξη ώστε το έργο να ανατεθεί σε ημέτερο - υποψήφιο βουλευτή και φυτωριούχο της Νέας Δημοκρατίας, και απορριπτική απόφαση του επιτρόπου, καθίσταται σαφές ότι ο κ. Παπανικολάου λειτουργεί με γνώμονα το όφελος ημέτερου της ΝΔ, και συνυποψηφίου του στις βουλευτικές εκλογές.

Από την ''ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'' αναφέρουν ότι στον διαγωνισμό έγινε αποδεκτός μόνο ένας (1) προσφέρων, και δηλώνουν την αντίθεσή τους.

Εμείς οφείλουμε να τονίσουμε ότι η υπόθεση των φυτών ΑΛΕΞΙΟΥ, έχει πολλές ομοιότητες με την υπόθεση οικόπεδα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, και απαιτείται να υπάρξει προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

ΑΓΟΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΞΙΑΣ 1.324.829,74 ευρώ

Ο Δήμος Γλυφάδας προβαίνει στην αγορά φυτών και δέντρων στην παραπάνω αξία μετά από ένα διαγωνισμό που έγινε αποδεκτός μόνο ένας προσφέρων. Ο επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου απέρριψε την παραπάνω αγορά αλλά ο Δήμος προσέφυγε στο τμήμα και υπέγραψε σύμβαση 1.151.938,90 ευρώ με δυνατότητα επέκτασης 15% ήτοι 1.324.829,74 ευρώ.

Έχουμε δηλώσει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την απόλυτη αντίθεση μας. Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε θεωρούμε πρόκληση τη διάθεση ενός τέτοιου ποσού και προτείναμε την ισόποση μείωση των δημοτικών τελών για την ανακούφιση των συμπολιτών μας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Καλούμε τον Δήμαρχο κύριο Γεώργιο Παπανικολάου να σταματήσει αυτή την αγορά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ''ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'': Αγορά λουλουδιών, φυτών, και δένδρων αξίας 1.324.829,74 ευρώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">