ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κολαούζε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί !!!

Ο κολαούζος της πεντάρας, ο οποίος πληρώνεται ώστε να περνά δημόσια τις θέσεις της κλεπτοκρατίας, και ορισμένων οι οποίοι βρίσκονται στα έδρανα του δήμου, και τον συντηρούν με μαύρα και αδήλωτα, καλά θα κάνει να το βουλώνει, όπως και όσοι τον χρηματίζουν, διότι στο τέλος θα αποδειχθεί ποιοι θα μείνουν με τα σώβρακα.

Όπως φαίνεται κάποιοι αμετανόητοι δεν θέλουν να δεχθούν τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία ήδη έχει καταδικάσει τον Κ.Κόκκορη με δύο χρόνια φυλακή, καθώς και με στέρηση του πολιτικού του δικαιώματος, και είναι υπόδικος για κακουργηματική πράξη, ενώ ήδη είναι καταδικασμένος. 

Αν πράγματι υπάρχει δικαιοσύνη, θα λειτουργήσει όπως απαιτείται, και κυρίως όταν έχουμε μια κυβέρνηση, και ένα υπουργό δικαιοσύνης, ο οποίος γνωρίζει απόλυτα τις παθογένειες και επιθυμεί την εύρυθμη και διαφανή λειτουργία της.

Δεν υπάρχει κάτοικος Γλυφάδας, ο οποίος αμφισβητεί ότι αφαιρέθηκαν - υπεξαιρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ για απ' ευθείας αγορά οικοπέδων, στα οποία ο δήμος όφειλε να ασκήσει αναγκαστική απαλλοτρίωση, και όσα γράφονται η λέγονται αντίθετα είναι εκ του πονηρού, και αποσκοπούν στον ευτελισμό της δικαιοσύνης.

Όταν έχουμε χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι καθημερινά αξιώνουν δικαιοσύνη, και το μαχαίρι να φτάσει μέχρι το κόκκαλο, όσοι αμφισβητούν την αλήθεια, είναι σκοτεινά κινούμενοι.

Σας θυμίζουμε ότι ο κ.Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τέως υπουργός, ο οποίος ευρίσκετο στην αντιπολίτευση του δήμου Γλυφάδας, εκείνη τη περίοδο, αρνήθηκε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να δικαστεί παράλληλα των υπολοίπων και να αποδείξει την αθωότητά του. Γιατί αρνήθηκε την άρση της Βουλευτικής ασυλίας, αν έπραξε το ορθό όπως επικαλείται, και δεν συντρέχουν λόγοι καταδίκης από την Ελληνική Δικαιοσύνη ;;;

Οι φερόμενοι ''δίκαιοι'', στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι  παρέχουν χρήματα, κάτω από τα τραπέζια, ώστε να υπάρχουν κάποιες επιθέσεις τους σε όσα δημοσιοποιούνται τοπικά, ας αξιολογήσουν τις πρακτικές του κ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος αρνήθηκε την άρση της Βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να δικαστεί κατά το νόμο, και να αποδείξει την αθωότητά του, όπως και ότι μαζί με τον τέως δήμαρχο συμπολίτευση και αντιπολίτευση έπραξαν το ορθό χωρίς ζημία του δημοσίου συμφέροντος.

Τέλος, επισημαίνεται ότι σήμερα δεν κυβερνά το παρακράτος, ούτε έχουν το πάνω χέρι τα στελέχη και μέλη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όταν γίνονται αναφορές στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, σε δημόσια δήλωσή του, έχει αναφέρει ότι, την εποχή διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία ο Κώστας Κόκκορης ήταν διορισμένος σύμβουλος στην ΕΘΕΛ, το Ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε με εκατοντάδες εκατομμύρια. Αν κάνουμε κάποιο λάθος, ο ενοχλημένος κ. Κόκκορης ας προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Το αδιάψευστο γεγονός συμμετοχής στην παράταξη του Κ.Κόκκορη της θυγατέρας του πωλητή των οικοπέδων, και συγκεκριμένα αναλαμβάνοντας τον τομέα οικονομικών στην διοίκηση 2011 - 2014 καταμαρτυρά, ότι υπήρχε συγκεκριμένη στόχευση περαίωσης  της εν λόγω αγοράς των οικοπέδων.

Ακόμα και στο ενδεχόμενο όλα να είχαν εξελιχθεί καθ' όλα σύννομα, υποκρύπτονται σκοπιμότητες και συμφέροντα, συναλλαγή, διαπλοκή, όπως και ''δωράκια''., και ο κ.Κόκκορης ήδη έχει καταδικαστεί για ανάλογες πρακτικές την προεκλογική περίοδο. Διετέλεσε δήμαρχος κατόπιν συναλλαγής, δωροδοκίας και δωροληψίας, άρα υπάρχει βασικό προηγούμενο, τετελεσμένο, και είναι καταδικασμένος με δυο χρόνια.

Σημείωση: Το μαχαίρι δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στο κόκκαλο, αν δεν υπάρξει πραγματικά δικαιοσύνη. Σας θυμίζουμε ότι εργολάβος μεγάλου τοπικού έργου, μας ανέφερε κατ' ιδίαν, ότι για την περαίωση ενός τοπικού έργου έλαβε το μισό ποσό εκατομμυρίων από τα αναγραφόμενα στην πινακίδα. 

Το θέμα είναι ότι η ομολογία έγινε offrecord, και με την επισήμανση, αν το δημοσιοποιήσουμε με το σύνολο των στοιχείων - ονομάτων, θα δεχθούμε τόσο μηνύσεις από τον ίδιο, όσο και από τα στελέχη που παρελθόντος τα οποία έριξαν στις τσέπες τα εκατομμύρια. Υπό αυτούς τους όρους μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη και κάλυψη των κοινωνικών απαιτήσεων; 

Εννοούμε, να γνωρίζουμε συνολικά ποια είναι η αλήθεια, όμως να ισχύει μια διαφορετική πραγματικότητα, για την ωφέλεια όσων ψηφίστηκαν ώστε να διαφυλάξουν το δημόσιο συμφέρον, ενώ αυτοί ως επί το πλείστον λειτουργούσαν αντιστρόφως !!! ( Αντιλαμβάνεστε επαρκώς ποια δημοσιογραφία πρεσβεύει τους εκλεγμένους, και ποια δημοσιογραφία ασκεί ο κολαούζος, ο οποίος προφανώς επιθυμεί την αθώωση όσων αδιαφανώς τον τροφοδοτούσαν με χρήματα την προεκλογική περίοδο.)

Άλλωστε η παράταξη του κ. Κόκκορη του παρείχε 40.000 χιλ. ευρώ την προεκλογική περίοδο, για διαφημιστική φυλλάδα, σε αδιαφανές καθεστώς, ενώ ο ίδιος σήμερα επικαλείται ότι είναι δεξιός, διότι σήμερα στο δήμο βρίσκεται ''γαλάζια'' διοίκηση !!! ( Κολαούζε στην φορολογική σου δήλωση  αναγράφονται τα 40.000 χιλ. ευρώ που πήρες από την παράταξη του Κ.Κόκκορη ;;;  )

Εφιστούμε ιδιαίτερη προσοχή, διότι έχουμε τόσο την προεκλογική διαφημιστική εφημερίδα, όσο και τον αριθμό αντιτύπων που τυπώθηκε, και επίσης, γνωρίζουμε ότι η προσέγγιση ήταν εκβιαστικού χαρακτήρα, ποιος δίνει τα περισσότερα, και δεδομένου ότι δεν δέχτηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και ο Παπανικολάου τους εκβιασμούς, τύπωσε μαζί σου την προεκλογική περίοδο ο Κόκκορης. 

Θυμίζουμε ότι καθύβριζες και τους δύο δημόσια, και στις εκλογές του 2011, και στις εκλογές του 2014, μέχρι να ενδώσει κάποιος από τους υποψηφίους στους εκβιασμούς, και να σου παρέχει ορισμένα χιλιάρικα. ( Έχουμε το σύνολο των εφημερίδων - ύβρεων. ) Το θέμα είναι πως δέχεται ο Παπανικολάου, τον οποίο καθύβριζε την προεκλογική περίοδο του 2014, με τον χειρότερο τρόπο, να συνεργάζεται με αυτό το άτομο. Είναι άξιο απορίας. Μήπως κρατά κάποια στοιχεία και κατά την προσφιλή του μέθοδο εκβιάζει ;

* Τα εσκαμμένα μπορεί κάποια στιγμή να τα περάσουμε όλοι, συνολικά, όμως δεν γίνονται όλοι εκβιαστές, ενώ εμείς έχουμε τις αποδείξεις ότι ορισμένοι είναι επαγγελματίες εκβιαστές, συκοφάντες, λασπολόγοι, και υβριστές, και το μοναδικό τους παραγόμενο είναι να αποσπούν χρήματα έπειτα από ύβρεις και εκβιασμό.

* Το αν εξυπηρετούνται, εν συνεχεία, τα συμφέροντα όσων καθύβριζαν δημόσια, και θεωρούν την συνεργασία μαζί τους απαραίτητη, δηλώνει ότι η σημερινή τοπική κοινωνία δεν έχει βρει ακόμα διέξοδο ομαλού τοπικού πολιτισμού, και χαίρουν εκτιμήσεως κόρακες, κόλακες, γύπες, και λοιπά αρπακτικά, ενώ εμείς προσωπικά είχαμε παρέχει τις ενέργειες - αιτήσεις, για μια δομή του κοινωνικού συνόλου, όλων των κατοίκων, ώστε να υπάρχει κοινωνική συνοχή, πλουραλισμός και πολυφωνία, αντί των απαράδεκτων ένθεν και ένθεν, και γνωρίζοντας τα ισχύοντα στη Γλυφάδα, να διαμορφώσουμε εκ του μηδενός πραγματικά αλλαγή σελίδας για ένα πρότυπο δήμο.

Κάνατε τις επιλογές σας για τα συμφέροντά σας, άρα εφιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στο σύνολο όσων παρακτρέπονται δημόσια, διότι εμείς παρείχαμε τα σύννομα, ορθά και ενδεδειγμένα, και εσείς παρανομήσατε, και συνεχίζεται τις παρανομίες. 

Η πρότασή μας, υφίσταται στο προεκλογικό πρόγραμμα των δημοτικών εκλογών του 2014, όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν υφίστανται τοπικά εκπρόσωποι των δημοτών - διοίκηση-  στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας. Επίσης, οι αιτήσεις μας είναι γνωστές και κατατεθειμένες στο Δήμο Γλυφάδας από το 2004, και εντεύθεν, με το σύνολο των δημοτικών αρχών - δημάρχων να παρανομούν επί των αιτήσεων μας, για ένα επίσημο μέσο όλων των κατοίκων, και σαφέστατα ούτε της εκάστοτε διοικήσεως, ούτε των αστικών κομμάτων, ούτε των ιδιωτών και των εκβιαστών. 

Ένα μέσο όλων των κατοίκων με μια μετοχή σε κάθε κάτοικο Γλυφάδας. Ποιοι επικαλούνται τη δημοκρατία τοπικά ;;; Όποιοι έχουν κάποια προοδευτικότερη πρόταση, να μας την γνωστοποιήσουν, ώστε να γνωρίζουμε ποιοι αρμόζουν στο δήμο Γλυφάδας, και εμείς, να τους υποστηρίξουμε, αντί να εκφράσουμε τα προσωπικά μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ιδεώδη. Να ''σκύψουμε'' ευλαβικά στους ανώτερους. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;

* Όταν δεν υπάρχουν πουθενά αλλού οι δικές μας θέσεις - προτάσεις, δεν υπάρχουν ανώτεροί μας, και κανείς άλλος δεν μπορεί να διαμορφώσει πραγματική αλλαγή σελίδας με κοινωνική και δημοκρατική πρόοδο.

Η ισχύς της πραγματικής δημοκρατίας στη χώρα των καταχραστών αποτελεί ουτοπία, διότι όταν έχεις μια μετοχή, και συνολικά όλοι οι υπόλοιποι από μια μετοχή, κανείς δεν διαθέτει δυο η περισσότερες ώστε να ασκεί άνιση πολιτική έναντι των υπολοίπων. Ένα διοικητικό συμβούλιο ψηφισμένο από το κοινωνικό σύνολο το οποίο θα αλλάζει ετησίως, και θα μεριμνά για το όφελος του συνόλου.

Επισήμανση: Για πολλοστή φορά αναφέρουμε ότι σήμερα εμπιστευόμαστε την Ελληνική δικαιοσύνη, σε μεγαλύτερο βαθμό έναντι του παρελθόντος, και όσοι θεωρούν ότι προσβάλλονται από το δημοσίευμα, ας προσφύγουν δικαστικά. 

Ακόμα και στο ενδεχόμενο αθώωσης, θα προσφύγουμε εκ νέου για αναψηλάφηση της δίκης με νέα στοιχεία, τα οποία θα προσκομίσουμε εμείς.

Όπως γνωρίζετε οι αναφορές μας σε όσα δημοσιοποιήθηκαν μέχρι σήμερα αναφέρουν τον κ. Κόκκορη, καθώς και τον κ. Βαρβιτσιώτη, όπως και την οικογένεια των πωλητών, διότι το θέμα πήρε τεράστια έκταση στα media, και δεν εμπλέκουν το σύνολο των υπολοίπων, καθώς δεν έχει γίνει αναφορά στα ονόματα των δεκάδων υπολοίπων, τέως και νυν δημοτικών συμβούλων του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι κατά την προσφιλή μέθοδο των Δ/Σ ψηφίζουν όσα επιθυμεί ο πρόεδρος της παρατάξεως. 

Ο κ. Κόκκορης διατελούσε δήμαρχος Γλυφάδας, έχοντας ''ληστέψει'' με σύμφωνο συνδιοίκησης, δωροδοκία και δωροληψία την διοίκηση από τον αντιπολιτευόμενο κ. Βαρβιτσιώτη, και ενώ ο κ. Βαρβιτσιώτης ήταν σφόδρα ενοχλημένος από αυτό το καθεστώς, και είχε προσφύγει, και ασκούσε δριμεία αντιπολίτευση, ακόμα και για την αυξημένη τιμή της χλωρίνης, την οποία ο δήμος προμηθεύονταν πάνω από την τιμή πώλησης στα super market, στην υπόθεση απ' ευθείας αγοράς των οικοπέδων υπήρξε απόλυτα συγκαταβατικός και σύμφωνος !!!

Ο κ. Κόκκορης μάλλον έχει ειδικές ικανότητες να αλλάζει ακόμα και τους σφόδρα αντιπολιτευόμενους, ακόμα και όσους κατηγορούσαν το κόμμα που του παρείχε χρίσμα για το δήμο, και τον είχε διορίσει σύμβουλο στο δημόσιο, ώστε να συναινούν με τα δικά του σχέδια, και αποφάσεις, ενώ είναι βέβαιο ότι κανείς άλλος πραγματικά ενοχλημένος αντιπολιτευόμενος δεν θα συμφωνούσε στην απ' ευθείας αγορά των οικοπέδων. Ενοχλημένος αντιπολιτευόμενος θα καταψήφιζε χωρίς δεύτερη σκέψη, και άλλωστε η εν λόγω υπόθεση των οικοπέδων δεν ήταν καινούργια, είχε διαδρομή πολλών ετών στα Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας.

* Ιδιαίτερης σημασίας αποτελεί το γεγονός των παρανομιών από τη πλευρά του συνόλου όσων ψήφισαν την απ' ευθείας αγορά των οικοπέδων, σε σύννομες αιτήσεις των δημοτών, ακόμα και έπειτα από επίδοση στο Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας για δεύτερη φορά της κατατεθειμένης αιτήσεως, ακόμα και έπειτα από την δημόσια έκθεση των αιτήσεων. 

*Οι κύριοι που παρανομούσαν επί των πρωτοκολλημένων αιτήσεών μας στο δήμο, ως διοίκηση και αντιπολίτευση, ώστε οι δικές μας αιτήσεις να μην περάσουν στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, επέσπευσαν την απ' ευθείας αγορά των οικοπέδων. Το συγκεκριμένο στοιχείο, παράλληλα των υπολοίπων, αποτελεί την συνέχεια αυτής της υποθέσεως.

* Όσοι και όσες είναι παλαιοί κάτοικοι Γλυφάδας, γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται τι σημαίνει τεχνάσματα νομιμοποιήσεως δημόσιας καταπατημένης εκτάσεως, και εν συνεχεία σφετερισμός του δημοσίου συμφέροντος, για την αγορά με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου όσων αποτελούσαν ιδιοκτησία τους, ενώ η μοναδική οδός από τη πλευρά δήμου - αιρετών ήταν η αναγκαστική απαλλοτρίωση.

Από εκείνη την περίοδο, αυτών των οικοπέδων, ξεκινά ο κυκεώνας στον οποίο μεθοδευμένα μας έριξαν τα στελέχη των παρατάξεων, και των αστικών κομμάτων, με σειρά από δολοπλοκίες, υπονομεύσεις, παρανομίες, κ.α., ώστε να υφίσταται μια διαφορετική πραγματικότητα, και μια εντελώς αντίθετη να παρουσιάζεται και να πρέπει να γίνεται αποδεκτή. Έχουμε τις αποδείξεις άμεσου και μεγάλου κέρδους σε σύντομο χρόνο ορισμένων στελεχών και μελών αστικών κομμάτων - παρατάξεων, ενώ στον αντίποδα όσοι διαφήμιζαν την δικαιοσύνη αδυνατούν να την παρέχουν διότι ''σκοντάφτει'' στους δαιδαλώδεις διαδρόμους, στα παράθυρα, και στα νομικά κενά.

Όσο κουραστικό να γίνετε, εμείς θα τονίζουμε μέχρι τέλους, ότι σήμερα στη Γλυφάδα βρίσκονται εκατοντάδες καπαπατητές, οι οποίοι δραστηριοποιούνται πάνω σε ληστεμένη δημόσια έκταση, και ενώ συνολικά παριστάνουν τους κινέζους, οι κύριοι/ες των παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι, διότι και αυτοί είναι πρόεδροι και μέλη σωματείων τα οποία εδρεύουν σε δημόσια καταπατημένη έκταση, παρανομούσαν και παρανομούν στις καθ' όλα σύννομες αιτήσεις μας, οι οποίες δεν πέρασαν στο Δ/Σ του δήμου. Αυτά τα άτομα είναι κοινοί εγκληματίες, και ψηφίζονται από τυχάρπαστους και παλιανθρώπους.

Όπου ισχύουν δυο μέτρα και σταθμά, και καταργείτε το Ελληνικό Σύνταγμα, οι θεσπισμένοι νόμοι, και ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα, η κοινωνική σήψη έχει φτάσει το 100% .

Μας ληστέψατε την εκπροσώπηση, μας ληστέψατε το δήμο, μας ληστέψατε την αδειοδότηση στο τόπο μας, μας ληστέψατε την προσωπική μας περιουσία, μας ληστέψατε το δημόσιο συμφέρον, μας ληστέψατε την πραγματική τοπική δημοκρατία, μας ληστέψατε το μέλλον μας, μας ληστέψατε την δικαιοσύνη, μας ληστέψατε και τη ζωή μας, και πρέπει να συμμετάσχουμε στο show της καθολικής απάτης ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κολαούζε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">