ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φρικτό έγκλημα με τσεκούρι !!!


Του άνοιξαν το κεφάλι με τσεκούρι - Έπειτα από την έλευση πολλών και διαφόρων εγκληματιών στη χώρα μας το έγκλημα αναγάγετε σε φρικαλεότητα, όμως μη ξεχνάμε ότι και οι Έλληνες πράττουν αναλόγως, και καλυπτόμενοι πίσω από τον επίπλαστο κοινωνικό πολιτισμό του φαίνεσθαι...

Παρέμβαση του Γ.Κ : Το να σου καταφέρουν ένα χτύπημα πισώπλατα, με τσεκούρι, λογίζεται φρικτό έγκλημα, το να βολευτούν οι ήδη βολεμένοι και εξασφαλισμένοι, απολαμβάνοντας παχυλές αποδοχές, και φέροντας από κοινού πισώπλατα ένα χτύπημα στους υπολοίπους, για τους συστημικούς κονδυλοφόρους, οι οποίοι διδάχθηκαν από συστημικούς παπαγάλους και παπατζήδες, δεν λογίζεται φρικαλεότητα !!!

Δεν ξεχνάμε με πόση ''παρρησία'', οι κονδυλοφόροι, και όσοι πράττουν μαζικά αναπαραγωγή ειδήσεων στα νότια προάστια, είχαν πρώτη είδηση την εξασφάλιση θέσεων από ορισμένους, με παχυλές αποδοχές, ενώ ούτε για μια φορά δεν δημοσιοποίησαν τις φρικαλέες πρακτικές τους μέχρι να βρεθούν σε αυτές τις θέσεις, και κυρίως ποτέ δεν ανέφεραν πόσοι κρατούσαν το ''τσεκούρι'' κατά της δικαιοσύνης.

Το άμεσο χτύπημα έχει ένα σαφές άμεσο αποτέλεσμα, ενώ στον αντίποδα το σχεδιασμένο ύπουλα και με δόλο χτύπημα, το οποίο αποσκοπεί σε μεσοπρόθεσμο αποτέλεσμα, είναι απεχθέστερο, όμως, σε μια υποκριτικά λειτουργούσα κοινωνία, το φαίνεσθαι και το θεαθήναι απασχολεί τόσο τους κονδυλοφόρους, όσο και τους υπολοίπους, οι οποίοι/ες συνήθως δεν σκέπτονται, και υιοθετούν όσα τους περνά κάθε επιτήδειος. 

Φτάσαμε σε μια εποχή που χιλιάδες πολίτες παραμερίζουν μέχρι και τα συμφέροντά τους, από την κακία, τον φθόνο, και τον επηρεασμό που τους γίνετε, και αρκεί κάθε επιτήδειος να τους ρίξει λίγο ''καναβούρι'' η ''δόλωμα'', ώστε να βρίσκονται εσαεί στα δίχτυα τους και τα κλουβιά τους !!!

Μη ξεχνάτε ότι ακόμα και σήμερα με εξασφαλισμένες θέσεις, παχυλούς μισθούς, και μηδέν εις το πηλίκον αλληλεγγύη και δικαιοσύνη για τους υπολοίπους, προέχουν πάλι οι ίδιοι δολοπλόκοι με το επιχείρημα ότι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη !!! ( Έτσι θα εμφανιστούν ξανά, και έτσι θα τους παρουσιάζουν τα παπαγαλάκια των νοτίων προαστίων, ως προοδευτικούς, δίκαιους, κατάλληλους, και τους μοναδικούς οι οποίοι μπορούν να πετύχουν την κοινωνική ευημερία !!!)

Πόσο διαφέρουν το κοινό έγκλημα, οι κοινοί εγκληματίες, από τα παπαγαλάκια και τους δολοπλόκους ;;; Συνολικά κρατούν την λαβή του ''τσεκουριού'' κατά της δικαιοσύνης, κατά της δημοκρατίας, κατά της προόδου, κατά της κοινωνικής δικαιοσύνης και ευημερίας.

Φρίκη στο Ελληνικό 


Άστεγος αλλοδαπός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις παλιού γνωστού παραλιακού μπαρ το οποίο έχει εγκαταλειφθεί άγρια δολοφονημένος, καθώς ο δράστης του είχε καταφέρει χτύπημα με τσεκούρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο 48χρονος άστεγος από την Αλβανία, βρέθηκε νεκρός, καθισμένος σε μια πολυθρόνα στο εγκαταλελειμμένο μπαρ, φέροντας τραύμα από μικρο τσεκούρι στο πίσω μέρος του τριχωτού τις κεφαλής.

Προφανώς ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του και το χτύπησε από πίσω την ώρα που ο άτυχος άνδρας ήταν καθισμένος στην πολυθρόνα και ανυποψίαστος για το τι επρόκειτο να συμβεί. Μάλιστα ο δράστης μετά την δολοφονία εγκατέλειψε δίπλα στο πτώμα το μικρο τσεκούρι.

Το πτώμα βρήκε στις 13.02.2017 το μεσημέρι χειμερινός κολυμβητής οποίος κάθισε στης παλιές εγκαταστάσεις για να ξαποστάσει. Αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια.
Ο Ηλίας όπως των ήξεραν στην περιοχή, το τελευταίο χρόνο είχε βρει καταφύγιο στις παλιές εγκαταστάσεις του μπαρ, στην παραλία του Αγίου Κοσμά, όπου διέμεναν κι άλλοι άστεγοι, ανάμεσα τους κι ένας Ιρανός ή Ιρακινός που ακούει στο μικρο όνομα Αλί και το τελευταίο 24ωρο έχουν χαθεί τα ίχνη του. 

Πρόκειται για τον άνθρωπο που μοιράζονταν το συγκεκριμένο σημείο των εγκαταλελειμμένων εγκαταστάσεων με το θύμα.


Ο 48χρονος μέχρι και πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε μια φυσιολογική ζωή, ήταν οικογενειάρχης, είχε σύζυγο και δυο παιδιά, ωστόσο είχε σοβαρό πρόβλημα με το ποτό, με αποτέλεσμα να εθιστεί και να μετατραπεί σε έναν βίαιο άνθρωπο καθοδηγούμενο από την ανάγκη του για ποτό μέχρι που η γυναίκα του μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση των έδιωξε από το σπίτι.


Όσο καιρό ήταν άστεγος, τα προς το ζην τα έβγαζε πουλώντας ψάρια με ένα μηχανάκι που διέθετε. Ένας από τους αστέγους που ζούσε και αυτός στις παλιές εγκαταστάσεις, ψάρευε στην γύρω παραλιακή περιοχή και τα ψάρια που έπιανε τα πουλούσε με το μηχανάκι του ο Ηλίας από την Αλβανία.


Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το κίνητρο τις άγριας δολοφονίας, ωστόσο εκτιμούν πως πρόκειται για προσωπικές διαφορές, που μάλλον έχουν προκύψει από την συμβιώση αστέγων στο συγκεκριμένο σημείο.


Επισήμανση: Οι κύριοι και κυρίες των τοπικών οργανώσεων, και των εδράνων του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι έδειξαν και δείχνουν μεταξύ τους την έμπρακτη υποστήριξή τους ως τοπικές οργανώσεις - παρατάξεις στους λαθρομετανάστες, δεν μπορούσαν να δείξουν και στους άστεγους την ''αλληλεγγύη'' τους ;;;

Ποιοι βρίσκονται σε πιο δεινή θέση ;;;

Tη λαβή του τσεκουριού, την κρατούσαν συνολικά όσοι βρίσκονται στους θεσμούς, στο δήμο, και στις οργανώσεις των αστικών κομμάτων. 

Γιατί υπάρχουν άστεγοι στο Ελληνικό ;;;

Για πολλοστή φορά έχουμε την απόδειξη μιας ανύπαρκτης πολιτείας, αρμοδίων, υπηρεσιών, και λοιπών ''αλληλέγγυων'', οι οποίοι φροντίζουν τις επιδοματικές πολιτικές, και τις συντάξεις όσων ζουν πλουσιοπάροχα, έχοντας και σειρά εργαζόμενων μελών των οικογενειών τους αντί των άστεγων ; 

Έχετε υπόψιν σας ότι οι λαθραίοι λαμβάνουν αυτόματα επιδόματα, καθώς και ότι έχουν απ' ευθείας είσοδο στα νοσοκομεία, ενώ ταλαιπωρούνται οι Έλληνες - Ελληνίδες ;;; Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αυτών των φαινομένων, όμως, έχουμε και ιδία εμπειρία του αμέριστου ''ενδιαφέροντος'' για τους λαθραίους, ενώ τα ίδια άτομα υπονόμευαν τους Έλληνες και Ελληνίδες !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φρικτό έγκλημα με τσεκούρι !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">