ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να τοποθετηθούν άμεσα όλες οι παρατάξεις του Δήμου Γλυφάδας

Καλούμε δημόσια όλες τις ψηφισμένες παρατάξεις του Δήμου Γλυφάδας, άμεσα να τοποθετηθούν δημόσια, είτε με δελτία τύπου, είτε με συνάντηση ώστε να προβούν σε δηλώσεις για την κατάπτυστη ενέργεια του δημάρχου Γ.Παπανικολάου πίστωσης  1.324.829,74 ευρώ για φυτά και λουλούδια.

Η δημοτική αρχή του παρόντος σε καμία περίπτωση δεν πρεσβεύει το δημόσιο συμφέρον, και λειτουργεί με γνώμονα τα οφέλη ημέτερων της ΝΔ, καθώς και ειδικών προμηθειών από στελέχη του κόμματός τους.

Η ''Δυνατή Γλυφάδα'', η οποία ως παράταξη διατελούσε δημοτική αρχή μέχρι πριν από τρία χρόνια τοποθετήθηκε κατά της πιστώσεως του 1,5 εκ. ευρώ, και μολονότι υφίστατο στην διοίκηση του δήμου, γνωρίζει ότι και αυτή πίστωσε ένα μεγάλο ποσό για φυτά και λουλούδια, τα οποία σχεδόν στο σύνολό τους σήμερα είναι κατεστραμμένα, μαραμένα, και επί της ουσίας πετάχτηκαν άσκοπα τα χρήματα των συμπολιτών μας.

Η διοίκηση του δήμου Γλυφάδας,  δεν έχει επάρκεια εργαζομένων, και οργάνωση για την φροντίδα του πράσινου, και των φυτών - λουλουδιών, και ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, παραποιούν απόλυτα το προεκλογικό τους πρόγραμμα, και όσα αποτελούσαν δεσμεύσεις τους ώστε να βρεθούν στα έδρανα του δήμου.   

Ειδικά ο Παπανικολάου είχε σε κάθε μια από τις προεκλογικές ομιλίες, όπως και στο πρόγραμμα του, την εκπροσώπηση του συνόλου των δημοτών, και αναλογικά σε σχέση με τις τοπικές παρατάξεις την περαίωση των εξαγγελιών τους, άρα τα φυτά - λουλούδια, όπως και δεκάδες άλλες όμοιες περιπτώσεις πιστώσεως, έχοντας το βασικό δεδομένο να μην έχει ισχύσει το ελάχιστο όσων εξήγγειλαν το σύνολο των υπολοίπων παρατάξεων, κατάμαρτυρά μια λειτουργία η οποία αντιβαίνει του δημόσιου συμφέροντος.

Ο Παπανικολάου συστηματικά βάζει πάνω από τους δημότες τα έργα βιτρίνας, για προμήθειες και εργολαβίες των ημέτερων, ενώ δεν εκπροσωπεί τους κατοίκους - δημότες.

Η ''Δυνατή Γλυφάδα'' τοποθετήθηκε κατά της αγοράς φυτών και λουλουδιών, όπως και εμείς, και σειρά άλλων ενεργών συμπολιτών μας κατοίκων Γλυφάδας, και έχουμε ένα βασικό κενό αναφορικά με το σύνολο των υπολοίπων παρατάξεων, και αναμένουμε άμεσα τις τοποθετήσεις τους.

Η ανακοίνωση της ''Δυνατής Γλυφάδας'' 

Ο Δήμος Γλυφάδας προβαίνει στην αγορά φυτών και δέντρων στην παραπάνω αξία μετά από ένα διαγωνισμό που έγινε αποδεκτός μόνο ένας προσφέρων. Ο επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου απέρριψε την παραπάνω αγορά αλλά ο Δήμος προσέφυγε στο τμήμα και υπέγραψε σύμβαση 1.151.938,90 ευρώ με δυνατότητα επέκτασης 15% ήτοι 1.324.829,74 ευρώ.

Έχουμε δηλώσει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την απόλυτη αντίθεση μας. Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε θεωρούμε πρόκληση τη διάθεση ενός τέτοιου ποσού και προτείναμε την ισόποση μείωση των δημοτικών τελών για την ανακούφιση των συμπολιτών μας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. 


Καλούμε τον Δήμαρχο κύριο Γεώργιο Παπανικολάου να σταματήσει αυτή την αγορά.


Επισήμανση: Εμείς προσωπικά ως δημότες Γλυφάδας, και εκλογείς προσφεύγουμε στην εισαγγελία κατά της εν λόγω αγοράς με τα χρήματά μας, και παρέχοντας τόσο το σύνολο των προεκλογικών δεσμεύσεων του Παπανικολάου, καθώς και το σύνολο από ειδικά ρουσφέτια για σειρά ημέτερων, όπως και στην περίπτωση της εν λόγω αγοράς, από συνυποψήφιο βουλευτή του Παπανικολάου και της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είναι ο φυτωριούχος. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Ο απαράδεκτος τωρινός δήμαρχος, ο οποίος λειτουργεί εγκληματικά κατά των δημοτών, με μίσος και εμπάθεια, έχοντας τα πειστήρια των αιτήσεων μας, τις οποίες αποστείλλαμε τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στον υπουργό Δικαιοσύνης, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, κ.α., ας προβεί σε μια δήλωση των ενεργειών του αναφορικά με τις αιτήσεις μας, διότι το μοναδικό του παραγώμενο είναι η ευεργεσία ημέτερων και οι ύβρεις τις οποίες διοχετεύει από παιδεραστή, πρώην προαγωγό, και κολαούζο εκβιαστή, ο οποίος παριστάνει τον εκδότη με τα χρήματα που αποσπά με εκβιασμούς, σπίλωση, και ύβρεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να τοποθετηθούν άμεσα όλες οι παρατάξεις του Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">