ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τρία νέα μετάλλια για τον Γ.Σ.Γλυφάδας

Ο Γ. Σ. Γλυφάδας - στίβος κατέκτησε ένα χρυσό και δυο χάλκινα μετάλλια στις πηγές Τρικάλων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου, την Κυριακή 5/3/2017.

Την 3η θέση κατέλαβε η Ανθή Κυριακοπούλου στην κατηγορία των Γυναικών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων.

Το 1ο Ομαδικό κέρδισε η ομάδων των Εφήβων με τους Χρήστο Χριστόπουλο, Θάνο Καλάκο και Κωνσταντίνο Γαβαλά και το 3ο Ομαδικό στην κατηγορία των Κορασίδων κέρδισαν οι Κατερίνα Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνα Χάντζου και Ισιδώρα Ξενάκη.

Ομαδικό Εφήβων κατάταξη 6.000 μ.
ΓΣ Γλυφάδας 37 βαθμοί
ΑΣ Αθηνόδωτος ο Αιγεύς 44 ¨
ΓΑΣ Ιλισσός Αθηνών 47 ¨
ΓΑΣ Αμαρουσίου 89 ¨
Κ.λ.π....κ.λ.π.

Ομαδικό Κορασίδων κατάταξη 4.000μ.
ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών 30 βαθμοί
ΣΚΑ Δράμας 47 ¨
ΓΣ Γλυφάδας 51 ¨
ΟΦΚΑ Περιστερίου 140 ¨
Κ.λ.π......κ.λ.π.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ -3η- 28.57 - ΠΡΙΒΙΛΕΤΖΙΟ ΓΚΛΟΡΙΑ -5η- 29.34
ΕΦΗΒΩΝ




 1ο ΟΜΑΔΙΚΟ

-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -4ος 18.52 -ΚΑΛΑΚΟΣ ΘΑΝΟΣ -7ος 19.20
-ΓΑΒΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -26ος 21.22
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ




3ο ΟΜΑΔΙΚΟ

-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -6η- 12.32
-ΧΑΝΤΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ -7η-12.33
-ΞΕΝΑΚΗ ΙΣΙΔΩΡΑ -38η- 13.32

ΠΑΙΔΩΝ
8ο ΟΜΑΔΙΚΟ

-ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -5ος- 12.42
-ΔΕΣΠΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -37ος- 13.42
-ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -69ος- 14.26



Σημείωση του ''Γ'': Ο καταλληλότερος για αγώνα ''ανώμαλου δρόμου'' είναι ο τωρινός δήμαρχος Γλυφάδας. Κρίμα που δεν τον είχατε μαζί σας. Έχει επιφέρει τέτοια ανωμαλία σε τοπικό επίπεδο, που σίγουρα στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι ξανά υποψήφιος. 

Οι προσδοκίες τους είναι να αλώσουν για άλλη μια φορά την πολιτική μας πραγματικότητα, και όπως την περίοδο που ήταν δίπλα στον Καραμανλή, να υπονομεύουν τους δημότες Γλυφάδας και τον τοπικό μας πολιτισμό.

Μη ξεχνάτε την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, το 2004-5, με τον τωρινό στην νεολαία της ΝΔ, που έπειτα από αιτήσεις μας στην κυβέρνηση δεχτήκαμε γι΄άλλη μια φορά διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM. ( Από εκείνη τη περίοδο, ενώ γίνετε συστηματική καπηλεία των θεσμών, εμείς δεν έχουμε ξαναλειτουργήσει. Οι δεξιοί τρώνε τα χρήματα του συνόλου, και εκμαυλίζουν το τοπικό μας πολιτισμό. )

Η συνδρομή τους είναι αποκλειστικά ανωμαλία του πολιτεύματος και του πολιτισμού, και όπως γνωρίζετε, ακόμα και σήμερα οι δεξιοί ελέγχουν αποκλειστικά, εκτός του δήμου Γλυφάδας, και το Ε.Σ.Ρ, χωρίς να παρέχουν άδειες, ενώ εξυπηρετούν την ανομία και την αντισυνταγματικότητα των ημέτερων και φροντισμένων επί ημερών τους.

Ντροπή και στους μεν και στους δε της πολιτικής. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τρία νέα μετάλλια για τον Γ.Σ.Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">